Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 604
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Новите на Заг,вече са налични при момчето в ОЛХ.Поръчах за мен и за приятелки,пък ще видим.

# 436
  • Габрово
А има ли излезли нови на Парфен след Скандал ?

# 437
Дайде идея за подобен на Скандал парфюм, някой пробвал ли е новата
 Обувка на КХ от Рефан, трайна ли е? 🙂
За коя "нова" обувка става въпрос?!
Thinking

# 438
  • Габрово
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-V … Fatale-50143.html
solar_fields,
за тази обувка става въпрос...
lolytta,според мен е трайна ...

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 18:59 от sesksta

# 439
  • Бургас
Най-вероятно за тази-https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-V … Fatale-50143.html Лолита,пробвай Poison girl и Scandal by night,още го няма изимитиран,но сигурно ще го направят и него.Явно има нови на Парфен,съфорумка писа,че имали вече Мон Флорал.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 22:09 от Bright Crystal

# 440
  • Габрово
Мон Флорал -супер...а за други писали ти?

# 441
Благодаря за предложенията, сега се сетих аз какво търся, има една нова серия на Елсев, шампоани и маски за коса с аромат на кокос, та съм сигурна, че съм имала такъв парфюм, но не се намирам кой беше.. но това е кауза пердута 😏 утре ще поръчвам новите Заг, да се утеша ..

# 442
Благодаря, момичета, не знаех, че Рефан са пуснали "Good Girl Velvet Fatale"...Нямаме я в списъка на първа страница.

# 443
  • Варна
 Хуууубав е Velvet Fatale от скоро го имат Рефан. Аз съм фен на обувката класическата. Благодарение на  Bright Crystal  Hug открих тая на Сансиро и съм изпръскала два техни плюс рефанска 100мл. Сега взех една 30-ка от тоя. Харесва ми,траен и наситен. Някак по-наситен от класическата им.
 Другият ми фаворит тая зима беше Лилавата орхидея от Заг. Май-май почти нищо друго освен тия двата не съм ползвала от месеци.

# 444
ОК, ще може ли номера на въпросния парфюм на Рефан?
Simple Smile
Аз пък преоткривам Олимпеята на Пако Рабан на Рефан, както и Ангел на Рефан - тази зима тях съм носила нй - често. И покрай Номад на Заг Зодиак се почувствах примамена от "пустинната" тема Simple Smile /така да се каже Simple Smile/ и отново посегнах към някои унисекс парфюми /много ми допадна Desert Flowers Dahlia Jesus Del Pozo, Honey Aoud Montale, Back to Black by Kilian, Decadence Marc Jacobs .../ Всички без първия - във вид на имитации. Просто не мога да се огранича до ползването на два аромата - изпадам  в запой с дадено "направление" /с 4-5 аромата в него/ за месец примерно, но после запоят сменя "направлението" с други 4-5 и така... Simple Smile
Взех си Meharées L'Erbolario като заместител на Musc Ravageur Frederic Malle, в който направо се влюбих, но който струва ужасно много пари /пари, които не бих дала за парфюм, та ако ще златен да е!/...И съм много доволна. И той е в "пустинната" ми "тема"... Simple Smile Уникален е! /според мен/...

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 06:21 от solar_fields

# 445
prinzesata ,коя е лилавата орхидея?

# 446
  • Sofia
prinzesata ,коя е лилавата орхидея?

На Заг е purple orchid кръстена, 387 като номер. Simple Smile
Иначе това е velvet orchid на tom ford. Simple Smile

# 447
Дами, имате ли представа тази серия каква е?
http://www.refan.bg/catalog/product/violet-rose.1342

# 448
  • София
Еmia, това са собствени аромати на Рефан. Голяма част от тях пробвах миналата година. Роза и виолетка не съм тествала, за съжаление. От пробваните AGARWOOD & ROSE, SAFFRON & ROSE, SANDALWOOD & ROSE, INCENSE & ROSE, PATCHOULI & ROSE, VANILLA & ROSE ми хареса най-много Saffron & Rose, но количеството от 55 мл не бих могла да изпръскам. Във всички розата е водеща. Имат уклон към ориента. Много присъствени и с чудесна трайност и излъчване, дори на моменти ми дойде малко повече. Grinning

# 449
Много благодаря, magicjo!  И роза и ирис ме интересува, но щом не си го тествала, ще трябва аз да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт