"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 253
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Да, възможно е да имаш късна овулация и съответно по-дълъг цикъл. Случва се понякога, но не мисля, че има нещо общо с биохимичната бременност. Имай предвид, че ЦС понякога има и в дните преди М, така че не може да се каже със сигурност дали е късна О или не. За всеки случай правете опити. Напълно е възможно да се забременее с О на 22-24ти ден.

# 451
Разбира се че има шанс за бременност. Късната овулация не пречи. Но имай предвид че по симптоми не можеш да си на 100% сигурна че се е случило точно това.

# 452
Здравейте пак , направих си теста след 4 дни закъснение с първата урина (шуър чек) и ми отчете бледа втора черта , вижда се ясно ... дали съм бременна ? Резултата е след 4-5 минута

# 453
Здравейте пак , направих си теста след 4 дни закъснение с първата урина (шуър чек) и ми отчете бледа втора черта , вижда се ясно ... дали съм бременна ? Резултата е след 4-5 минута
Ако е отчело на 5 минута, да.

# 454

Обаче имам от време на време болки в корема като преди цикъл , нормално ли е , можеш ли да ми кажешнещо повече ?

# 455

Обаче имам от време на време болки в корема като преди цикъл , нормално ли е , можеш ли да ми кажешнещо повече ?
Нормално е. На 10 дни закъснение можеш да отидеш на АГ, а за болките можеш да пиеш но шпа. Ако болките станат много силни или имаш зацапване отиваш веднага на преглед. Ако не- не чети много много в Интернет и не се психясвай.

# 456
Здравейте, чудя се и се надявам да съм бременна.Последните два месеца ми дойде на 09.12(3 дни) и на 08.01(3 дни) до днес 7.01 все още не ми е дошло, чувствам гърдите си напрегнати, яйчниците като да ме предърпват, но е само това. От около година правим опити, напоследък пием и разни вихамини, 3 дни преди очаквания цикъл пих билката клинавиче. Не знам от нея ли да ми закъснява или има нещо хубаво Simple Smile

# 457
  • Пловдив
Направи си тест, ако имаш закъснение.

# 458
Здравейте.  Отдавна ви чета, но чак сега се осмелявам да пиша, въпрели че по- голямата част от хората тук вероятно ще ме упрекнат все пак ще задам въпроса си, защото вече нямам търпение.
МЦ започна на 17.01., овулация на 29.01. при редовен цикъл от 27 дни. Прекалено ли е рано за ранен тест за бременност и познават ли те въобще?
Много ми се иска този път да се е получило.

# 459
Рано е... успех 👍

# 460
Здравейте.  Отдавна ви чета, но чак сега се осмелявам да пиша, въпрели че по- голямата част от хората тук вероятно ще ме упрекнат все пак ще задам въпроса си, защото вече нямам търпение.
МЦ започна на 17.01., овулация на 29.01. при редовен цикъл от 27 дни. Прекалено ли е рано за ранен тест за бременност и познават ли те въобще?

Раничко е за тест, ако отчете отрицателно е възможно да е верен или грешен. По-добре никакви тестове до закъснението. В деня на овулация с моят приятел действахме. След 4 дни би трябвало да ми дойде месечния цикъл, но нямам  никакви признаци, освен че имам запек и напрежение в гърдите. Като цяло поне седмица, преди да настъпи цикъла, хапвам всичко и по много, умирам от болки в кръста и корема, гади ми се, главоболие ме мъчи, подут копем също, но сега изобщо ги нямам тези проблеми. Любопитството ме изяжда от вътре, но съм си обещала да не правя никакви тестове, за да не се разочаровам. Успех и дано е това, което желаеш! Simple Smile

# 461
  • София
Тест, който е направен рано и е отрицателен, а в последствие има бременност, не е грешен. Той е верен за момента в който е направен!
Тестовете за бременност не са кристални кълба, нито ясновидци за да ПОЗНАВАТ! Те показват има ли покачване на ЧХГ или не!

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 01:05 от Nandin

# 462

Раничко е за тест, ако отчете отрицателно е възможно да е верен или грешен. По-добре никакви тестове до закъснението. В деня на овулация с моят приятел действахме. След 4 дни би трябвало да ми дойде месечния цикъл, но нямам  никакви признаци, освен че имам запек и напрежение в гърдите. Като цяло поне седмица, преди да настъпи цикъла, хапвам всичко и по много, умирам от болки в кръста и корема, гади ми се, главоболие ме мъчи, подут копем също, но сега изобщо ги нямам тези проблеми. Любопитството ме изяжда от вътре, но съм си обещала да не правя никакви тестове, за да не се разочаровам. Успех и дано е това, което желаеш! Simple Smile
Аз нямам никакви симптоми, но този път усетих О мн добре и силно се надявам да се е получило. А иначе вече имам доста гоечив опит с правенето на тестове. Аз също се бях зарекла повече дори да не купувам, но този път нещо мн ме чопли.....
Успех и на теб!

# 463
И ние правихме опити малко преди овулацията, но предполагаемата овулация я изтървахме. Има доста дни до следващия ми цикъл, но доста силно ме наболяват гърдите. Или си въобразявам или овулацията ми е била по-рано и вече си е ПМС.

# 464
   Вчера ви писах, имам закъснение от няколко дни, теста показва бременност нали?

Общи условия

Активация на акаунт