Косопад - тема 15

• 61 209
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Sharpy извини ме за въпроса, но дали на някоя от снимките си намазана с Еукапил, за да се ориентирам горе долу колко сериозно е омазняването?
Няма за какво да се извиняваш. Kissing Smiling Eyes На всички снимки съм намазана. Косата съм си я мила вчера на обяд и като изсъхна се намазах. Значи са минали 24 часа от намазването до снимките.

# 256
Косата на Шарпи изглежда чудесно за човек с продължителен косопад. Виждат се нови растежи, което е супер.
Магнифика косата ти изглежда повече от добре и на мен ще ми е трудно да разбера че имаш косопад.
Моята е нещо подобно с повечко бяло като Магнифика. 😁Не мога да кача снимка в скрит текст, не знам как става. Но не е нещо кой знае колко различно. А декствително от снимка не се виждат засегнатите участъци. Моята коса е - 1/2 ако не и повече вече. Залепната за главата със стърчашти антени от бели коси. Изобщо чудовищна гледка съм.

# 257
Аз нямам смелост да кача 😫

# 258
Момичета, Вие имате супер коси, мога само да мечтая эа такава. Вярвам, че сте намерили решението эа вашия косопад. Kissing Heart

# 259
Еййй, ще ме накарате да се снимам на слънце, да видите как ми лъсва темето. Определено имам някакво подобрение от преди  година, но е далеч от косата, която имах преди косопада. На дневна светлина, знаете, че най-много личи. А точно на слепоочията, където ми е най-рядка, имам най-много бели косми и изглежда още по-рядка.
Дай, Боже, занапред да продължава подобрението!

# 260
О, и на мен бялото ми е точно там, съвсем да бие на очи. Но се боядисвам, стига ми един комплекс

# 261
  • София
Опитвала съм се да снимам на дневна светлина, слънце, под лампа , но на снимката не се вижда добре.Получава се някакво замазване, а ми се иска да имам ясна снимка, за да мога да правя сравнение.
Иначе виждам, че все още имам не малко коса, но това разреждане и неизвестността от това, което ще се случва тепърва ме притесняват много..и треперя при всяко засилване на косопада, защото не знам до кога ще продължи и дали ще спре.
Побелялата коса ми се появи през лятото, преди това имах 5-6 бели косъма.

# 262
Само аз ли изтървах снимките?
Моята на светло не я поглеждам, за да не се травмирам. След колко месеца мога според вас да повторя Приорина?

# 263
Здравейте,момичета!Някоя от вас пила ли е капсули Пантогар?Имате ли впечатление от тях?

# 264
И аз ги изтървах, моята коса също не я поглеждам на светло, че ми се плаче. Приорина се пие 3 месеца, после се почива, така ли? Аз пия втора опаковка в момента.

# 265
  • София
В момента съм на 5-та опаковка Приорин, почивка ще направя след като я приключа, но все още не съм решила колко време ще е тази почивка колебая се между 2 или 3 месеца.
Иначе се пие в продължение на 3 месеца за профилактика и 6 месеца при по-сериозен косопад.

За Пантогар съм чела положителни мнения в старите теми.

# 266
И аз ги изтървах, моята коса също не я поглеждам на светло, че ми се плаче. Приорина се пие 3 месеца, после се почива, така ли? Аз пия втора опаковка в момента.
Веси, при теб как е положението с Еукапила?

# 267
Момичета, от къде си поръчвате миноксидила и какво рискувам, ако се хвърля директно на мъжкия 5%, тъй като положението е сериозно?

# 268
  • София
Миноксидила май е най-изгодно да се купи от Гърция.Чела съм, че не Ок да се ползва 5% от жени, но не помня защо, най-вероятно е заради концентрацията.Подготви се психически положението да се влоши още повече в началото, ако решиш да го използваш.

# 269
За приорина - аз привършвам 6-та опаковка и умирам от страх да го спра.. тя се чудя дали още една да не взема, но да пия по 1 капсула на ден

Общи условия

Активация на акаунт