Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 925
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Ехеее, къде е това чарити, Да "подарява" Диорисимо? В британски лири ми се вижда цената или греша?
Диорисимо е сред любимите ми нежни, женствени, неуловимо вълшебни, зашеметяващо чисти и царствени аромати.
Аа, да дойдете и всичко да изкупите. Simple Smile
Мълча, кат’ партизанин Simple Smile На остров Ман съм. Такива находки са си обичайни за тук.
Но за първи път не съм запозната с парфюма. Ми за 0.50 си “заслужава”, виж Долче Габана цял паунд, ама дадох Simple Smile

# 376
Честито! Чудесни придобивки и двете. Simple Smile

# 377
  • София
Не е зареден по магазините в Бг все още новия Шанел... Вчера за малко да го поръчам на сляпо, но се спрях някак си... Момичето от Сефора дори не знаеше кога ще е премиерата му в Бг...
densi, имаш ли идея кога ще дойде? (Аз очаквам да го харесам 😏)

# 378
Не се знае кога ще дойде. Не поръчвайте този парфюм насляпо, доста подобен е на едт. Който харесва него предполагам ще хареса и Едп.

# 379
Аз го чакам скоро, ще докладвам. Обожавам ЕДТ, така че не замислих и за ЕДП.

# 380
Харесвам едт, но му липсва пауър така да се каже Simple Smile в него не усещам ябълки обаче, които не обичам в парфюм, а някъде четох, че в новото предложение на Шанел се усещали силно, така че не мисля да поръчвам насляпо.
Предстои ми пътуване в Барселона. Имате ли идеи за интересни парфюмни местенца там?

# 381
  • The Evergreen State
Петя новия Шанс има някакви разлики с тоалетната вода според описанието във Фрагрантика но откровено казано за моя нос те са абсолютно недоловими, за мен новия Шанс Е тоалетната вода, в по-наситен вариант понеже е парфюмна вода. Същото е положението и с Мис Диор ЕДТ, за мен тоеа Е парфюма но не толкова интензивен. И Шанел и Диор излизат с познати аромати които за мой късмет харесвам.
Почнах ударно тази година, взех Диора първо, от скоро имам и новия Шанел. Нежният Шанс го харесвам от край време като аромат, имах го отдавна в началото когато излезе и сега ми е просто приятно че е уж нов парфюм, по същия начин се чувствам и за Диора, чисто психологически трик от страна и на двете марки ама на, човек се поддава Simple Smile

# 382
Много силно се усещат ябълките в Едп. За мен си приличат, но не са еднакви с Едт. И двата ме дразнят и са безлични за мен.

# 383
  • Monaco
Пиша, за да се похваля! Днес разбрах новината, че чакаме бебче и носът ми все едно не е моят. За пръв път усещам толкова интензивно миризми и това ме прави супер happy girl!  Сложих си L'instant Magic и цял ден се наслаждавам на розовата му сладост, която преди едва долавях.. Толкова ми е хубаво, ще си го нося през цялата бременност. Друг аромат Angel, който мразя по принцип днес много ми хареса. Абее не съм аз..

# 384
Честито! Лека бременност ти пожелавам!
А от самонаблюдения относно хормоните и ароматите много може да се научи за това как е възможно някой да припада по скучното за нас, и обратно Simple Smile
Идеален момент да си преоткриеш колекцията. Като ненадейно намеря пак очи за някой забравен парфюм и е като все едно съм го получила току що за подарък Simple Smile
Ще кажеш дали и при теб ще излязат находки
Пиша, за да се похваля! Днес разбрах новината, че чакаме бебче и носът ми все едно не е моят. За пръв път усещам толкова интензивно миризми и това ме прави супер happy girl!  Сложих си L'instant Magic и цял ден се наслаждавам на розовата му сладост, която преди едва долавях.. Толкова ми е хубаво, ще си го нося през цялата бременност. Друг аромат Angel, който мразя по принцип днес много ми хареса. Абее не съм аз..

