Косопад - тема 15

• 61 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Близко съм
Здравейте, момичета.
Какво ви е мнението за билковата кръв? Приема ли ли сте го?

# 136
  • София
Това беше желязо май че. Доволни са хората, които съм чела, да.
За качване на показателите, за косопад- не знам

# 137
И аз съм споделяла, че при мен започна косопада след боядисване. Не бих казала "смених боята", защото винаги съм се боядисвала с различни бои. От евтини по 3 лв до професионални по 30 лв. Започна да пада след боядисване с Лореал кастинг. След мен и други дами казаха, че и при тях след тази боя е започнал косопад.

# 138
  • София
Здравейте,
Отдавна чета темата и съм се възползвала от много от съветите ви. Почти шест месеца имах косопад, който успях да овладея до някакви приемливи граници с домашни маски, шампоани (Фитовал, Ревалид, с чесън, с кофеин), витамини и хранителни добавки.
От Нова година, обаче се наложи да спра противозачатъчните Ясмин, които пиех от година и започна отново много по-силен косопад. Дали нещата, които съм правила досега ще са достатъчни или при хормонален коспад трябва по- различно въздействие? Изследвала съм кръв и хормони на щит. жлеза и бяха в норма.
Ще съм благодарна на всякакви съвети.

# 139
Здравейте,
Отдавна чета темата и съм се възползвала от много от съветите ви. Почти шест месеца имах косопад, който успях да овладея до някакви приемливи граници с домашни маски, шампоани (Фитовал, Ревалид, с чесън, с кофеин), витамини и хранителни добавки.
От Нова година, обаче се наложи да спра противозачатъчните Ясмин, които пиех от година и започна отново много по-силен косопад. Дали нещата, които съм правила досега ще са достатъчни или при хормонален коспад трябва по- различно въздействие? Изследвала съм кръв и хормони на щит. жлеза и бяха в норма.
Ще съм благодарна на всякакви съвети.

Моят косопад дойде след спиране на Ясмин, 3-4 месеца ми трябваха да минат, за да се върне в нормални граници Sad В тази тема намерих един съвет за подобен проблем: сваряваш вода с ленено семе, прецеждаш водата и оставяш да изстине. Става едно леко желирано нещо, което аз си слагах в банята след шампоан и вместо балсам. Стоях до 10тина, 15 минути и отмивах. Помагаше ми поне малко, а и ми правеше иначе тънката косица, доста мека и лъскава. Също така, от страх да не остана без коса, през периода не съм се боядисвала, изправяла, сушила... нито веднъж.
При спиране на противозачатъчни мисля, че е много често срещан страничен ефект, който минава след известно време.

# 140
Измих си косата и при миенето с шампоан и отмиването на балсама паднаха 300! косъма. Половин час си играя да ги броя. При предишното миене ги изкарах 180... Преди това не съм ги броила, пада от около година, но последните месеци е нещо ужасно. При всяко ресане пада много! Преди 6 г. имах косопад и мислех, че е силен. Но сега е доста по-лошо. Трябва спешно да купя неща за лечение, въпросът е какви. Не искам масла и подобни, защото при всяко третиране направо се свлича. Преди ползвах какво ли не, докато спря от ампули на "Дюкре" и витамини "Анакапс"

# 141
Здравейте,момичета!От 3 месеца съм с ужасен косопад.Пробвах какво ли не.Днес си купих Анакапс Реактив.Някой пил ли е тези капсули и по колко е дневната доза ,1 или 2?

# 142
  • Близко съм
Момичета, според вас на какво се дължи при рясане ту някой път много ту малко да капе? аЗ ВЕЧЕ СЕ побърках сега като я срясах и умрях пак топка в ръката, а вече 1-2 седмици я мажа усилено с чесън и той не помага какво иска какво и е Cry Психически вече взех да се предавам и да изкукуригвам.

# 143
Шарпи, какви са ти отзивите за Еукапила? Ще продължаваш ли с третата опаковка? Аз също го слагам, пада коса, но малко, има нови растежи, но не знам дали са от него, защот опреди това ползвах Давинес, а пия и всякакви добавки.

# 144
Положително мнение имам за Еукапила. Намаля косопада. Със сигурност продължавам с трета опаковка, даже и с четвърта. Също ми е много странно, че откакто взех да пия тези витамини Алайв, някак рязко се намали количеството паднали косми. Не мога да дам още мнение за тях, но това забелязах за сега, а ги пия от 1 седмица. Днес ми и дойде. Сега ще видя по време на цикъл какво ще е положението. Миналия месец по време на цикъл/за първи път/ не ми се увеличи падането, но пък 1 седмица след цикъл падаше повече. Ще видя какво ще е този месец.

# 145
Благодаря за отговора! И аз продължавам, поръчвам си го от аптека Марви, там е 99 лв. Аз си взех да пия Приорин, но ще си взема и теза ни Алайв, едните ще ги пия сутрин, другите вечер.

# 146
Колко ампули седмично ползвате?

# 147
Всяка вечер по 1 се слага.

# 148
Здравейте, момичета! Моля споделете от къде може да се закупи лекарство, съдържащо миноксидил и дали се предлага в България.

# 149
Аз два дни в седмицата слагам по 2 ампули, останалите 5 дни - по една.

Общи условия

Активация на акаунт