Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 900
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Ковачева,благодаря от сърце,полезна както винаги,май ще спра да го мисля.Kissing HeartМного ми харесва течността и бутилчето на Неа.За момичетата от Бургас другата седмица ми казаха,че се очаква да заредят Шанел Тендър в Парадокса за всички,които не издържат да го пробват.Grinning

# 466
  • София-в сърцата на моите деца
Ковачева,благодаря от сърце,полезна както винаги,май ще спра да го мисля.Kissing HeartМного ми харесва течността и бутилчето на Неа.За момичетата от Бургас другата седмица ми казаха,че се очаква да заредят Шанел Тендър в Парадокса за всички,които не издържат да го пробват.Grinning
Как изглежда бутилчето на Неа?

# 467

50 ml-139.40 лв /някой беше питал за цена/

# 468
  • Germany
Kovatcheva, имаш ли впечатления от Bells Donna на Jul et Mad?

Не, Emia, за съжаление не познавам нито един от бялата серия. От червената серия ми харесват и трите, но не бих препоръчала никой на сляпо, особено при цена в официалния сайт от 195 евро за 50 мл. Затова казах, че цената в българските онлайн магазини може да накара немците много да завиждат Grinning
Изглежда така:
Скрит текст:

Deziderata, и на мен ми харесва много Трезор а ла фоли в това студено време и си го нося с удоволствие. Честит да ти е! Наистина носи много комплименти този парфюм Heart Eyes.

Парфюм за деня: Dolce Passione Pantheon Roma Heart

# 469
  • София
kovatcheva, Пантеон! Как не ги е срам да играят така с италианските клишета тези двамата?!? Любимата ми сграда и преживяване въобще! Медът как се усеща и представя? Извинявай за въпроса, ако си писала за парфюма.

# 470
Какво ви е мнението за Bath and body works-Sea Island cotton. Поръчах го на сляпо с надеждата да е с аромат на чисто, на прано. Взех и лосион за тяло със същият аромат. Още не е пристигнал.

# 471
  • София
Как изглежда бутилчето на Неа?
Не разбирам, толкова ли е трудно да се влезе в сайта и да се провери и цената и как изглежда флаконът?  newsm78 Сайтът е споменат в горните постове.

# 472
Благодаря, kovatcheva! Simple Smile
 Интересни са ми цветни аромати, какъвто се очертава да е Бела дона, но нямам нищо спешно, просто ми се събуди любопитството.

# 473
  • София
Аз днес се напръсках с Ботега Венета. Толкова да не ми харесва, да не кажа, че по едно време ми се догади.Та в тази връзка, какво правите с парфюм, който не харесвате,но е подарен от любим човек? Искам да го засиля в размените и ме спира само това. Ароматът едва ли някога ще ми допадне.

# 474
Аз днес се напръсках с Ботега Венета. Толкова да не ми харесва, да не кажа, че по едно време ми се догади.Та в тази връзка, какво правите с парфюм, който не харесвате,но е подарен от любим човек? Искам да го засиля в размените и ме спира само това. Ароматът едва ли някога ще ми допадне.
Държа го, дразни ме, не го нося, но никога не го махам, защото ще обидя.

# 475
Не ми ли пасва нещо или ми е поомръзнало,направо го засилвам-ако любимия човек е толкова любим ,ще разбере....

# 476
  • Germany
kovatcheva, Пантеон! Как не ги е срам да играят така с италианските клишета тези двамата?!? Любимата ми сграда и преживяване въобще! Медът как се усеща и представя? Извинявай за въпроса, ако си писала за парфюма.
Harpalike, открих парфюмите на Pantheon Roma Parfums точно в Рим. Дали защото бях в страхотна компания и се разбих от смях и удоволствие, дали защото уцелихме страхотно време, дали защото този град има невероятен пулс, но улучих точния момент да се запозная с парфюмите им, и страшно много ми харесаха! Смятам, че клишетата в наименованията си заслужават, и че са успели да създадат наистина много римски парфюми. Много лъскави, помпозни, някои ретро, други гурме, но звучащи луксозно и скъпо по уникален, техен си начин. Гръмогласни екстракти с различни лица като самите римляни, две апликации са достатъчни да ви забележат. И във всеки от парфюмите има някакво удоволствие или история.