# 385
  • София
Честита бременност! Лека и успешна да е!
И си имай едно наум за усещанията към парфюмите. Хормоните много лъжат. Аз от опит мога да кажа, че и четорите пъти повтарях един и същи модел. В началото се радвах на нови усещания и преоткрих много аромати. Малко по-късно изведнъж рязко ми опротивяха всякакви аромати и не можех да понасям парфюм. В третата фаза нямах проблем аз, а околните - все ми се струваше, че слагам малко и се притеснявах да не мириша на пот и поливах ли поливах (в третия триместър винаги ми е било адски топло, независимо от температурите навън).

# 386
Привет-мривет! Аз все ви чета, въпреки че не включвам нотифокациите, иначе има опасност да купя още някой парфюм...Grinning Тези дни пробвам Ange ou demon и му се чудя... Ех, напомня ми на онези години 2006-2008, когато всички носеха него и Черния кристал BlushЗнам, че сега му е времето, на топло няма да ми харесва, но искам да си поставя граници. Също така ми напомня на един ейвънски Rare pearls, който имах преди години, тогава ми идваше тежичък, но сега с удоволствие бих го носила. В сайтовете го сравняват с Pure poison,само че аз намирам повече общо с Ангел или демон. И те така, все се чудя има ли смисъл да купувам, ако ще купувам дали да не е евтиничкото... В същото време доизразходвам моята отдавнашна любов Синема, търся нещичко в размените, но пък нямам много да предложа.

# 387
  • София
Джоана, лека бременност и много положителни емоции с очакването на бебчето ти желая!
Късметлийска си, че откриваш красотата на парфюмите Simple Smile. Дано да продължава да е така.
Мен ме дразнеха (без да ми е ставало много лошо по принцип от хормоните) и единственото, което можех да нося, бяха бози от типа на Burberry Beat.

# 388
Пиша, за да се похваля! Днес разбрах новината, че чакаме бебче и носът ми все едно не е моят. За пръв път усещам толкова интензивно миризми и това ме прави супер happy girl!  Сложих си L'instant Magic и цял ден се наслаждавам на розовата му сладост, която преди едва долавях.. Толкова ми е хубаво, ще си го нося през цялата бременност. Друг аромат Angel, който мразя по принцип днес много ми хареса. Абее не съм аз..
Лека бременност ти желая! Ако някой от твоите парфюми не ти понася в този период, не бързай да се разделяш с него, както направих аз и двата пъти. 😉

# 389
Лека и спокойна бременност, JoannnaM. И сега е моментът да направиш нови парфюмни открития и придобивки съответно. Simple Smile Ще е интересно после да споделиш дали "носът" ти ги усеща по същия начин след бременността.

Скрит текст:
Привет-мривет! Аз все ви чета, въпреки че не включвам нотифокациите, иначе има опасност да купя още някой парфюм...Grinning Тези дни пробвам Ange ou demon и му се чудя... Ех, напомня ми на онези години 2006-2008, когато всички носеха него и Черния кристал BlushЗнам, че сега му е времето, на топло няма да ми харесва, но искам да си поставя граници. Също така ми напомня на един ейвънски Rare pearls, който имах преди години, тогава ми идваше тежичък, но сега с удоволствие бих го носила. В сайтовете го сравняват с Pure poison,само че аз намирам повече общо с Ангел или демон. И те така, все се чудя има ли смисъл да купувам, ако ще купувам дали да не е евтиничкото... В същото време доизразходвам моята отдавнашна любов Синема, търся нещичко в размените, но пък нямам много да предложа.
Ange ou Demon е сред моите топ 10. Няма какво да му се чудиш – вземай го. Има подобия на него, но никое не е така изкусно изработено и с такъв луксозен шлейф и класа. Ако търсиш друг евтин аналог негов – Love Generation Rock Jeanne Arthes https://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Love-Generation-Rock-10833.html
От свръхлюбопитство и четене във Фрагрантика колко приличал на Ange ou Demon го поръчах на сляпо – мога да поспоря, доста по-евтино изпълнение и лично за мен има съвсем различни вибрации и излъчване. Звучи по-наивно, по-цветно и по момичешки. Единствено в базата леееко ми напомня за Ange ou Demon. Но може да е от мен, така че го имай предвид като подобие. Има голяма вероятност да ти допадне.

Общи условия

Активация на акаунт