Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 719
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Днес видях парфюмите на Аристеа в DM. Помирисах 3-4 аромата. Не знаех кой номер на кой аромат отговаря. Eдин  ми направи впечатление, бях пръснала на ръката, но го усетих по-осезаемо, след като излязох от магазина.С лек ментов мирис.Не запомних кой номер беше.Някой дали знае кой парфюм може да има такъв мента привкус? Като желирани ментови бонбони. Озадачена съм. Доста са трайни...Сякаш всичките придобиват една и съща остатъчна нотка след известно време...

Скрит текст:
POUR FEMME

102F Giorgio Armani-Air di Gioia-шипров, цветен

104FLancome-La via est Belle-флорално-плодов

106F Yves Saint Laurent Black Opium-ориенталски

108F Bvlgari-Omnia Crystalline-цветен, дървесен, мускусен

110F Paco Rabanne-Olympea New-цитрусов, ориенталски
112F Versace-Bright Crystal-флорално-плодов

114F Versace-Crystal Noir-ориенталски, цветен

116F Thierry Mugler-Alien-ориенталски, дървесен

118F Dolce&Gabbana-Light Blue-флорално-плодов

120F Carolina Herrera – Good Girl-ориенталски, флорален

122F Lanvin – Eclad D’Aprege-флорално-плодов
124F Christian Dior – Poison Girl-ориенталски, ванилов

126F Christian Dior – Pure Poison-флорален

128F Versace – Eros (woman)-флорален, дървесен, мускусен

130F Christian Dior – J`adore-флорално-плодов

132F Guerlain – Mon Guerlain-ориенталски, дървесен

134F Victoria`s Secret - Bombshell-плодово-флорален

136F Paco Rabanne - Lady Million-флорално-плодов

138F Chanel - Coco Mademoiselle-флорално-плодов

140F Thierry Mugler - Angel-ориенталски

142F Carolina Herrera - 212 VIP Rose-флорално-плодов

144F JPG - Scandal-флорално-шипров

146F Armani - Armani Si-шипрово-флорален

148F Armani - Because It`s You-флорално-плодов

150F Versace - Brighht Cristal Absolu-флорално-плодов

152F Dior - Miss Dior-шипрово-флорален

154F Armani - Si passione-флорално-плодов

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 23:54 от Карла_Карла

# 226
  • София
Още един глас за розите на Рефан. Обаче в София нещо изчезнаха магазините. Аз знам един на Витошка и това е.
Срещу мола на Стамболийски има едно малко магазинче. Наливни са, но аз ги предпочитам. От поне два месеца обаче не съм стъпвала там и не знам, дали  е заредено. Иначе на Витошка и на щанда вътре в мола продават капсуловани. На Витошка не съм попадала на дефектни, но щандът в мола определено не го препоръчвам заради течащите шишета / писах няколко пъти за това, внимавайте/. Освен тези три места, не се сещам, къде другаде има Рефан.
Също и магазина на Тунджа. Там поне винаги имат всичко.

# 227
Благодаря на всички за розите 😁 поръчах си на парфино за 3.90 но ме сърбят ръцете и на narcisso rouge  да поръчам видях че има промоция в парфюми шоп 100лв

# 228
  • Бургас
Първо го пробвай Rouge,при мен е нетраен,а се изкъпах с него буквално и беше супер разочароващо,защото парфюмът ми хареса много.Нетрайността му обаче не мога да простя,а и има нов Нарцизо,ще го тествам тези дни,дано ми хареса.

# 229
Скрит текст:
Писах на пaрфен , но вече не предлагали тези аромати на Chloe -855 Love story Chloe 856   Love   Chloe .Аз точно тях исках...
Love Chloe на Заг имам аз, имам и оригиналния. Имитацията на Заг е повече от прилична. Но забравих кой номер беше, а на шишенцето не са ми залепили. Това ми беше от първото ходене до магазина на "Княз Борис" и дори не се сетих да попитам за стикери с номера. А продавачката не ми сложи - тогава купих няколко 15-млилитрови мострички. Помислих си, че не слагат като в Рефан, примерно...

Екатерина, аз също харесвам рози в парфюм, но те наистина са много различни...Любимата ми е ето в това съчетание: https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ea … lette-30658.htmlэ, но нямам идея дали има имитация.

