Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 768
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Къде има възможност да се помиришат тези освен в Маринела, както и новата тубероза?

# 166
  • Бургас
При пътувания пробвам всичко,което желая иначе проби на точно тези/без новата тубероза все още/ има в Нотино,както и в Ибей.И да споделя за Амуаж Fate,че също не е никак мой тип,вчера го разносвах,не,не,не.

# 167
  • София
Здравейте, парфюмни феи, дали има имитация на  Boss The Scent EDP и ако има, към коя фирма да се ориентирам?

# 168
  • Бургас
Вижте на Заг и на Ди Енд Пи.

# 169
Извинявайте момичета, че отново влизам с въпрос към вас тук, но бихте ли ми дали насока коя имитация на Armani Si е най-плътна и трайна?

# 170
Днес ходих да душа Fucking Fabilous, не ми хареса. Напълних си Еклата и She wood. Питах и кои нови парфюми очакват на 20.02 и жената ми каза, че единия ще е на Boucheron, сигурно Quatre.
Поръчах си и Мукалата, да видим. Нямам търпение.

# 171
Бушерон...верно,от кога го чакам....

# 172
Извинявайте момичета, че отново влизам с въпрос към вас тук, но бихте ли ми дали насока коя имитация на Armani Si е най-плътна и трайна?

Аз съм имала на Парфен и беше страхотен. Силен и траен.

# 173

Аз съм имала на Парфен и беше страхотен. Силен и траен.
Много ти благодаря, Šunšhine! Flowers Rose
Задължително ще го пробвам.

# 174
  • София
Arwen88, къде ще има Бушерон? Питам, понеже аз имам на Парфен и съм очарована - прекрасен аромат е, много е траен и се развива през целия ден. А вечер го усещам и върху възглавницата си.

# 175
Arwen88, къде ще има Бушерон? Питам, понеже аз имам на Парфен и съм очарована - прекрасен аромат е, много е траен и се развива през целия ден. А вечер го усещам и върху възглавницата си.
Заг ще го пускат след 20.02.

# 176
  • София
Уууф по повод Заг. Видях, че по-нагоре коментирахте отношението на титулуващите се "продавачки". Наистина няма такъв киселоч като тях. От години пазарувам от тях неща които ги няма при Рефан например, защото са ми на удобно място. Веднъж не съм видяла даже и лек намек за усмивка, а когато поискам да ми сипят 10 мл. е то коментари,  то чудо. Какво ще разбера от толкова малко количество и т.н. Много обичам да ми дават посока на косъма Imp Просто ще ги отсвиря и готово. Ама не се прави така. Сори за дългата тирада, но нещо съм яхнала метлата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
  • София
Донесоха ми от наливните на Рефан парфюм, номер 114, което по списъка от първа страница е Гучи Блум. Да, ама аз го имам от Парфен и изобщо не си приличат двата! Къде може да е грешката?

# 178
Имам оригинала, имам и Парфен - на Парфен е много близо, но за рефан не мога да кажа как се съпоставя.
Донесоха ми от наливните на Рефан парфюм, номер 114, което по списъка от първа страница е Гучи Блум. Да, ама аз го имам от Парфен и изобщо не си приличат двата! Къде може да е грешката?

# 179
  • Варна
Имам оригинала, имам и Парфен - на Парфен е много близо, но за рефан не мога да кажа как се съпоставя.
Аз имам Гучи Блум и на Парфен,и на Рефан , почти еднакви са като аромат,и двата ми харесват много!

Общи условия

Активация на акаунт