"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 328
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Ноември месец имах положителен тест за бременност след първия месец опити за бебче. За огромно съжаление беше биохимична. Бях много разстроена, но доктора ми каза въобще да не се притеснявам и че това не пречи на следващите опити. Следях овулацията си и декември месец като отново правихме опити за бебе, но без успех. Ядосах се. Разстроих се. Бях с ясната идея, че трябва търпение, но въпреки всичко факта, че след първия опит имахме две чертички. Трудно ми беше. Реших януари да си дам почивка. По-скоро да не мисля за овулация, бебета и т.н. До днес. И мен както половин България ме хвана грипа. Температура, отпадналост, кашлица. Събота и неделя изкарах така и днес отидох на лекар. Сутринта отидох до аптеката и взех шуър чек - за всеки случай. Беше много бледа черта(не беше с първа урина) . Както и да е с едно наум отидох в болницата. Разбира се почнаха да ми изписват антибиотици. Обясних им за теста и смениха лечението. Прибирайки се за вкъщи минах през друга аптека и взех Престо. Е резултатът е доста по - виден от сутрешния. Доста добре изразена втора черта - разбира се не достатъчно тъмна. Дали съм бременна? Направо ще умра от щастие. Чакам на 25 да ми дойде или да не дойде... Хаха
Вие какво мислите? Все пак да се радвам ли? Страхувам се...
Благодаря предварително!

# 121
Пусни си кръвен и ще знаеш от рано резултата. Два теста през 48 часа Simple Smile

# 122
Пусни си кръвен, защото аз точно така миналата седмица видях + тест и после на кръвния 0 - на другия ден ми дойде, явно и аз бях хванала БХ. Дано всичко е наред!

# 123
  • София
Как се "хваща" БХ? За шлифера ли?

# 124
здравейте изкам да споделя нещо с вас пих духастон по схема 16 до 25 ден за норамлизирване на цикъла. Очаквах да ми дойде на 19 а пък ме изпревар и ми дойде на 16 сутринта след полов акт, та въпроса ми е вчера ми сварши напълно но след като пак правихме сех с мъжа ми имаше пак кръв а и нйе правим и опити за бебе на някой случвало ли му се е моля за съвет.

# 125
  • София
Stoyanova, Показаният тест е положителен. Честито! След 10-14дни закъснение може да се отиде на лекар. 
Ако имаш притеснения за биохимична може да пуснеш бета чхг през 48часа

А на последната авторка, какъв точно е въпроса?

# 126
И аз не разбрах, може би дали има кървене в последният ден на M по време на секс. Да, възможно е.

Духастон. Grinning

# 127
Спешно моля за помощ днес съм с 11 ден закъснение на 3 ден си правих тест който беше отрицателен реших да изчакам сега си купих нов дали мога да го направя още сега или да изчакам сутринта

# 128
Спешно моля за помощ днес съм с 11 ден закъснение на 3 ден си правих тест който беше отрицателен реших да изчакам сега си купих нов дали мога да го направя още сега или да изчакам сутринта
Може и сега. Ако е отрицателен посетете АГ.

# 129
Благодаря а имам записан час така или иначе

# 130
Как се "хваща" БХ? За шлифера ли?

Имам предвид, че с тестове я установих.

# 131
Не се засягай. Просто така написано, прозвуча забавно  Grinning

# 132
Здравейте момичета. Пиша късно, но чак сега видях резултатите от кръвния тест. Знам, че по - скоро това трябва да го публикувам в друга тема, но тъй като почнах тук. Поствам резултата...

# 133
Това на колко дни закъснение е ? И пусна ли втори след 48 часа за да видиш как се развива.

# 134
Ivy23
Още не ми е закъсняло. Датата на МЦ ми е 25. Първи кръвен ми е. Други ден пак

Общи условия

Активация на акаунт