Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 731
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Супер! Бебчетата валят ли валят! Браво на Pearly, набързо отметна тая работа!

Честито на мама Pearly и много радост с бебока!

# 166
ЧЕСТИТ МАЛЪК МИШОК НА PEARLY !
Бързо възстановяване на скоро родилите!

Хайде вече и момченцата да се показват  newsm44
Иве ами тя как е родила че я нямам в списъка за нормално раждащите  newsm78

# 167
Честито бебче и на новата мама pearly! Наистина заваляха тези бебета! Да са живи и здрави! coolcool

# 168
Честито на мама YOLK,да е жива и здрава бебката и много да я радва. newsm51
Честито и на мама Пърли,да расте голям и здрав мъж за радост на мама и тате.[/
size] smile3525

# 169
ЧЕСТИТ ЮНАК на мама pearly и на таткото!!! Да расте здрав и силен и само радости да им носи!!!  bouquet

Чудесна новина, много се развълнувах Simple Smile  Мила pearly, бързо възстановяване и те чакаме да разказваш как мина всичко.
Започват да се попълват и мъжките редички Laughing
Лека вечер на всички!

# 170
  • welcome to the Jungle

Мили бъдещи мами, започнаха да идват и вашите мечтани мигове, когато ще гушкате прекрасните малки създания, които 9 месеца са расли в коремчетата. Пожелавам на всяка от вас да има леко, безпроблемнно и бързо раждане и здрави дечица Hug baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Честити рожбички на всички родили до този момент мами! Дано бъдете най-щастливите и безгрижни родители и дано всяко малко бебе порастне достоен мъж или жена, да е гордост за семейството и името, което носи   bouquet  bouquet  bouquet! БЪдете и вие живи и здрави!

А сега, Изабелке Kissing Heart, специално за теб, мила! Честита ти прекрасна и така желана рожбичка! От цялото ти сърце ти желая да си истински щастлива, много, много горда с Калоян и вечно обичаща мъжа ти! Дано слънчевата ти усмивка да грее винаги по този невероятен начин във всички трудни моменти при отглеждането на този малък мъж с царско име и дай, Боже, с царско бъдеще! [/color] [/size]

# 171
Мале, наистина заваляха тези бебета, а още не е почнал юли...!

Честито на Евич, Yolk и  Pearly!
Да са им живи и здрави бебешорите и от благословения и късмет да не се отърват!!!

А на мамите - бързо възстановяване!

# 172
Честито на Yolk и таткото! Да им е жива и здрава Весела, да расте щастлива и красива!

Pearly, ах каква изненада! Да ви е честит Калоян! Да расте здрав и умен и много да ви радва!

# 173
  • Варна
Добро утро мамчета.  bouquet
днес мъжо има рожден ден и се включвам да ви почерля виртуално  party023 newsm38  cook  food002 smile3510 cook cook.
аз отивам пак на консултация,после ще вляза да се отчета
лек ден на всички и дано и днес да валят бебенца  jumpuu

# 174
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ПЪРЛИ ЗА МЪЖКАТА РОЖБА  bouquet
ДА И Е ЖИВИЧЪК И ЗДРАВИЧЪК И МНОГООООО ПОСЛУШНИЧЪК Hug
Ех, че хубави новини рано сутрин newsm44
Дано и ние скоро да гушнем малките беберончета Hug

# 175
  • София
Майчета забравих преди малко, та пак се включвам,
приготвих си току що една раница за болницата, в Шейново ще раждам, искам да споделя какво съм взела и вие да ми кажете, ако мислите че съм забравила нещо. Та така значи:
- лиглин и дамски превръзки (памучни на Либрес)
- 6 чифта бикини (взех си някакви смешни, ама по дълболки)
- 2 хавлии за къпане, 1 средна и 2 мини кърпички
- 2 чифта джапанки (пантофи в тая жега няма да нося)
- 3 бр. еднократни чершафи
- шампоан, сапун, четка и паста за зъби, крем за лице и тяло, гребен, самобръсначка и пинсета (това в несесерчето)
- 1 пакет салфетки
- 1бр. тоалетна хартия
- 1бр. мокри кърпички
Ми май е това, как мислите, добре ли е? Нощница не съм взимала, че там дават техни и не давали, доколкото разбрах да си обличаш твоя.
Благодаря за съветите Hug

# 176
Ивка носи фотоапарат и зарядно за батерии и телефон !
Ами за бебето не искат ли там?

# 177
Честито на мама Пърли !
Да й е жив и здрав малкия мъж и да и носи само радост Simple Smile

# 178
  • София
Оооо Рени, благодаря ти много, съвсем бях забравила за фотоапарата, а без телефон не излизам никъде, така, че него няма да го забравя Hug
Но фотото ей сега отивам да го сложа заедно със зарядното към него, още веднъж благодаря  bouquet
А за бебето искат 20 памперса и мокри кърпички- приготвила съм ги Peace

# 179
Ах, каква приятна изненада!!! Честито на Pearly!!! Да са много здрави и щастливи!
Честито и на Yolk!
Да се възтановяват бързичко и да идват да разказват.

Общи условия

Активация на акаунт