Един спомен от сънищата. Сънувах пътя надолу към средно-специалното си училище, калдъръм, много често падах. Този сън се повтаряше. И когато отидох видях, че съм сънувала истината.
Понякога се случваше и, както си спим изведнъж телевизора се включва на развален екран със ужасен шум, кънтящ на домашното кино.. Боже... колко беше ужасно да се събудя така в 3 посред нощ.. Сърцето ми биеше лудо.. но някак си бях свикнала с такива странни неща. На първия етаж във въпросната къща, живееше една жена, която им беше роднина, но те твърдяха, че е направила на всички по една магия за раздяла.. Дефакто, наистина всички бяха разделени, накрая и ние се разделихме. Дали има връзка... не знам, малко ме съмнява, но не го изключвам като вариант. Мисълта ми е, че когато минех покрай първия етаж, докато беше жива се усещаше една особена енергия, кояот ме караше да минавам по - бързичко от там, плашеща, тегава енергия. Не обичах тази къща, беше тъмна, с тежка енергия. Имах чувстото, че нещо в нея ми пречи да продължа напред в живота и се въртях в омагьосан кръг. В действителност, от както не съм там, нещата започнаха да се случват, така както трябва.
Този път съм сигурна, че никой не е влизал в стаята и. Всеки път ми казваше, че не го дърпа тя и че незнае кой го пипа.
Прави й ремонт, даже.. А, е доста сензитивен човек, не знам как до сега не се е усетил..