До този момент познавах единствено Raffaello Pantheon Roma и го намирам за по-елегантна и аристократична версия на Nur SoOud. С него усещате мащабите на Рим, необятността на изкуството в града, сградите, фреските, парковете, историята и съвременното.

Donna Margherita Pantheon Roma Много царствен, белоцветен и ретро, много далече от мен. Ако бях римска аристократка на 80 години, щеше да ми е любимия парфюм.

Così Blu Pantheon Roma - страхотен флакон, особено този на 100-те милиграма, направо ми останаха очите в него. За съжаление твърде много тамян и опушени дървета с подправки усещам. сякаш са пресъздали атмосферата на катедралите привечер, приглушени от мрака, и осветявани от мъждукащите свещи в тях.

Trastevere Pantheon Roma - за мен е най-носим от ароматите на марката. Уютен, гурме ванилия, уловил ароматът на огромните печени кестени, продаващи се на всеки ъгъл, и на безбройните сладкарници, в които има всевъзможни пресни сладкиши и капучино.

Аз полудях по Dolce Passione Pantheon Roma. Гурмето на гурметата. Шоколадът на шоколадите. Уж не съм от най-запалените гурман фенове, уж не припадам по всяка сладост, уж съм капризна на шоколад, а тук реагирах като зависима. Любов от първо вдъхване. В този парфюм става дума за шоколад. Във всякакви форми. Черен, млечен, топъл, течен, с лешници, с ягодов мус, под формата на трюфел, овъргалян в тъмно какао, със сушени плодове и корички. Всичко е там. Едно пръсване и затваряш очи от удоволствие. Парченцето шоколад е на небцето ви, забравяте света и се съсредоточавате само върху него. В по-хладно време се усещат доста ядките в началото, сякаш огромни печени лешници хрускат сред шоколадовото великолепие. Ароматът на черен шоколад и масло е автентичен, истински, направо го усещате с всички сетива. Ако сте на диета просто забравете за този парфюм. Идва ми да си пръсна в устата от него Joy В по-топлото долавям пълнеж от ягодово желе, което пасва изключително много на шоколада. Медът е осезаем, но няма нищо нечистоплътно в него, а е по-скоро като допълващ сладостта на сухите стафиди и кандираните корички. Придава един сладко-плодов оттенък на шоколада. В базата си шоколадът потича върху сухо, опушено и овъргаляно във ванилия дърво. Не бях сигурна, че мога да нося чак такава сладост, защото наистина е много сладък, затова реших да взема по-малкия размер 50 мл. И се оказа, че точно него го няма в цял Рим Joy Не спрях да мисля за него, и благодарение на съдействието на Денси Hug и българският бутик на Кампо Марцио ми го доставиха в София, за което съм много благодарна Hug. Надявам се да представят марката и в София, защото ще има почитатели. Парфюмът е страхотен, присъствен, много траен, и носимо гурме дори от тези, които не харесват чак толкова гурметата. Хубавото при него е и факта, че шоколадът се усеща от началото до края, а не е само във връхните ноти, както е в повечето шоколадови парфюми. Ако само медът те смущава, няма да бъде проблем. Но при всички положения трябва да харесваш шоколад, за да ти хареса и този парфюм.

# 477
  • София
kovatcheva, благодаря ти! Слънце си! След месец и малко ще ги потърся там тези Romanaci на място. И за да ми е стимул - само, ако си избягам полумаратона като хората, т.е. с по-добро време.

# 478
Bright cristal ако още харесваш сладки парфюми и аз мисля, че ще ти хареса Nea.
Ralitsa интересно ми беше да прочета ,че намираш прилика между Nea и  Black tulip на Shay and Blue , аз нищо общо не намирам между тях, съвсем различни са ми.
Не бих казала, че си приличат, може би са нещо като братовчеди Simple Smile И в двата парфюма усещам сините сливи и тук идва магията на смесването. Докато в Black Tulip добавените пролетни цветя са превърнали сините сливи в мармалад, в Néa сините сливи са екстра към фурмите, на Лука Мафей са му се получили нещата, създал е един прелъстително сладък парфюм HeartHeartHeart

# 479

По скоро аз мога да отида и да им го покажа парфюма Simple Smile, преди две седмици едната продавачка твърдеше, че няма такъв парфюм, та се наложи да и го показвам във fragrantica, но ми се стори, че не ми повярва сякаш..... Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ох, как обичам Рим, как обичам Пантеонът и Кампо Марцио  до него.

Общи условия

Активация на акаунт