ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема III

• 67 454
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Момичета , при връщане на пари от Зара удържат ли ви такса ? Миналата седмица върнах почти цялата поръчка и ми бяха начислили някаква такса.Понеже служителката в магазина обърка, върнах поръчката на два пъти - два касови бона, съответно ми преведоха парите на два пъти  и имам прихванати две такси. Стотинки са, но ми стана интересно дали е практика

Да, удържат ми такса - 2% от върнатата сума.

# 451
Тарифата наистина не я знам, гледам си на онлайн банкирането какви такси ми вземат. Тези удръжки, за които говорите излизат ли като отделна транзакция при извлечението за движенията по сметката?

# 452
Тарифата наистина не я знам, гледам си на онлайн банкирането какви такси ми вземат. Тези удръжки, за които говорите излизат ли като отделна транзакция при извлечението за движенията по сметката?

Аз ги видях в съобщението, което получавам при транзакциите от картата. Не съм гледала извлечението

# 453

Да, при мен излизат в извлечението, веднага след върнатата  сума, пише си  "такса Zara".

# 454
Няма такова нещо при мен, което означава, че не ми удържат такива такси.

# 455
  • София
С голямо желание миналата година си купих това бюстие, но не е моето и си търси нов собственик. Страхотно е за предстоящите празници и много ми е мъчно, защото ми е малко. Размер XS.
https://lovethebrands.com/products/zara/sequinned-top/ry0V69r7G

# 456
Такса в ДСК ми удържат при рефънд по основната  дебитна карта , по виртуалната - не. И да - връщали са ми повече отколкото съм платила в лева, ако курсът на съответната валута се е покачил през времето до рефънда. Вчера Амазон са ми върнали напр. 60ст. повече , но паундът главоломно се покачва последните седмици.
Във френската страница на Зара вече има -40%...чакам и тук!

# 457
Явно е заради виртуалната карта, да, моята е такава. С дебитните не пазарувам онлайн, освен по изключение.

# 458
  • Варна
massimo кога пускат намаления?

# 459
  • София
Мисля, че целия Inditex пуска зимни намаления от 26-ти декември.

# 460
  • София
Да, минали години така беше- от 26.12.

# 461
  • Berlin
Има намаление в сайта и приложението на МД. Аз получих вече 2-3 неща. Simple Smile

# 462
Не за всички пазари.

# 463
Здравейте и Честита Коледа! Да попитам от детското 164 размер яке  става ли за жена 164 см висока и 51 кг?

# 464
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Намалението в сайта на Massimo започна

Общи условия

Активация на акаунт