Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 937
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Не значи. Имам няколко  бутилки  Chloe, купени от различни страни,  кодът се трие с пръст, на тестера в Сефора също.
Проверка по код нищо не доказва.  Евентуално  дата на производство,  но не е надежден източник.  В сайтове като  checkcosmetics.com .

# 406
Karen, благодаря!

# 407
Моля предложете парфюм за жена на 55г. Жената харесва Burberry Sport, Dupont Passenger. Благодаря Ви.

# 408
Yves Saint Laurent - Rive Gauche

# 409
Извинете, забравих да спомена бюджет - до 50-60 лв.

# 410
Тук отиваме на Рефан Grinning

# 411
  • Бургас
Моля предложете парфюм за жена на 55г. Жената харесва Burberry Sport, Dupont Passenger. Благодаря Ви.
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Crystalline-152.html За парфюми според мен възраст няма,майката на моя приятелка е над 60г. и харесва точно тази Omnia.

# 412
  • Viena
Моля за мнение ROJA Enslaved. Мерси

# 413
 Не зная дали съм единствена, на която прави впечатление, но пък и така да е, искам да направя бележка
 на хората, които по някакъв начин 'прелитат' през темата, по своя си работа. Rolling Eyes
 Изключително лошо впечатление прави отношението към списващите тук, сякаш са бюро справки.
 Дайте това, опишете онова, препоръчайте трето...Вярно е, че някои от момичетата тук са с впечатляващи
 познания относно аромати и парфюми и съставки, но не така грубо. Никой не е длъжен да прави справки
 или да обяснява, все пак тази тема е създадена за споделяне на впечатления.
 Първо ползвате търсачката, ако никой никога не е писал за търсеният от вас парфюм, тогава
 любезно
питате и ако имат време и желание, момичетата ще отговорят.
 Който и когато може, че е имало и оплаквания по другите теми как не сме били отговаряли.
 Това категорично не е Бюро Парфюмни Справки Laughing
 Елементарни неща са, но явно има нужда да се припомни. Peace

# 414
  • В свой си свят :))))
Barbarella*, напълно нормална е разликата в цените, дори в другите онлайн магазини съм убеден, че парфюмът е доста по-евтин, Нотино напоследък не е най-изгодният избор за пазаруване.

https://www.parfimo.bg/mercedes-benz-le-parfum-eau-de-parfum-za-maje-120-ml/
Notino, Parfimo и тем подобни производни...ама имате ли им доверие?! То ако става въпрос сигурно и още по-ниски цени могат да се намерят, ама....аз лично не бих рискувала.  Не може парфюм от производител да е една цена, а тези сайтове да го продават с 50%, че и повече надолу...какво ви говори това?

# 415
И какви са доводите за "липса на доверие"?
 За да не съм извън темата: преди няколко дни трябваше да убия време преди среща и се набутах в Бюти зоната. Там влизам само за тестове и този път реших да се посветя на Диор. Всички Хипнотични отрови + Адикт са невероятни – фатални, женствени, запомнящи се, провокативни.
"Отровните момичета" (Christian Dior Poison Girl) – мех. Слаба ракия, мекушави. Сигурно затова са в категория момичета. Сладникави, безхарактерни, не ми харесаха.

# 416
  • Viena
Точно тук парфюмите фей ме зарибиха с бюро справка за много парфюми.

# 417
Не зная дали съм единствена, на която прави впечатление, но пък и така да е, искам да направя бележка
 на хората, които по някакъв начин 'прелитат' през темата, по своя си работа. Rolling Eyes
 Изключително лошо впечатление прави отношението към списващите тук, сякаш са бюро справки.
 Дайте това, опишете онова, препоръчайте трето...Вярно е, че някои от момичетата тук са с впечатляващи
 познания относно аромати и парфюми и съставки, но не така грубо. Никой не е длъжен да прави справки
 или да обяснява, все пак тази тема е създадена за споделяне на впечатления.
 Първо ползвате търсачката, ако никой никога не е писал за търсеният от вас парфюм, тогава
 любезно
питате и ако имат време и желание, момичетата ще отговорят.
 Който и когато може, че е имало и оплаквания по другите теми как не сме били отговаряли.
 Това категорично не е Бюро Парфюмни Справки Laughing
 Елементарни неща са, но явно има нужда да се припомни. Peace
Приемам забележката, но не мисля че не съм попитала любезно, винаги преди да задам въпрос проверявам във форума за мнения за даден парфюм. Съжалявам, ако с нещо съм ви обадила. А темата я следя отдавна. Извинете ме отново.

# 418
В тази ценова категория разгледай DSQUARED2 SHE WOOD,
BURBERRY BRIT FOR HER – много любим мой
ELIZABETH ARDEN 5TH AVENUE – не знам защо си мисля, че много ще ѝ допадне. Ако не е той, можеш да разгледаш и другите парфюми на марката.
ROBERTO CAVALLI NERO ASSOLUTO
Gianfranco Ferré (https://www.parfimo.bg/gianfranco-ferre/)
OSCAR DE LA RENTA и LA PERLA също са в тази категория.
И категорично не са Рефан. Simple Smile

# 419
Благодаря на всички за предложенията Simple Smile  Жената си избра Karl Lagerfeld for Her, тъй като имах миниатюра и я показах и много и допадна.

Общи условия

Активация на акаунт