Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 591
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мога да тествам и двата още утре и да споделя мнение и за тях. Опасявам се доколко ще е обективно, защото нито ириса, нито виолетката са ми любими. Pensive

# 451
  • Варна
   solar_fields Velvet Fatale е 169 на Рефан има и още един нов дамски нещо диорско 160 е той. Блондинката не запомни и не си записа обаче кой е Embarassed Laughing. Веселяшки,свеж нищо общо с диорско звучене,но ми харесва.

# 452
  • Бургас
Принцес,другият е Диор Джой.Kissing Heart

# 453
  • Варна
 Мерси Кристалче  Heart Eyes спести ми едно ходене до Рефан да питам кой е  Laughing. Номерата държа да ми ги лепят ама имената редовно ги забравям особено на нови непознати парфюми  Laughing

Сега разбрах защо ми харесва  Laughing. Има ли пачули мой е  Laughing.

# 454
   solar_fields Velvet Fatale е 169 на Рефан има и още един нов дамски нещо диорско 160 е той. Блондинката не запомни и не си записа обаче кой е Embarassed Laughing. Веселяшки,свеж нищо общо с диорско звучене,но ми харесва.
Simple Smile Много благодаря!

# 455
  • София
Аристеа са пуснали нови номера! Около 10 са. Разпознах Gucci Bloom само.
Някой случайно да има списък? От 154 до 162 .

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 11:22 от Free Agent

# 456
  • Пловдив
Сега звънна и ми пускат днес Клое-то от Ди енд Пи  Sunglasses Утре ще е при мен...и ще докладвам.

# 457
  • Sofia

В базар видях само това "154F Armani - Si passione-флорално-плодов", но другите не намирам и през гугъл. Може ли да пуснеш линк или ти във физически магазин имаш предвид?

# 458
Момичета, влюбих се ненадейно в новия Бушерон на Заг, такава нежност и лекота , много ми харесва 😍 Иначе, заредих и Табако ванила, да имам и нещо вечерно   

# 459
Много се изкушавам да поръчам Пудрения Нарцисо, макар да съм почти сигурна , че няма да ми хареса.... ама пусто любопитство.
Моля някоя дама да ми каже сапунесто ли мирише или сладникаво.

На Заг до момента пробвах и НЕ харесах: Лалето, Номад, Скандал, Мон Гарлен, Цветна бомба, Тъмното Версаче и Чистата отрова.

Сполучливите ми покупки бяха само Нощния трезор и Доброто момиче.

Всичко поръчах на сляпо.
В нашият малък град имаме само Рефан и то не добре зареден.

# 460
  • София

В базар видях само това "154F Armani - Si passione-флорално-плодов", но другите не намирам и през гугъл. Може ли да пуснеш линк или ти във физически магазин имаш предвид?
В една аптека ги видях и ги тествах, но и те нямаха списък.

# 461
  • София
Šunšhine, по-скоро няма да ти хареса Пудреното нарцисо. Върху моята кожа ароматът е повече цветен, отколкото сапунест, с умерена сладост.

# 462
  • София
Тествах Роза и ирис и Роза и виолетка на Рефан.  Първият е по-интересен за мен. Розата е много хубава - скъпа и сладка, но едновременно с това свежа и звънка. Добре се усеща тубероза. В началото е малко мазна, но след това уляга и не дразни. Усещам и бергамот в аромата, както и нещо пипересто и дървесно. Ако трябва да сравня тази роза и аромат с нещо добре познато, бих я оприричила на тази в Май Бърбъри. Към драйдауна има прилика и с La Colle Noire Dior.
Роза и виолетка намирам за "по-постен" аромат. Освен аромат на касис, роза и виолетка, друго при мен не се показа. Една равна цветна сладост през цялото време. Ако трябва този да оприлича на някой познат аромат, то той би бил
Chloe Chloe.
Това е впечатлението ми от двата аромата. 😀

# 463
Сърдечни благодарности, magicjo! Чудя се дали да не я стрелна насляпо, много хубаво си го описала.Голям любител съм на ириси и виолетки и се чудех, кой от двата повече ще ми допадне, но явно нещата клонят към ириса.

# 464
  • София
Искрено се надявам да ти хареса. Но не бих искала да те подведа с описанието си. Написала съм това, което усещам като развитие и излъчване на моята кожа. Наистина е хубав. Аз не харесвам и ириси, защото повечето аромати са предимно пудрени, но тук не е така. Ароматът им е мек и кремест. Имай предвид, че розата си е присъствена и в драйдауна.

Общи условия

Активация на акаунт