"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 221
  • 751
  •   1
Отговори
# 480

Направи си sure check писалката. Това за мен е най-верният тест.
Силно се надявам да е такъв....
Нали нямам търпение да дочакам закъснение и си взимам ранен тест....
Но цял ден се рових из форума и имаше доста различни мнения относно тази марка тест. Според вас дали е изпарителна черта?

# 481
  • Sofia
Аз такова чудо като изпарителна черта не съм виждала. А не е като да не съм имала отрицателни тестове. Ако един тест за бременност показва макар и бледа втора черта, то той е положителен.
При втората ми бременност използвах Престо - отчете правилно.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 22:05 от brin de muguet

# 482
Grozdenzeto94
Би трябвало това да ти даде малко яснота
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … W1fgf&ampcf=1
За нередовния цикъл, посети гинеколог.
Така няма как да дори да предположиш кога ти е овулацията. Вземи си и тестове за ову щом започвате да работите активно за бебе. За тест - бременност, мисля че седмица след предполагаемата дата на началото на цикъла е най-сигурно да си направиш тест, но пък ти и не знаеш кога да го очакваш.За това посети гинеколог! Успех и дано скоро да се похвалиш с добра новина!

Не знам защо, но съм сигурна, че през тези години и класове се учат и други неща и едни си спомняш, други не. Нищо срамо, че не знае! Важното, че иска да го научи.

Биология 9 клас...... Може и 8 да е, но ние го учихме в 9..
Благодаря , но на мен вече на 3.2.2019 ми тръгна едно бледо кафяво течение , но само по една капчица много ми е странно , МЦ трябваше да е на 5 . От 3 до днес си направих 4 теста , но са отрицателни ... може би трябва да изчакам да спре това течение по една капка на ден 🤦🏼♀

# 483
  • Пловдив
Щом имаш течение, продължаващо 5 дни и 4 отрицателни теста, няма как да си бременна.

# 484
Съгласна съм за sure chek , че са най-достоверни , но на толкова ранен етап не съм сигурна , че ще отчете . На мен миналия месец този новия престо ми даде изпарителна чертичка , тази не ми изглежда такава .

# 485
Аз ПМС имам точно 3 дни преди да ми дойде цикъла.
А сега от доста по- раничко.
Болки в кръста, непрестанно си усещам ту единия ту другия яйчник и снощи нещо силно ме прободе за около 20 секунди .
Дано да е бебче Hug

# 486
Пак съм аз. 🤣
От любопитство да попитам, някой има ли случай като моя? По принцип 1-2 седмици преди да ми дойде М. умирям от глад, боли ме корема, боли ме глава, кръст, абее въобще ПМС, обаче този месец..тц .. утре трябва да ми дойде, но нямам никакви болки, освен че ми се спинка, и имам напрежение в гърдите, та.. минавам си всеки ден почти покрай аптеката, ама все не влизам да си взема тестче, раничко си е май. Пък не сме изпускали дните но ОВУ.. а никакви симптоми за М. Съвети, причини, подобни случай, приемам всякакви!
П.С не че има нещо вярно, ама сънувах, че виждам двете чертички и след малко, че имам коремче като на брееменна! Не съм го мислила изобщо. Пък сънищата от време на време са ми предсказващи 🤣😆

# 487
  • София
Пак съм аз. 🤣
От любопитство да попитам, някой има ли случай като моя? По принцип 1-2 седмици преди да ми дойде М. умирям от глад, боли ме корема, боли ме глава, кръст, абее въобще ПМС, обаче този месец..тц .. утре трябва да ми дойде, но нямам никакви болки, освен че ми се спинка, и имам напрежение в гърдите, та.. минавам си всеки ден почти покрай аптеката, ама все не влизам да си взема тестче, раничко си е май. Пък не сме изпускали дните но ОВУ.. а никакви симптоми за М. Съвети, причини, подобни случай, приемам всякакви!
П.С не че има нещо вярно, ама сънувах, че виждам двете чертички и след малко, че имам коремче като на брееменна! Не съм го мислила изобщо. Пък сънищата от време на време са ми предсказващи 🤣😆
Чакай да си намеря боба и да ти кажа с точност ...  Laughing
Сега сериозно. Може да си бремнна, може и да не си. Не е задължително да има симтоми нито преди М, нито по време на бременност. Сънят ти вероятно е провокиран от желанието ти.  Ако вярно си изчислила и утре е деня  на М почти всеки тест ще ти покаже резултата, ако толкова не може да изчакаш закъснение.

