"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 147
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,всяка тук от нас чака така мечтаните две черти.Не пресилвайте нещата и не си търсете симптоми за бременност,защото внушението е много лошо нещо и следва голямо разочарование.Изчаквайте си датата на цикъла и при закъснение си правете тест,ако нещо трябва да стане,то ще стане.Успех на бебеправищите❤

# 646
Здравейте,
Моля за вашето мнение.Първите 2 теста са правени на 10.02 ,а другият днес.Незнам какво да мисля тъй като знам,че теста на престо доста често лъже с изпарителна черта.Закъснява ми с около 10дни и имам всички симптоми на цикъл.Миналият месец беше същото положение,ходих на лекар и нищо.. Сега да чакам ли да отида ли пак ??
Благодаря !

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 12:02 от Pod_23

# 647
Не се отварят снимките, защото кодът е вложен един в друг
Ето така се виждат:
Скрит текст:

За чертичките не мога да кажа нищо, за съжаление, не мога да преценя

# 648
При 10 дни закъснение sure check трябва да отчете . Новите престо дават изпарителни черти . Според мен направи кръвен тест , ако е отрицателен , трябва да те види лекар .

# 649
Да, при отрицателен Шуърчек с такова закъснетие, не мисля, че си бременна. Но на единия Престо чертата е много видима, т.е. такава изпарителна черта говори за много лошо качество на тестовете. Аз по принцип не ги харесвам особено, защото почти винаги излизат изпарителни черти.

# 650
Здравейте искам да попитам миналия месец ми закъсня цикъла и само два дни ме зацапа и спря! Този днес също ме зацапа едно  мръсно кафяво и няма нищо повече! Правих си тест два и са отрицателни! Също така преди време имах проблем с цикъла и пия дуфастон по схема! Според вас възможно ли да съм бременна!

# 651
Първо: не уточнявате дали има вероятност да сте бременна-правите ли опити, пазите ли се?
Второ: 2 месеца е сериозен период, в който само да ви "зацапва".Отидете на лекар, защото причините могат да са хиляди.

# 652
Едва ли сте бременна щом тестовете са отрицателни . Посетете лекар , защото има различни причини .

# 653
Не не се пазим и правя опити да забременея!

# 654
Мисля че не си бременна след 2 отрицателни теста. Причините са други.

# 655
Здравейте 😊 нова съм тук. Наблюдавам темите от известно време и реших да се включа. Нека споделя, имам много редовен цикъл като часовник преди 4 месеца имах пропуск от един месец,но тогава пътувах за Турция,а аз за първи път излизам извън страната и пътувам със самолет. Ходих на лекар нямаше ми нищо. Оправих се и след това пак ми беше като по часовник. С приятеля ми сме заедно от години и решихме да си имаме бебе ,поработихме няколко пъти към края на януари и началото на февруари. Сега ми закъснява с 8дни,на 3 ден от закъснението си правих тест следобед след работа,но теста беше отрицателен. Сега просто се страхувам да си направя пак тест и да видя отново една черта. Имам огромен апетит,ходя често до тоалетна,чувствам умора и сутринта като стана съм с голямо главоболие. Въпроса ми е има ли все пак малка надежда да бъда бременна и дали съм направила рано теста.

# 656
  • София
Кристалното кълбо не иска да каже...
Без тест няма как да разбереш.
При редовен цикъл е малко вероятно за си бременна. Но направи още 1 тест за всеки случай.
Човек като чете  “симптомите” в тази тема и не знае какво е бременност, ще реши, че бременността е някакво страшно, тежко заболяване...

# 657
Не ме разбирайте погрешно,страха е в това да не бъда разочарована. Благодаря ви за бързия отговор! Хубава вечер

# 658
  • София
Като правиш или не правиш тест не ставаш повече или по-малко бременна. Или си, или не си! Теста дава яснота!

# 659
Колкото по-скоро разбереш, толкова по-бързо ще се успокоиш.
Понякога в силното си желание да е станало чудото сме способни да си въобразяваме какви ле не небивали симптоми, които бременните до 6-та г.седмица не чувстват.
Успех.8 дена закъснение не са шега работа!

Общи условия

Активация на акаунт