Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде може приятелка да дари коса, без да попадне на измамници?
Къде мога да купя перука в Бургас?
Как мога да се справя с процеса на получаване на перука, ако живея в Бургас, но имам регистрация в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде може приятелка да дари коса, без да попадне на измамници?
Проверено място за даряване на коса може да бъде намерено в магазини, които работят с онкологични центрове. Приятелката може да се консултира с онкологичния център, от който ще получи протокол за перука след първата терапия, и да се информира за магазините, които работят с тях. Така тя ще може да дари коса без риск от измама.
-
Къде мога да купя перука в Бургас?
-
Как мога да се справя с процеса на получаване на перука, ако живея в Бургас, но имам регистрация в София?
-
Какви са процедурите за получаване на различни документи след лечение?
-
Какви са процедурите за пенсиониране след работа в чужбина?
Нямах това за цел, извинявай, аз и преди съм разказвала, при това много по-подробно.
много ни писна. Но върха беше със сцинтиграфията, значи той предварително им беше казал - на един от всичките, щото нали ти казвам, че те все различни се случваха, че е с увреден гръбнак, епикризи носи от две операции за смяна на двете стави, в тях пише, че и двете сакроилиачни стави са увредени, с ДХ на всички лумбални и торакални прешлени-и за тях скенери и разчети, абе всичко, което трябва. И след сцинтиграфията на допотопния им апарат "светва" точно там, където сме занесли документи, че е увреден - двете сакроилиачни и L4-L5, L2-L3 също. И ония-ето, това са разсейки, "ударило" те е в костите, там са най-често при този вид рак - назначават лъче и химиотерапия.