# 488
Пак съм аз. 🤣
Сега сериозно. Може да си бремнна, може и да не си. Не е задължително да има симтоми нито преди М, нито по време на бременност. Сънят ти вероятно е провокиран от желанието ти.  Ако вярно си изчислила и утре е деня  на М почти всеки тест ще ти покаже резултата, ако толкова не може да изчакаш закъснение.

Боб, леща-все тая какво 🤣 Както казах хич не съм го мислила, ама тоя сън ми разчовърка съзнанието, та се чудя дали теста ще отчете 😃 Имаше един Белийв за ранна и късна бпеменност, какво мислиш за него ? :/

# 489
  • София
Скрит текст:
Пак съм аз. 🤣

Боб, леща-все тая какво 🤣 Както казах хич не съм го мислила, ама тоя сън ми разчовърка съзнанието, та се чудя дали теста ще отчете 😃 Имаше един Белийв за ранна и късна бпеменност, какво мислиш за него ? :/
Това за съня не го казвай повече, ако не искаш да ти се смеят. Препоръчвам престо. Попитай и в темата за тестовете ако искаш. Прави се с първа урина на такъв ранен етап за да ти отчете.

# 490
Скрит текст:
Пак съм аз. 🤣

Това за съня не го казвай повече, ако не искаш да ти се смеят. Препоръчвам престо. Попитай и в темата за тестовете ако искаш. Прави се с първа урина на такъв ранен етап за да ти отчете.

Рацбира се, че това за съня го казах на шега 🤣 малко смях да има, стига с тези притеснения. Иначе благодаря Simple Smile хубав и успешен ден! Стискам палци 🤗

# 491
За тестът Belive сме писали 100 пъти, че редовно дава изпарителни розови черти. Спокойно можеш да си вземеш Престо или обикновен Шуърчек, щом си нетърпелива. Общо взето, преди деня на М, всеки тест би трябвало да отчете.

# 492
По повод съня на момичето, сънищата освен да са глупости, предказания, могат и да са подготовка. Както в нейния случай мисля, че е подготовка за майчинството, което й предтои. Бременна или не, тя се подготвя психически за това, което я очаква и като преживява на сън бременност, тя премахва и част от тревогите си дали и кога ще стане.Niki980, щом бебето е желано и мислиш за него си взимай и прави тестове и скоро ще видиш двете чертички 🤗

# 493
По повод съня на момичето, сънищата освен да са глупости, предказания, могат и да са подготовка. Както в нейния случай мисля, че е подготовка за майчинството, което й предтои. Бременна или не, тя се подготвя психически за това, което я очаква и като преживява на сън бременност, тя премахва и част от тревогите си дали и кога ще стане.Niki980, щом бебето е желано и мислиш за него си взимай и прави тестове и скоро ще видиш двете чертички 🤗

Да тичам до аптеката освен, за да се види. Пък и да е отрицателен не губя надежда до идването на М, ако изобщо дойде. Ще е хубаво, ако разбера колкото се може най-рано, тъй като работата ми е свързана с вдигане на тежко. Пък и освин запека, който ме мъчи от няколко дни и се чудя вече какво да пия.. и напрежението, тежеста и болката в гърдите друго нямам. Определено е рано за симптоми.. ама това е за сега. Благодаря за топлия начин, по който ми отговори. Simple Smile

# 494
Смешно или не точно подобен сън ме провокира да пробвам да си направя тест 4 дни преди закъснение и имах много бледа втора черта. Разбира се,не сънят е виновен затова. Било е случайност и щях да разбера така или иначе след 4 дни. Пожелавам на всички да ги видят тези толкова мечтани две чертички.

Общи условия

Активация на акаунт