Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Може ли да ми препоръчате кафява очна линия? Благодаря предварително.

# 436
Да се включа в последната си находка. Понеже съм адски предирчива към кремове за лице, много мразя нещо да ми мазнее на кожата, а зимата имам проблем с кожата на лицето, става на червени петна, изсъхва много и ме боли. Та, окткрих за момента най-добрия крем за себе си, много съм доволна от него!

И аз го използвах няколко години, безкрайно доволна съм от него. Миналата година реших да го сменя, но не съм намерила добър заместител.

# 437
  • Пловдив
Нощен ли е този крем?

Аз да похваля шампоана на Арома, с лайката,белият. Някой го беше похвалил. Мерси! За моите мазни корени се справя чудно!

# 438
Има и дневен и нощен от тази серия на Лореал. Аз също много харесвам нощния крем, два пъти го подновявах.

# 439

Здравейте,понеже видях,че сте коментирали мицеларните води ,аз също съм доволна от тази на Гарниер,но не и от другата.За лице е ок,но не за сваляне на очен грим,защото пари на очите.Иначе е евтина и е някаква марка на superdrug.Взех я за 89 пенса,но смятам да пробвам тази на cien,защото чета много хубави ревюта

# 440
Двуфазната на Сиен е добра. Не ми люти и сваля всичко. (не съм пробвала с водоустойчиви продукти). Взех я за едно пътуване, тъй като е в малка разфасовка и останах впечатлена.

На мен обаче любима си ми остава двуфазната на Сефора и двуфазната Гарние.

# 441
Двуфазната на Сиен е добра. Не ми люти и сваля всичко. (не съм пробвала с водоустойчиви продукти). Взех я за едно пътуване, тъй като е в малка разфасовка и останах впечатлена.

На мен обаче любима си ми остава двуфазната на Сефора и двуфазната Гарние.

Аз пък съм отвратена от двуфазната на Сиен, мирише на мърша, и се зачервих едно хубаво от нея.

# 442
Странно. Да не е била стара? Не съм забелязала такава миризма. Дори сега я помирисах. Има съвсем лек аромат, но не ми е неприятен. По-скоро не го и усещам.

# 443
Имам мицеларна вода на Сиен в голяма опаковка, не е двуфазна. На мен ми дразни на очите от нея.

# 444
  • където ми харесва
На Сиен имам една ницеларна вода, ползвам я, за да си чистя четките и бюти блендера. За лицето ползвам на Микса мицеларната вода за чувствителна кожа. Хубаво почиства, но не сваля водоустойчива спирала. В тоя ред на мисли, дайте ми идея за нещо, което наистина я маха.
И по повод шампоана на Арома, освен че почиства добре, създава ли обем? Да знам дали да го пробвам?!
Благодаря предварително.

# 445
# 446
На мен от шампоана Арома с лайка ми излезе пърхут.

# 447
Аз не съм доволна от синята мицеларна вода на Сиен,лютеше ми на очите, а лицето ми много лепнеше,бързо се разделих с нея. От дрогерийните мицеларни води съм доволна от Лореал и Нивея.
От скоро преоткрих зелената хума на Авиа- почиства прекрасно и не ми изсушава изобщо кожата, мисля да си я купувам още дълго време. Последните 2 месеца постоянно ползвам и 2 маски на Сиен - почистващата и хидратиращата с алое и жожоба. Кожата ми буквално ги изпива и ми се отразяват също много добре. Все се каня да опитам и глинените маски на Лореал и не стигам до тях, но видях,че вече ги има и в пакетчета и сигурно ще им дойде скоро реда.

# 448
Благодаря на всички за препоръките  bouquet
Днес ходих да погледна препоръчаните от вас червила, но за съжаление не открих това, което търся. Стигнах до извода, че този цвят ще го докарам като смеся 2 червила или молив и червило. Иначе много от това, което видях ми хареса, но като че ли ме хваща вълната за светли цветове  Rolling Eyes не е лесно да си жена  #Crazy

И да ви похваля един коректор, който случайно закупих, мислейки, че купувам catrice. Не е нещо кой знае какво, но пък прикрива добре несъвършенства и тъмни кръгове под очите без да се размазва от него спиралата. Лично аз до сега не съм срещала марката revers.

Скрит текст:
Палома, каква ти  е кожата на лицето?

# 449
Палома, каква ти  е кожата на лицето?

По принцип е мазна, въпреки че в този сезон леко се изсушава, обаче ако не сложа пудра под очите, ставам панда  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт