Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 734
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Относно Аристеа , искам да спомена за който не е забелязал, че са ги пуснали в ДМ, че не са заредили много номера, но 108, 110, 114, 116, 120 са добри. Най съм впечатлена от 114 (кристал ноар) - мисля че е най сполучливото копие измежду алтернативите:

POUR HOMME
101Н Bvlgari-Man in Black-кожен

103Н Guerlian-L`Homme Ideal-дървесен
105Н Gucci-Gucci by Gucci-дървесен, шипров

107Н Bvlgari-Aqua-шипров, дървесен

109Н Giorgio Armani-Armani Code-ориенталски

111Н Paco Rabanne-Invictus-дървесен, морски

113H Dolce&Gabbana – Intenco For Men-дървесен

115H Dior – Homme Intence-дървесно-флорален

117H Chanel - Bleu-дървесен,ароматен, цитрусов

119H Carolina Herrera - 212 VIP-ориенталски, дървесен

121H Paco Rabanne - Invictus Intense-дървесен, кехлибарен

123H Paco Rabanne - Pure XS-ориенталски, свеж

125H Armani - Acqua di Gio-воден, леко цитрусов

127H Azzaro - Chrome-цитрусов, леко дървесен

129H Versace - Dylan Blue-папратов, дървесен

POUR FEMME

102F Giorgio Armani-Air di Gioia-шипров, цветен

104FLancome-La via est Belle-флорално-плодов

106F Yves Saint Laurent Black Opium-ориенталски

108F Bvlgari-Omnia Crystalline-цветен, дървесен, мускусен

110F Paco Rabanne-Olympea New-цитрусов, ориенталски
112F Versace-Bright Crystal-флорално-плодов

114F Versace-Crystal Noir-ориенталски, цветен

116F Thierry Mugler-Alien-ориенталски, дървесен

118F Dolce&Gabbana-Light Blue-флорално-плодов

120F Carolina Herrera – Good Girl-ориенталски, флорален

122F Lanvin – Eclad D’Aprege-флорално-плодов
124F Christian Dior – Poison Girl-ориенталски, ванилов

126F Christian Dior – Pure Poison-флорален

128F Versace – Eros (woman)-флорален, дървесен, мускусен

130F Christian Dior – J`adore-флорално-плодов

132F Guerlain – Mon Guerlain-ориенталски, дървесен

134F Victoria`s Secret - Bombshell-плодово-флорален

136F Paco Rabanne - Lady Million-флорално-плодов

138F Chanel - Coco Mademoiselle-флорално-плодов

140F Thierry Mugler - Angel-ориенталски

142F Carolina Herrera - 212 VIP Rose-флорално-плодов

144F JPG - Scandal-флорално-шипров

146F Armani - Armani Si-шипрово-флорален

148F Armani - Because It`s You-флорално-плодов

150F Versace - Brighht Cristal Absolu-флорално-плодов

152F Dior - Miss Dior-шипрово-флорален

154F Armani - Si passione-флорално-плодов

В дм цената е ОК 20 лв , но с отстъпка за рожденник ми дойде ОК, предвид че спестявам и от доставка.

Тук обаче ги намирам за 13лв:
https://m.bazar.bg/obiava-22688423/parfyumi-aristea-numeros-eau- … m-damski-i-mazhki

Който намира за сполучливи някои от номерата които ги няма в дм, нека да сподели Simple Smile

# 181
Здравейте, парфюмни феи, дали има имитация на  Boss The Scent EDP и ако има, към коя фирма да се ориентирам?

Имитацията на Мартинез ми се стори много близка, но съм тествала само на блотер. Това запитване ме замисли дали да не мина пак да го пробвам. Наскоро изпръсках оригинала, който за съжаление беше доста нетраен, а имитацията на нощния трезора на Мартинез ме впечатли с издръжливост. Та ако и за Бос-а са постигнали такава...

# 182
  • София
Аз на Аристея вече има три и само ги хваля!

# 183
  • София
Тези в ДМ да не от категорията Diamond? Те и в BazarBg са скъпи - по 21.80 лв

# 184
  • София
Тъй, да се отчета какво успях да тествам.
Минах през щанда на Аджмал, но успях да тествам само два парфюма - Алия и още един на който не му запомних заглавието. А причината да са само 2 е, че бяха толкова силни, че все едно ми полепнаха от вътрешната страна на носа. Усещах ги даже след като си тръгнах от щанда. Страшно силни аромати. Но не ми харесаха. Може би има нещо сред тях, което би ми допаднало, но наистина не бях в състояние да продължа да душа.
На същия етаж, където са Аджмал, но в другия коридор има щанд за арабски парфюми. Не пишеше име, само арабски парфюми, но бяха скъпички по 80 лв. Момчето ми даде блотер с нещо на него, като ми обясняваше, че макар да са ориенталски, са по олекотени техните парфюми. Не успях да си съставя мнение за блотера, още усещах Алия в носа си.
След около половин час разходки по магазините , най сетне се отправих към Сефора да помириша и там нещо ново. Отново тествах Мон Герлен и Мон Герлен флорал и да си призная честно все още не разбирам какво се харесва в тях. На мен са ми леко посредствени, без да обиждам техните фенове. Въпрос на вкус и възприятие. Както и да е, от всичко, което тествах все пак нещо успя да ми легне на сърцето. Карат на Картие. Истинско бижу, най прекрасния зюмбюл който съм помирисвала. Ето така си представях, че трябва да мирише Лалето, а не само на тревисто.
Малко се отплеснах с този пост, но дано, дано, дано един от многото нови аромати на Заг да е Карат. Heart

# 185
Тези в ДМ да не от категорията Diamond? Те и в BazarBg са скъпи - по 21.80 лв

Може и diamond да има, но обикновените, в прозрачно кръгло продълговато шишенце с бяло и златисто е 20 лв. В Елитис са по 12.

# 186
Момичета, защо от Рефан не казват, че парфюмите са имитации, ами са си техни аромати? Сигурно ли е, че това са номерата и имената на ароматите? Питам, защото от години не съм купувала, а нямам възможност да отида ня място да пробвам и искам да поръчам онлайн. Някой пробвал ли е Лолита Лемпика и Валентина на Валентино?

# 187
Кои са за хвалене Simple Smile кажи кажи Simple Smile
Аз на Аристея вече има три и само ги хваля!

# 188
  • София
Poison gir, Alien и Air di Gioia.
Интересно е, че и за трите съм получавала комплименти от други хра, което не ми се е случвало с никой друг парфюм.

# 189
Здравейте, парфюмни дами 🌹 Можете ли да ми кажете коя е най-добрата имитация на Ангел или Демон? (Парфен и Рефан са спрели имитацията на този аромат.)

# 190
  • Пловдив
Добра ли е имитацията на Лейди Милиън на Рефан?

# 191
Да,супер трайна при това.

# 192
Дойде поръчката ми от Парфен - 737 - montale mukhallat. Очаквах нещо по-хубаво. Мирише ми на един парфюм, който имах много отдавна, както и на мъжки одеколон. На кутийката му пише, че е за мъже. Grinning  Ама ще го изпръскам, пари се е давало.

# 193
Добра ли е имитацията на Лейди Милиън на Рефан?
Този е абсолютното копие-неразличим от оригинала.В Елитис е около 10лв. за 100мл.

# 194
  • Пловдив
Ей...ще ходя до тоя Елис,начи  Laughing

п.п. А на 30мл рефански парфюм,колко капки му се полагат  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт