"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 212
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София
По повод съня на момичето, сънищата освен да са глупости, предказания, могат и да са подготовка. Както в нейния случай мисля, че е подготовка за майчинството, което й предтои. Бременна или не, тя се подготвя психически за това, което я очаква и като преживява на сън бременност, тя премахва и част от тревогите си дали и кога ще стане.Niki980, щом бебето е желано и мислиш за него си взимай и прави тестове и скоро ще видиш двете чертички 🤗

Да тичам до аптеката освен, за да се види. Пък и да е отрицателен не губя надежда до идването на М, ако изобщо дойде. Ще е хубаво, ако разбера колкото се може най-рано, тъй като работата ми е свързана с вдигане на тежко. Пък и освин запека, който ме мъчи от няколко дни и се чудя вече какво да пия.. и напрежението, тежеста и болката в гърдите друго нямам. Определено е рано за симптоми.. ама това е за сега. Благодаря за топлия начин, по който ми отговори. Simple Smile
Утре сутрин с първа урина, понеже сега може да е спаднал доста хормона и да не го "хване" теста.

# 496
Сънищата са нищо повече от нашите подсъзнателни мечти, страхове и амбиции. Нормално е когато една двойка иска дете да го сънувате. И аз много често сънувам бебета. А корема и без да го сънувам преди цикъл си изглеждам като бременна, та чак ми е неудобно хората да ме зяпат.
До моя цикъл има още 8 дни и гърдите ме болят изключително, чак като вървя изпитвам дискомфорт. Няма да се вкарвам във филми повече (обещала съм си да не си тормозя психиката), все пак може всичко да си е обикновено ПМС. Дай боже да закъснее цикъла и тогава ще правя тест, че предния месец фармацията е била много щастлива от моите терзания.

# 497
Гладна кокошка просо сънува  Laughing
    Желая  ви успех момичета  Peace

# 498
Здравейте отново. След 10 дневно закъснение и един размазан Престо да считам ли този тест за положителен?

# 499
Здравейте отново. След 10 дневно закъснение и един размазан Престо да считам ли този тест за положителен?
Положителен е ! С такова закъснение може да идеш на преглед вече. Успех!

# 500
Niki980 има ли резултат от тест вече? Много се вълнувам за теб, защото вървя  2 дни след теб.
  За протокола: ЦС днес започва да перозовява, но все още е доста обилна, гърдите много ме болят, а БТ е само 37.1, но няма да се отчайвам.

# 501

Честито 🤗

# 502
Положителен е ! С такова закъснение може да идеш на преглед вече. Успех!
Има нещо което ме притеснява. Защо чертичката е толкова бледа след такова голямо закъснение..

# 503
  • София
Вероятно е по-късна овулация, което означава, че може да е рано за преглед. Единственият начин да разбереш дали всичко е наред е кръвен чхг тест през 48ч

# 504
Имам 3 дни закъснение, секс на овулация.
Мога ли да направя sure check сега (на обяд) или да чакам утре сутрин с първата урина?

# 505
Niki980 има ли резултат от тест вече? Много се вълнувам за теб, защото вървя  2 дни след теб.
  За протокола: ЦС днес започва да перозовява, но все още е доста обилна, гърдите много ме болят, а БТ е само 37.1, но няма да се отчайвам.

Да ти кажа направих си теста, ама отрицателен. 🤣
Малко след това видях зацапване. Сложих си ДП за всеки случай, все пак днес е дена за М, ноо по нея няма абсолютно нищо. Мисля си аз, че си ми дойде, но гози път не е с гръм и трясък. УСПЕХ

# 506
При 3-дневно закъснение, теста би отчел и сега дали има или не бременност.
Мога ли да направя sure check сега (на обяд) или да чакам утре сутрин с първата урина?

# 507
Честито

# 508
При 3-дневно закъснение, теста би отчел и сега дали има или не бременност.
Не е сигурно. При мен на 3тия ден беше отрицателен. Първия положителен с едва доловила втора черта беше на 7мия ден от закъснението (не е въображаема защото приятелят ми също я видя) Simple Smile късмет!

# 509
  • WonderLand
Тони, реактивите на Шуър чек са смотани, затова. Важното е, че я има, но ако се притесняваш най-добре пусни кръвен и повтори след 48 часа. Ако се удвоява значи нямаш място за притеснение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт