Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 649
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Даааа,Back to black си остава една уютна медена интимна прегръдка в драй дауна,цяла вечер си я разхождам и ми е едно хубаво и влюбено:))

# 136
  • русе
Здравейте минавам да ви кажа за едни нови за мен имитации.Моята фризьорка супер възхитена тъкмо и донесоха Angel и ме накара да пръсна за да му видя трайността,аромата не е моя определено,но трайността беше мн добра,а си пръснах отгоре на ръката.Има ги във вариант 15мл-10лв и 100мл-40лв.Аз си поръчах Good girl като дойде ще пиша отново да кажа как е.Качвам да видите списъка-в дясно са имената на оригинала,а в ляво на самата имитация.
www.yodeyma.com

# 137
Тия ги знaм, предлaгaт ги сaмо по фризьорските сaлони. Имa едни други, които пък ги предлaгaт сaмо по aптеките.
Душилa съм и нa двете фирми. Не сa лоши, но ги нaмирaм скъпички зa имитaционнa пaрфюмерия.

# 138
Добро утро момичета 😁 продължава да ме тресе парфюмна треска и си поръчах много масла на гиза както и мостри плюс няколко 15мл парфюмчета на заг зодиак. Най силно ми направиха впечатление for her на гиза, blossom love (amouage) на гиза и la tulipe на заг уникални и трайни развиващи се аромати и различни от всичко което познавам, не познавам оригиналите но ароматите са страхотни. С тях поръчах също декаденс на гиза -силен и траен аромат, но не е моят. Opus x на гиза също страхотен и малко странен леко тревист ми идва. Tobacco vanille на гиза и заг са едно към едно затова ги смесих и получих страхотен траен парфюм. Black opium на гиза е малко по сладък от този на D&P но като ги смесих  и тях стана страхотен аромат. Да кажа още веднъж суперлативи за spring flower na creed невероятен свеж и супер траен носи си около мен на талази напоследък все повече към него посягам.  Не ми харесаха никак soleil b tom ford и pure xsw на пако рабан.

# 139
И аз поръчах Табако Ванила от Гиза,наистина ги признах за качество,маслата си личат по интензитета,все повече ме печелят за ниш имитациите,поръчах още едно Back to black за ММ,също Черната орхидея и Vodka on the rocks.Дори и да не се доближават до оригинала на 100%,пак им се получават ароматите.
Перфектно отношение и бърза доставка.
Момичета Джой на Заг ли е най-доброто творение?
И кое на Скандал ви доближава до оригинала?

# 140
  • Варна
ekaterina II Soleil Blanc на Tom Ford много ми хареса на пръв поглед и смятам това да ми е следващата покупка от Гиза. Траен ли е?
Под 'for her" имаш предвид Narcisso Rodriguez for her?(D290)
Spring Flower от кого е?

# 141
Да for her Narcisso Rodriguez и обърках названията white flower na creed. Soleil b ми мирише на бензин и на мен и на моя син нещо са сложили не както трябва сигурно.

# 142
Да for her Narcisso Rodriguez и обърках названията white flower na creed. Soleil b ми мирише на бензин и на мен и на моя син нещо са сложили не както трябва сигурно.
иначе е траен сякаш

# 143
Кога поръча Spring flower? Като го спомена и се сетих, че при поръчката си от Гиза, го бях включила, а не го получих, тъй като бил изчерпан. Не ми стана приятно, че не ме уведомиха поне.

# 144
Кога поръча Spring flower? Като го спомена и се сетих, че при поръчката си от Гиза, го бях включила, а не го получих, тъй като бил изчерпан. Не ми стана приятно, че не ме уведомиха поне.
о поръчах го отдавна преди може  би 2-3 месеца радвам се че успях преди да се е изчерпал.

# 145
Имам soleil blanc на масло , но не знам как се съпоставя с другите имитации на пазара и дали има по-сполучлив вариант?
Добро утро момичета 😁 продължава да ме тресе парфюмна треска и си поръчах много масла на гиза както и мостри плюс няколко 15мл парфюмчета на заг зодиак. Най силно ми направиха впечатление for her на гиза, blossom love (amouage) на гиза и la tulipe на заг уникални и трайни развиващи се аромати и различни от всичко което познавам, не познавам оригиналите но ароматите са страхотни. С тях поръчах също декаденс на гиза -силен и траен аромат, но не е моят. Opus x на гиза също страхотен и малко странен леко тревист ми идва. Tobacco vanille на гиза и заг са едно към едно затова ги смесих и получих страхотен траен парфюм. Black opium на гиза е малко по сладък от този на D&P но като ги смесих  и тях стана страхотен аромат. Да кажа още веднъж суперлативи за spring flower na creed невероятен свеж и супер траен носи си около мен на талази напоследък все повече към него посягам.  Не ми харесаха никак soleil b tom ford и pure xsw на пако рабан.

# 146
Който е мирисал белия нарцисо от тези (Nicolas) може ли да сподели впечатления за близостта с оригинала?
Здравейте минавам да ви кажа за едни нови за мен имитации.Моята фризьорка супер възхитена тъкмо и донесоха Angel и ме накара да пръсна за да му видя трайността,аромата не е моя определено,но трайността беше мн добра,а си пръснах отгоре на ръката.Има ги във вариант 15мл-10лв и 100мл-40лв.Аз си поръчах Good girl като дойде ще пиша отново да кажа как е.Качвам да видите списъка-в дясно са имената на оригинала,а в ляво на самата имитация.
www.yodeyma.com

# 147
  • Бургас
Да,Джой на Заг за мен е направен прекрасно,Скандал е хубав на всички фирми,най-много ми допада обаче на Ди Енд Пи.

# 148
  • Варна
Здравейте!Отдавна не съм писала,но ви чета редовно.Днес на излизане от Била,минахме през щанда на Рефан,момичето ми даде няколко блотерчета,хареса ми Империатрицата,но се чудя дали не е по-добра на Заг,със сигурност ще я взема за лятото,заедно с Лалето,което е на привършване Simple Smile .Отново ми допадна Инканто шайн и последния аромат беше на Каролина Херера  - Woman - 015, стори ми се много нежен,но почти не се усещаше след 1 час,в момента ухае съвсем леко,но много нежно,харесва ми,ако някой има мнение ,моля да сподели.

# 149
Видях в мола, че все още продават Мартинез. Чудя се дали да не пробвам Montale-Muchallat,не знам дали точнп така се пише. Обожавам ванилия, а Заг го нямат.

Общи условия

Активация на акаунт