Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 914
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
За мен уникален и секси женски парфюм е Zadig & Voltaire - this is her.
Подарих го на жената в 100мл разфасовка и бих казал, че скоро не ми беше допадал толкова аромат като уникалност.
Относно мъжките - Black XS (класика) и Sauvage на Диор.

# 391
Привет!Да имате идея за нещо сходно с Estee Lauder-Pleasure delight,който от доста време не намирам.

# 392
  • The Evergreen State
Pleasures Delight съм имала много много отдавна, по стари спомени нещо което само леко се доближава до него е Dior Addict Eau Delice. Не е близък до това което търсиш, по-скоро има нещо бегло загатнато подобие но е различен парфюм. Тук обаче отдавна не съм го срещала и него. Другият вариант е да видиш по-новите фланкъри на Pleasures или нещо друго на ЕЛ (например Sensuous), всичките са цветни, романтични, красиви аромати.
Друго което отново само бегло напомня според мен е Dolce Garden Dolce&Gabbana. Той е нов, тук е зареден навсякъде.
П.С. Angel Muse е още по-голямо отклонение понеже не е плодово цветен гурманд а е ориентал-ванилен но е също така топъл и има тази мека гурме нотка. Пробвай и Armani Si ако не си, той е плодов шипър, отново няма прилика по-скоро носи подобно усещане според мен.
На времето когато го носех ми се струваше че има нещо меко канелено в него примесено с цветята, хубав парфюм но много близък аналог не се сещам.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:27 от Athena

# 393
  • Sofia
Имах Pleasures delight и от него помня само ягодите. Мисля че може да се  хареса някоя от версиите на  Miss Dior (даже са по- хубави). Евентуално и  Montale  Mukhallat.

# 394
 От два часа се нося в облак от карамел и тубероза, усещам парфюмна нирвана, буквално. Heart Eyes Heart Eyes
 Ако Ла Ви-тата са ви твърде зъбовадести, то пробвайте L'Interdit, но!! с лека ръка, най-много три фъс-а
 и то от разстояние. Попива по коса и дрехи и оставяте след себе си едно секси сладко настроение, което
 помита като вълна всичко и всички.  Blush

# 395
Много силно се усещат ябълките в Едп. За мен си приличат, но не са еднакви с Едт. И двата ме дразнят и са безлични за мен.

Извинете, кои ябълки имате предвид? И в двете композиции присъства дюля, може би за нея става въпрос. В Сефора, София вече има ЕДП.

# 396
  • София
В коя Сефора? Бях в Сефора в Дъ МОЛ в събота и го нямаха... и нищо не знаеха...

# 397
Парадайс

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 16:12 от Tiger Lily

# 398
Добро утро парфюмни!
Днес се включвам с мнение за Estee Lauder Bronze Goddess EDP
https://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Bronze-Goddess- … Parfum-43639.html
Някой, някъде беше споменал, че това е летен парфюм, но искам да споделя точно обратното. Толкова е вкусен и топъл в студеното време! Отличен силаж и трайност, а За почитателите на Ла Ви-тата и като цяло на гурметата би бил прекрасен избор със сигурност, най-вече защото не падат зъби от сладостта му. Laughing За мен лично е в повече кокосът в него, че даже бих могла да кажа, че е излишен, но като цяло е изключително ненатрапчиво сладък,нежен и секси. bouquet

# 399
Добро утро! Онзи ден влязох да си купя нещо от Дъглас, но излязох с мъжки парфюм Mercedes le perfume. За 120 мл платихме 180 лева. А днес в нотино го виждам 90 лв. Нормална ли е такава разлика? Не пазарувам от нотино, но чак такава разлика. Яд ме е, защото аз много не съм очарована  от този парфюм и исках само да зарадвам половината.

# 400
Barbarella*, напълно нормална е разликата в цените, дори в другите онлайн магазини съм убеден, че парфюмът е доста по-евтин, Нотино напоследък не е най-изгодният избор за пазаруване.

https://www.parfimo.bg/mercedes-benz-le-parfum-eau-de-parfum-za-maje-120-ml/

# 401
Аз не искам да пазарувам от Нотино, просто останах изненадана от разликата в цените. Все пак, предпочитам физически магазин.

# 402
Парфюмки, влизам само да кажа, че си смених на 180 градуса мнението за новият шанел. Бях написала от първия тест, че може и без него..., но седмица по- късно. Е, не мога без него. Само ходя и се пръскам. Даже и преди лягане. Просто се чудя и аз самата, дрога ли има вътре, какво ли? Другите парфюми не ги поглеждам. И както беше казала Йоан Владимир, заради втората фаза, след шока от ябълките, става божествения. Едни 15 мл. си заминаха без време, явно ще се подновява. Как стана тази мания и магия и аз нямам обяснение. А го водят дори, че не е зимен аромат. А аз пръскам ли, пръскам😍😘

# 403
Парфюмки, влизам само да кажа, че си смених на 180 градуса мнението за новият шанел. Бях написала от първия тест, че може и без него..., но седмица по- късно. Е, не мога без него. Само ходя и се пръскам. Даже и преди лягане. Просто се чудя и аз самата, дрога ли има вътре, какво ли? Другите парфюми не ги поглеждам. И както беше казала Йоан Владимир, заради втората фаза, след шока от ябълките, става божествения. Едни 15 мл. си заминаха без време, явно ще се подновява. Как стана тази мания и магия и аз нямам обяснение. А го водят дори, че не е зимен аромат. А аз пръскам ли, пръскам😍😘
Кой е новия аромант, че съм изпуснала?

# 404
Това, че стикерът върху дъното на самият парфюм се трие, значи ли, че не е оригинален? И как се проверява по код?

Общи условия

Активация на акаунт