Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 368
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Палома, каква ти  е кожата на лицето?

По принцип е мазна, въпреки че в този сезон леко се изсушава, обаче ако не сложа пудра под очите, ставам панда  Grinning
значи не е за мен. От месеци съм в търсене на подходящ коректор. Sad
Кожата ми стана още по-суха и старите не могат да ми помогнат. Sad за това питах Sad

# 451
Супер коректор за суха кожа е Radiance reveal на Буржоа. Не е от най-евтините, но е икономичен.

# 452
  • Deutschland
Много хубаво кремче за ръце, купено от руски магазин. Омекотява и хидратира ръцете и има разкошен, траен аромат

# 453
  • София
Tweety1993, Adellle, esmeralda23,

От къде купувате този крем на Лореал? В Ремедиум, ДМ и Лили не го видях.

# 454
Tweety1993, Adellle, esmeralda23,

От къде купувате този крем на Лореал? В Ремедиум, ДМ и Лили не го видях.
Елитис.

# 455
В ДМ го има, както и в Лили.

# 456
  • където ми харесва
Аз от ДМ си го купих Wink Те са няколко различни крема там, за различни потребности. Огледай ги хубаво, може би просто си го пропуснала.

# 457
  • София
Имате ли впечатления от този дневен крема на Боди Бюти
https://bodid.net/index.php?route=product/product&path=3&product_id=68
Смятам днес да си го купя.

# 458

1.От вас ги видях тези маски и реших да ги пробвам

2. Моливи - червила - за мен това са най - трайните бюджетни стикове, на мен ми издържа около 4 часа и цветовете са ми любими.

3. Спиралите на тази мярка ми харесват и като цена и като качество.. Преди ползвах само Мейбълин, но не ми харесват вече..

4. От толкова много проби на матови фондьотени, този като качество най - много ми харесва, но от последния път цената му е различна...

5. Сполучливи имитации на известни парфюми - лично аз ги харесвам, особенно имитацията на Good girl

# 459
Оо, и аз имам от тези моливи. Фуксията или както там му е името е страхотен!

Мише, тези имитации къде ги има? И аз искам good girl
(искам и Legend by Mont Blanc,но май вече го няма в никакъв вариант..)

# 460
Лучия, Aристеa имa в Елитис, a отскоро и в Дм.

# 461
Аристеa в ДМ е скъпа. Аз я взех за 16 лв (намалена от редовна цена 20), а в супермаркета после я видях на 11, а в един местен магазин за козметика на 10 лв. Така че се огледайте и сравнете цените.
Иначе имам имитацията на Олимпия на Пако Рабан и е много трайна (не познавам оригинала и не мога да преценя доколко добре го имитира).

# 462
Дa, Кaти, тaкa е. В ДМ мaй сa с нaй зaвишенa ценa Aристеaтa. В Елитис мисля, че бяхa по 11лв.

# 463
Скрит текст:

1.От вас ги видях тези маски и реших да ги пробвам

2. Моливи - червила - за мен това са най - трайните бюджетни стикове, на мен ми издържа около 4 часа и цветовете са ми любими.

3. Спиралите на тази мярка ми харесват и като цена и като качество.. Преди ползвах само Мейбълин, но не ми харесват вече..

4. От толкова много проби на матови фондьотени, този като качество най - много ми харесва, но от последния път цената му е различна...

5. Сполучливи имитации на известни парфюми - лично аз ги харесвам, особенно имитацията на Good girl

Моливите наистина са много трайни и с наситен цвят.
Този фон дьо тен и аз го имам, но го бях забравила. Много е добър - и от към трайност, и от към покривност. Единственият му недостатък за мен е, че когато стигне едно определено ниво, излиза трудно и се налага да режа опаковката, за да стигна до него, но това не е фатално.

# 464
  • Бургас
Какво мислите за епилиращите ленти за лице на Виктория бюти?

Общи условия

Активация на акаунт