Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 748
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Най-любим мъжки парфюм върху мой мъж, да подчертая, и засега ненадминат е JPG Fleurs du Male.

Дамски- пак Jan Paul Gaultier:

Почетно място заслужава и този:

В последно време нося жизнерадостни, енергични, стилни, горди, строги, вкусни аромати....На тези нещо съм им обърнала гръб. Може би е време да се замисля. Laughing

# 61
Най-любимите ми мъжки парфюми са тези, които от известно време използва моят мъж: Aventus Creed и Mystery Tobacco на Каролина Ерера. Не мога да им се наситя!
За моите лични любимци ми е много трудно да говоря, но аз общо взето съм фен на Шанел с много леки залитания. Ценя високо парфюмите на Картие, но вкусът ми от година на година все по-трудно се задоволява. Не знам защо се получи така, но всичко ново и актуално с много малко изключения ми е леко посредствено и все на нещо ми напомня. Вече ми е трудно да кажа: ау, какъв парфюм. Надявам се да е нещо временно и да отмине.

Може ли малко повече инфо за Mystery Tobacco? Никога и по никакъв повод не е попадал в полезрението ми, а сега така нареден до Aventus Creed ме заинтригува, палитрата ми харесва,  във fragrantica е унисекс. Има ли го в мрежата за проба?
Парфюмът на Ерера е купуван от чужбина много рисковано и без проба. Много му отиват на мъжа ми тютюневите аромати и исках да е нещо ново и различно. Да мирише на тютюн и още нещо.
Имах голямото желание да пиша и за двата парфюма в блога си, но откакто ме видя да слагам един негов парфюм в една локва и да го снимам за една публикация, просто ми е забранил да му пипам парфюмите.

# 62
Момичета, Viktor & Rolf Flowerbomb EDP за кой сезон е подходящ? Харесван ли е от вас?

# 63
  • София
Точно за този, много е харесван. От мен лично не, но от повечето жени и мъже да.

# 64
  • Бургас
Mystery Tobacco е много хубав парфюм за мен,мирише ми точно на тютюн и стои чудесно.Viktor & Rolf Flowerbomb EDP първо го харесвах много,после го разлюбих,след това пак се влюбих хах,за сега е подходящ според мен за по-студените дни.Лятото обаче също го пръскам по-умерено нямало е жертви,пробвай.Парфюм за днес Ла Ви е Бел,няма път в който да бъда с него и да не ахнат всички,много харесван парфюм от всеки е/около мен/

# 65
  • София
А мнения за това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection- … us-Oud-13045.html

Има ли наистина общо с Black Orchid на Tom Ford?

# 66
  • София
А мнения за това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection- … us-Oud-13045.html

Много. Но някак по....омекотен, бих казала. Лично аз го харесвам повече.

# 67
  • София
Да, но е доста по - тих.
Аз днес видях дъно - Sensuouse на Есте Лодер и май няма да подновявам.

# 68
  • София
Обожавам Precious oud. Наскоро поръчах Rasasi La yuqawam femme като друг двойник на Black orchid, но уж по-силен и траен, ами не е точно така. Оказа се, че е преформулиран.

# 69
А мнения за това:

Да, приличат си. И двата не мога да ги понасям към момента.

# 70
  • София
А мнения за това:

Precious Oud балсам за душата, Черната Орхидея ми е груба и много звучна.

# 71
  • София
да, малко натрапчива си пада Simple Smile

# 72
  • Бургас
Чета си ви и започвам да се притеснявам какво харесват жените,няма нищо от моите парфюми....ужассс Laughing,нито Герлен , нито някоя Прада ....трябва ли всичко да хвърлям Sweat Smile

# 73
  • Пловдив
Няма да се плашиш. GrinningИ аз не харесвам 90% от това, което харесват жените в тази тема. Никога не се парфюмирам така, че да се усеща парфюма около мен. Усеща се само от този, на когото позволя да се доближи достатъчно. Sunglasses

# 74
Чета си ви и започвам да се притеснявам какво харесват жените,няма нищо от моите парфюми....ужассс Laughing,нито Герлен , нито някоя Прада ....трябва ли всичко да хвърлям Sweat Smile
Ами, ще хвърляш... не четеш ли, че на повечето от нас са свързани с конкретен мъж и парфюмът носен от него. Blush

Общи условия

Активация на акаунт