"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 270
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Grozdenzeto94
Би трябвало това да ти даде малко яснота
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … W1fgf&ampcf=1
За нередовния цикъл, посети гинеколог.
Така няма как да дори да предположиш кога ти е овулацията. Вземи си и тестове за ову щом започвате да работите активно за бебе. За тест - бременност, мисля че седмица след предполагаемата дата на началото на цикъла е най-сигурно да си направиш тест, но пък ти и не знаеш кога да го очакваш.За това посети гинеколог! Успех и дано скоро да се похвалиш с добра новина!

Не знам защо, но съм сигурна, че през тези години и класове се учат и други неща и едни си спомняш, други не. Нищо срамо, че не знае! Важното, че иска да го научи.

Биология 9 клас...... Може и 8 да е, но ние го учихме в 9..

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 07:02 от Анонимен

# 421
Здравейте закъсня ми с 7 дена направих си 2 теста които са положителни днес е 13 ден от закъснението... Незнам какво да си мисля моля за отговор кога да ида на преглед и дали съм бременна супер много го искаме с моя приятел и ще съм много щастлива също така и гърдите ме болят от една седмица.... Незнам може ли съвет 🙂🙂🙂

Как така какво да си мислиш? Бременна си. Можеш да отидеш още сега на лекар и ще се види плоден сак в матката. Може да изчакаш още 1 седмица и тогава би трябвало да се види вече ембрион с пулс, т.е. да потвърдят дали има нормално развиваща се бременност. Пий фолиева киселина.

# 422
  • София
Здравейте майчета. Аз за втори път ще пиша, че вече се притеснявам. Последна М беше на 02.01.19. Закъснява ми 4ти ден. Първите три дни на закъснение 37 бт, днес 36.8. Три теста, по един на ден, все отрицателни. Според вас да ходя ли утре на кръвен и въобще възможно ли е с тази бт да има бременност и тестовете да не я засичат? Ако още ден, два я няма М мисля да ходя на преглед.

# 423
  • София
Не си бременна, причината за закъснението е друга, пък и щом БТ пада значи ще настъпи М днес/утре. Няма повод да си даваш парите за кръвен тест, на лекар отиди ако закъснението стане 7-10 дни , за да се види да няма задържан фоликул или киста.

# 424
  • Пловдив
Не си бременна. Изчакай още някой и друг ден и , ако не ти е дощло, отиди на преглед.

# 425
  • WonderLand
Здравейте закъсня ми с 7 дена направих си 2 теста които са положителни днес е 13 ден от закъснението... Незнам какво да си мисля моля за отговор кога да ида на преглед и дали съм бременна супер много го искаме с моя приятел и ще съм много щастлива също така и гърдите ме болят от една седмица.... Незнам може ли съвет 🙂🙂🙂

Как така какво да си мислиш? Бременна си. Можеш да отидеш още сега на лекар и ще се види плоден сак в матката. Може да изчакаш още 1 седмица и тогава би трябвало да се види вече ембрион с пулс, т.е. да потвърдят дали има нормално развиваща се бременност. Пий фолиева киселина.

При мен даже сърчице чухме, аз бях на преглед на 14 ден от закъснението.

# 426
Здравейте момичета ,имам пробрем дойде ми на 31 ти януари и ми спря вчера на 3ти . И от вчера имам тъпи пробождания в ячниците и гърдите си стоят големи не намаляват. Незнам какво да правя. На накой случвало ли му се е ?

# 427
Няма как да си бременна ако това те притеснява.. имала си менструация. Ако нещо те притеснява отиди на лекар.

# 428
Здравейте дами , пак съм аз Grinning Последната ми менстуация беше на 7.01.2019 , продължи 6 дни , според календара трябваше да ми е дошло преди 2 дни . Нямам обичайните симптоми (болки в корема) , правих си тест ден преди предполагаемата М и беше отрицателен .. като цяло от 2 седмици имам болки в кръста и придърпване в десния яйчник .. от вчера имам много лека и кратка болка в корема .. Въпроса ми е колко още време да изчакам преди да си направя още един тест и изобщо възможна ли е бременност ?

# 429
Ако реално имаш два дни закъснение можеш и днес да го направиш . Успех Blush

# 430
Здравейте, момичета! Скоро писах за притеснението от спрелите болки в гърдите. Днес посетих гинеколога си заради това и ето резултата. Какво мислите, нещата нармално ли се развиват спрямо седмиците (6 г. с.)? Каза ми, че имам жив ембрион 4 мм. със сърдечна дейност, както и, че кистите няма да навредят на бременността.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 20:36 от shinelady9797

# 431
Защо не се доверите на гинеколога си? Тук мисля, че няма медицински лица и едва ли някой ще ви даде по-по-квалифицирано мнение от лекар.

# 432
Защо не се доверите на гинеколога си? Тук мисля, че няма медицински лица и едва ли някой ще ви даде по-по-квалифицирано мнение от лекар.
Определено. Peace

# 433
В 6г.с жив ембрион със сърдечна дейност е това, което трябва да се вижда. Но все пак ние не сме лекари. Тъй че слушай си доктора и спокойна бременност. Simple Smile

# 434
Благодаря много, lvy23! ❤

Общи условия

Активация на акаунт