Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 709
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Момичета откъде си поръчвате парфюми на Заг и каква им е цената?

# 301
# 302
  • густо майна Филибето
ТУК  са на същото момче, но си вървят със списъка. Така ми е по-лесно, копи пейст в съобщение.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 22:33 от Ljuboznatelna

# 303
  • Sofia
Момичета, тъй като съм мързелива и не ми се рови в темата, искам да попитам дали някой е пробвал парфюмите на Гиза, или дали въобще сте чували за тях? Simple Smile
Това е сайта http://giza-perfumes.eu/index.php
От известно време се чудя дали да си напоръчам.

# 304
  • Пловдив
Аз си чакам Клое-то от Ди ен Пи...другия четвъртък,че чакат зареждане  Simple Smile

# 305
  • Бургас
Те пък вечно чакат зареждане от Клоето,Мистик сподели мнение щом го получиш,моля.Kissing Heart За парфюмите на Гиза е писано много,накратко за мен са много качествени изпълнения от към близост с оригиналите,разбира се не всички,но повечето,които аз познавам са си стабилно близки и трайни.Черният им Опиум е много хубаво направен,както и Ели Сааб/разкош е някакъв/,ако има фенове нека го погледнат.Честит празник на всички.

# 306
+1 за гиза-качествени и трайни,те имай най-много имитации на ниш май.

# 307
  • Sofia
Благодаря Ви за отговорите, момичета. :*
Трябва да си поръчам един опиум и ако ми издържи повече от 30 мин. на кожата, ще заклеймя и хвърля оригиналния. Smile
Разгледах и тези на зиг, също ще поръчам и от тях. Simple Smile

За да не е напълно офф тема, ще кажа, че от Парфен съм си взимала наливен и го сложих като ароматизатор с пръчици вкъщи и още от коридора усещах как мирише като се прибирах. И имам една бутилчица на работа, за всеки случай, ако забравя сутрин да се напръскам.

# 308
И аз давам един положителен глас за ГИЗА, доста трайни и наситени.

Преди няколко дни си поръчах отново от Камея Парфюм, става дума за Good Girl na Каролина Херера и останах много доволна. Страхотен аромат, много нежен и трае от сутринта до вечерта.
Бях пробвала и оригинала, смея да твърдя,че е същия.

# 309
  • Sofia
Един ъпдейт на моята закана за поръчване от Заг. Може да ме мързи да чета, но в поръчките сме бързи, смели и особено сръчни.
Таа ето това си заръчах и стискам палци всичко да ми хареса.. Smirk
fucking fabulous на tom ford
twilly на hermes
one million lady prive на paco rabanne
nomade на chloe
black opium на ysl
Всички са по 30 мл., само опиума е 15.

Бтв, имам един парфюм Al Haramain - Rawaa, много го оприличават на черния опиум на ИСЛ, ама на мен ми мирише повече на доброто момиче на Ерера, за моя нос е направо копие. Grinning И трайността му еее.. сутринта се пръснах и още мириша.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 15:55 от sunattraction

# 310
Благодаря Ви за отговорите, момичета. :*
Трябва да си поръчам един опиум и ако ми издържи повече от 30 мин. на кожата, ще заклеймя и хвърля оригиналния. Smile
Разгледах и тези на зиг, също ще поръчам и от тях. Simple Smile

За да не е напълно офф тема, ще кажа, че от Парфен съм си взимала наливен и го сложих като ароматизатор с пръчици вкъщи и още от коридора усещах как мирише като се прибирах. И имам една бутилчица на работа, за всеки случай, ако забравя сутрин да се напръскам.
Eто това е идеа-мислите ли,че ако си купя само пръчици,така доста парфюми,които са ми омръзнали,могат да влезнат в действие като ароматизатори за дома?

# 311
  • Sofia
Eто това е идеа-мислите ли,че ако си купя само пръчици,така доста парфюми,които са ми омръзнали,могат да влезнат в действие като ароматизатори за дома?

Може и да стане, защо не. Просто ще трябва да освободиш гърлото от пулверизатора. Simple Smile
При мен самия наливен беше доста силен като миризма (на ванилия) и се получи, ама той си беше купен с идеята за ароматизатор и нямаше пръскало. Преместих го и в такава бутилчица от такъв ароматизатор, ама не мисля, че това е от значение.

# 312
Момичета, къде в София, има магазини, от които може да се закупят Заг Зодиак, Гиза, Рефан ме интересува само ако са наливни? И другия ми въпрос е издръжлива имитация на Muchallat?

# 313
Момичета, къде в София, има магазини, от които може да се закупят Заг Зодиак, Гиза, Рефан ме интересува само ако са наливни? И другия ми въпрос е издръжлива имитация на Muchallat?
гиза в софия няма, поръчвам от онлайн магазина им от варна, рефан и заг зодиак магазини в софия можете да потърсите с търсачката в гугъл, аз също не ги знам всичките къде са иначе щях да кажа, на мукхалат при мен е страхотна и трайна имитацията на парфен закупена от сердика

# 314
  • Sofia
fucking fabulous на tom ford
twilly на hermes
one million lady prive на paco rabanne
nomade на chloe
black opium на ysl

Ъпдейт на поръчката, получих я. Супер си е опаковано, даже са ми сложили 3 мострички на Yes I am, Velvet (purple) orchid и Si Passion. От бързане да видя кое как мирише, си напръсках и двете ръце и забравих кое къде е Satisfied. На Том Форд аромата успях да запомня, защото го пръснах последен ( Grinning ) и направо ме удари в земята, яко мирише на тая билка "clary sage" и ми е по-скоро мъжествен. Опиума започва да мирише точно като оригиналния, но за трайност ще видя впоследствие. С две думи съм си доволна от поръчката като за начало и по-натам ще ги тествам един по един. Simple Smile
едит: Разпознах и Туили-то по нотката джинджифил. Не обичам джинджър и затова може би на моя нос се откроява така. Усещам и леко ванилия. Интересен аромат. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 14:26 от sunattraction

Общи условия

Активация на акаунт