Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
-
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Участниците споделят разнообразни предпочитания за дамски парфюми, като Angel Muse, GIRLS CAN DO ANYTHING, La Nuit Trеsor а la Folie, Noir de noir от Tom Ford , Boss The Scent EDП , Flowers by Viktor & Rolf и Coquette Noire. Те също така споделят предпочитанията си за парфюми с туберроза, като споменават Eliе Saab Essence No. 9 Tuberose, Michael Korс White и други, описвайки техните характеристики и впечатления.
-
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
-
Кой е парфюмът с нотки на хубаво какао и портокал?
-
Кой е най-секси парфюмът за мъже според жените?

/ и ми отвя направо главата. Много ми хареса това издание, много. За мен ако Narciso Rodriguez For Her EDT и Essence Narciso Rodriguez имаха дете, щеше да се казва Pure Musc! Греховно красиво цветно начало, каквото само НР може да направи, при мен мирише на пролет, на зюмбюли, млада липа и жасмин, съчетани с уникално чист мускус, оставящ впечатление за мокро и къпано младо тяло, скърцащо от чистота. Цветното усещане е слънчево, пролетно, без да е задушливо и без някое от цветята да пречи на другите, като е укротено от мускусни, чисти нотки. Чудесна подкрепа от пачули и амбър, за дълбочина на характера. В мразовития студ в Германия направо искри и ти носи усещане за птички и пчелички! За мен е от добрите неща на НР и определено ще го придобия в даден момент. Показва типичното за НР присъствие и сияж, браво за този парфюм! ani_d, пробвай го ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Бутилката също е страхотна, Млечно бяла, матова, с изчистен надпис в черно. Мисля, че феновете на НР ще го оценят. Браво от мен, за този парфюм!