Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 686
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Любознателна,аз пиша за оригиналите,не зная ти за коя имитация на Тендър пишеш/може би на Заг/,но в оригинала твърдо се усещат ябълки на моята кожа,не гледай пирамиди,вярвай но нослето си.Версията на Парфен на Тендър е разкошно направена, сега за идващата пролет е очарователен парфюм,погледнете я,определено имитират едт.Новият едп сега излезе,топъл,топъл.Stuck Out Tongue Winking Eye Олимпея е невероятно издокаран на Сан Сиро,интересно ми е какво ново предстои от Заг.

# 346
Здравейте. Предложете ми имитация с аромат преобладаващ на акация. Най-добре Рефан или Роксан. Това имам възможност физически да купя, а по интернет не поръчвам.Благодаря.

# 347

П.П. Между другото, който харесва "Гучи Блум"  и "Лалето", непременно трябва да пробва и "Гучи Ръш 2", ще остане очарован!!! Simple Smile
днес специално заради това мнение минах през Рефан да помириша 163 Гучи Ръш 2 - освен спирт друго не усетих - зачудих се дали не е изветрял ароматът в шишето.

# 348
Някой знае ли защо не работи сайтът на Парфен? От седмица, две е така, а исках да разгледам по-обстойно списъците им.
Аз ли нещо съм се объркала или и още някой освен Мартинез предлагаше Burberry for her? Имам смътен спомен, че прочетох някъде нещо подобно. Grinning

# 349
Някой знае ли защо не работи сайтът на Парфен? От седмица, две е така, а исках да разгледам по-обстойно списъците им.
Аз ли нещо съм се объркала или и още някой освен Мартинез предлагаше Burberry for her? Имам смътен спомен, че прочетох някъде нещо подобно. Grinning
ПАрфен си поръчах наскоро от страницата им във фб. Сайтът им от доста време не функционира.

# 350
Благодаря за отговора. Как не понасям подобни неуредици...Тъкмо видях във ФБ, че вече предлагат и наливни 125 мл за 37лв., освен капсулованите от 50 и 100 мл., чиято цена си оставала непроменена. Е, хубаво искат да се развиват, но да започнат с най-елементарното- собствения си сайт. Не, че някой ме пита, но да си кажа. Grinning

# 351
  • София
Здравейте момичета Heart Преди време в нашия Кауфланд имаше щанд и едно момиче продаваше парфюми .
При едно от пазаруването ми имаше някаква промоция и аз закупих два мъжки на цената на един. Забутала съм ги някъде след това и чак преди месец ги открих без да помня,че изобщо съм купувала Grinning Сега ММ ме побърква да купя пак единият от парфюмите , който се оказа ACQUA DI GIO на Raphella Silver ( изобщо не съм и забелязала какво съм купила ) . Сега ви питам каква е разликата между Gold  и Silver на Raphella ? На нашето вече празно шишенце пише Silver , ама ако златото е по - добро да взема от него ? Blush

# 352
  • София
Gold - парфюмна вода, еквивалент на Баргело. Silver - тоалетна вода - еквивалент на Рафела.

# 353

П.П. Между другото, който харесва "Гучи Блум"  и "Лалето", непременно трябва да пробва и "Гучи Ръш 2", ще остане очарован!!! Simple Smile
днес специално заради това мнение минах през Рефан да помириша 163 Гучи Ръш 2 - освен спирт друго не усетих - зачудих се дали не е изветрял ароматът в шишето.
Моят Гучи Ръш 2 е на Заг Зодиак.  На Рефан не съм го тествала. Ароматите са МНОГО сходни като настроение и дори като направление. Наситени цветисти. Ярки. Мощни. С огромен шлейф. С ароматите на Рефан по принцип е важно да се пробва и купува от проверен търговец, защото се навъдиха много, а не всички са коректни.Hands V

# 354
  • София
Днес съм с елексира на Хермес, пак го усещам супер слаб, може ли да споделите ако сте го използвали, силен, траен, шлейфов ли е? (Заг)
 Иначе пък много ми харесва като аромат.
Силен и траен - определено, шлейфов - не е.

# 355
  • вкъщи
Новите на Заг със сигурност ли утре ще ги заредят, някой ходил ли е скоро до магазин?

# 356
Новите на Заг със сигурност ли утре ще ги заредят, някой ходил ли е скоро до магазин?
Аз смятам утре да ги посетя. Ще пиша за информация.

# 357
  • Пловдив
Здравейте. Следя темата и ми е много полезна. Ползвам имитациите на Roxanne предимно  и то Happy tears. Като трайност и цена са супер. Живея в Пловдив и предимно от Триумф си взимам, но голямо ровене пада, няма тестери на всичко. Седя по 30 мин и сигурно привличам погледите на охраната. Дали някъде другаде ги има в по-голям асортимент? Досега най-много ми харесват като трайност Manifesto, Be Delicous, Weekend . Чета за ароматите на Мартинез. Къде ги има в Пловдив? Наскоро открих Аристеа. Взех си Scandal, но ми идва тежък. Иначе е доста траен и много близък до оригинала. На Роксан търсих Allure, но явно отдавна го няма. Има ли сполучлива имитация? И последно да питам на ко парфюм казвате "Лалето", не можах да се ориентирам. Предварително благодаря за отговорите.

# 358
# 359
  • Бургас
Новите аромати от Заг ще бъдат заредени утре или в други ден в магазинчето им в Бургас.Алюр виж на Сан Сиро,както и погледни Джой Диор на Заг,писах вече,че е страшно сполучлива версия и много напомня Алюр,както и самия оригинал на Джой.

Общи условия

Активация на акаунт