През изминалата седмица от Елитис се сдобих с имитация на 212 Sexy номер W51 на Роксан. Много приятен аромат, леко сапунен и ненатрапливо цветен. Забележително траен! Не познавам никак оригинала, преди време бях мирисала 212VIP , който ме потресе и ...не съм и обръщала поглед към вариациите му. Както и да е, мисля си, че може да се хареса на почитателките на Лалето, затова и споделям впечатлението си от тази находка.  
Mrs Tiggi линка който си постнала ми се показва невалиден. Аз обичам всякакви рози иначе, но сега ми се иска някаква роза със сутрешна роса окъпана в свежест.  Благодаря на всички за съвети на si имам оригинал но касис там не усещам. А ми се иска да звучи предимно касис и после някакъв фон
Мхъм, да...я да видим дали ще го оправя: https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ea … ilette-30658.html Мда...Това е най- "моята" роза. Пак за Нарцисо става въпрос. Но не мисля, че има имитация. newsm78
А да ви кажа, момичета, днес случайно попаднах на имитационни парфюми на най-странното място! В кварталното магазинче СВА! На шишенцата пишеше "Малена". Говори ли ви нещо? Хич нямах време да ги разглеждам - в крайна сметка, бях отишла за месо и мляко, Laughing а парфюмчетата, ме изненадаха.  Стояха си наредени в единия ъгъл на щанда за перилни препарати, почти незабележими...Имаше и дамски, и мъжки, при това доста номера...
Магазин на Рефан има и зад мола на Стамболийски - в Зона Б5, на ъгъла на Одрин с Позитано. При това, много добре заредено.  Peace То и в самия мол има (предполагам, знаете), но само капсуловани предлагат, доколкото си спомням...

# 230
Благодаря, Кристалче, ще го пробвам първо тогава. Пробвах в мила guilty absolute но на мен пък той ми се оказа нетраен и в началото наистина касис аромат но буквално след половин час усещах вече съвсем друго, а вече се бях навила да го купувам добре че не избързах.

# 231
  • София
Има един Касис и ирис на Бронли май беше, продават ги в аптеки  So farmacy.
Пробвах го два пъти на ръка и е добър, даже го мисля.

# 232
  • Бургас
Благодаря, Кристалче, ще го пробвам първо тогава. Пробвах в мила guilty absolute но на мен пък той ми се оказа нетраен и в началото наистина касис аромат но буквално след половин час усещах вече съвсем друго, а вече се бях навила да го купувам добре че не избързах.
Да,хубаво си направила,че си изчакала развитието,при мен както писах е основно касис и не само във върха.Трябва да се пробват лично парфюмите според мен,описанията са хубаво нещо,но не винаги съвпадат с нашите собствени усещания.

# 233
  • густо майна Филибето
Някой може ли да каже на кой парфюм е имитация този в Лидл? 

# 234
Скрит текст:
Hugo Boss Orange

http://www.irishconsumer.com/suddenly-diamonds-perfume-review/
I was pleasantly surprised to find Lidl’s Suddenly Diamonds Eau De Parfum 50ml, and how similar it is to Hugo Boss Orange,except for one major difference the price!

# 235
  • София
Джаста Праста, това  Suddenly дали е трайно или е от онези със съкратена трайност?

# 236
Джаста Праста, това  Suddenly дали е трайно или е от онези със съкратена трайност?
Не знам, Mari_qana, не съм го ползвала.
Отговорих на въпроса на Любознателна като чукнах в търсачката и ми излезна на какво е имитация въпросния парфюм.

# 237
  • София

Със съкратена трайност е, 2-3 часа, след това трябва да се поднови ако искаш по-силно ухание.Но не е натрапчив аромата, приятен е.

# 238
  • густо майна Филибето
Ако съдя по Лейди Гламур - бързо изветрява. Не зная дали на третия час още мирише. Сутринта се бях пръснала с Брайт Кристал на Заг, след два-три часа в Лидъл си пръснах Лейди Гламур, а от Диаманта съвсем малко имаше в шишенцето и отиде някъде към косата ми. След час , докато ходех навън, ме лъхаше някаква непозната и много приятна миризма, реших, че може да е от него. Ще ида специално да го изпробвам.

Аз все повече се пристрастявам към рефанската Коко Мадмоазел, а в началото не ми харесваше особено.

Имам нови попълнения на Заг, посетих кварталното магазинче, и уж имах списък, а жената се оказа голяма бърборана и много убедителна, и списъкът стана на пух и прах. Е, и не всичко имаше.
 Взех Брайт Кристал, защото си имам оригинална мостра и много ми харесва. Имитацията не е така въздушна, но става.
Кода на Армани никак не ми хареса, нещо мъжко и лекарствено усещам. А в магазинчето ми се стори добър.
Аурата на Мюглер е приятна, но очаквах повече. Не усещам шлейф и мощ, а ми се искаше.
Повлиях се все пак от тукашните коментари и голямата популярност на Ла ви е бел и го взех. Захарен памук. Сега съжалявам, знам си че захарите не са мои.
Жената ми препоръча Гучи Ръш, нейния любим. Май това е най-доброто от това, кото взех.
Нали знаете, че паметта за ароматите е най-силна. Ами този Ръш ме върна 20 и повече години назад. Тогава си взех Дюн от една позната, която продаваше имитации, но с истинските имена. И уханието на Ръш е досущ като онзи Дюн, а пирамидата им няма нищо общо. По-странното е, че Ръш уж е от 1999, а аз имах този парфюм по-рано, няма как да е объркан.
Някой ползвал ли е двата, за да направи сравнение?

# 239
Дюн и Ръш според мен нямат нищо общо.
Освен може би ретро звученето. И пак не бих ги сложила в една категория.
За мен са различни парфюми, всеки от които със свой изявен характер и аромат.

Общи условия

Активация на акаунт