Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 899
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Аз отново пробвах аромат на Ейвън (една колежка е дистрибутор), Eve Truth. На блотер ми хареса, стори ми се приятно свеж, но на кожа не ме впечатли изобщо.

# 451
Bright cristal ако още харесваш сладки парфюми и аз мисля, че ще ти хареса Nea.
Ralitsa интересно ми беше да прочета ,че намираш прилика между Nea и  Black tulip на Shay and Blue , аз нищо общо не намирам между тях, съвсем различни са ми.

# 452
Честит да ти е!Любим мой пролетно,зимно и лятно време..Много красива роза,обградена с божур,жасмин ,бергамот и подправена с пипер..

Аз съм с не-добро обоняние,но въпреки всичко реших,че нямам търпение и ще пробвам мострата на
https://www.fragrantica.com/perfume/Korloff-Paris/Un-Soir-A-Paris-28428.html

Много елегантно и женствено начало и 15 мин по-късно малини и малинови бонбони или с една дума Гучи Ръш .Ще изчакам като оздравея напълно да опитам пак.

А на мен днес много ми се приноси Gucci Rush, един от любимите ми аромати за всички времена. Трябва да го взема отново, но определено за мен няма нищо малинково там. Не съм фен на малини в парфюм.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 21:58 от bubanka

# 453
  • София
И аз в Ръш малини не усещам.

Придобих тези дни Ириса на Бушерон, много ми харесва, но ми е ужасно нетраен. Пръскам здраво през 4 часа, добре че е буркан.

# 454
Няма в Ръш малини.

# 455
Аз отново пробвах аромат на Ейвън (една колежка е дистрибутор), Eve Truth. На блотер ми хареса, стори ми се приятно свеж, но на кожа не ме впечатли изобщо.

И аз съм му хвърлила око.Можеш ли да го оприличиш на някой друг аромат,че се замислям за поръчка? Да не се налага да го подарявам...Благодаря!

# 456
Най- добре е да попитате и коментирате парфюма в темата за Avon, там със сигурност ще получите много мнения.

# 457

И аз съм му хвърлила око.Можеш ли да го оприличиш на някой друг аромат,че се замислям за поръчка? Да не се налага да го подарявам...Благодаря!
На мен ще ми е интересно тук да се включи някой, който го е тествал и не е дистрибутор. Дистрибуторските мнения обикновено са пристрастни. Аз също забелязах този парфюм заради чудесното шише, но нямам отзиви за него.

# 458
Накратко за парфюма на Ейвън - ароматът е основно на фрезия, не е лош, но на моята кожа стои като доста разреден.

# 459
Благодаря. Много ме привличаше този зелен цвят, който дава усещане за свежест, но явно ще пропусна.

# 460
  • Бургас
Момичета,разкажете ако обичате по-подробно за Nea,дали би се харесал на моя милост.Simple Smile
Кристалче, Nea е един от любимите ми парфюми - фурми с пудра шоколад върху база от тонка с бензоин, изтънчена работа Heart Ако залиташ по пудрени сладости, ще ти хареса. Разбира се, че трябва да пробваш. Познаваш ли Shay & Blue Black Tulip https://www.fragrantica.com/perfume/Shay-Blue-London/Black-Tulip-48454.html, защото са подобни. Black Tulip носи от пролетните цветя на Карат на фона на сини сливи, интересен е, но не ме привлича, а Nea го превъзхожда.
Благодарности,момичета за включването по моето питане,:heart: Раличка,:kissing_heart: не,не познавам този парфюм за съжаление,четох и аз,че Nea приличал на Черната Герленска рокля и ако това е вярно не е за мен.Ти какво ще кажеш наистина ли си приличат?Heart Честити нови парфюми на всички,Sisley Izia е страхотен и аз много си падам по него.

# 461
  • Germany
Bright Crystal, аз пък мисля, че Неа няма да ти хареса, още повече, че ми е любим на мен Joy Нищо общо няма с нито една МЧР, нямам идея кой ги измисля тези прилики. Неа е силно сладък, но и тръпчив едновременно, от една страна имаме концентрираната сладост на редуциран сироп от нар, на сушени фурми, натопени в захарен сироп,  от друга страна си имаме киселината и тръпчивостта на нара, както и зеленината и билковото усещане от артемизията.Базата е едно красиво съвършенство от елегантно пачули и бензоин. Според мен няма да ти допадне това силно концентрирано плодово усещане, ти харесваш повече цветни изпълнения, докато тук цветята изобщо не са в главната роля на парфюма. Радвам се, че печели нови почитатели, за мен е страхотен парфюм, а  цената в парфимо е повече от добра!

# 462
Desiderata, честити придобивки! Къде мога да пробвам на кожа Izia Sisley, от много време търся цитрусова, красива роза.
Моите розови придобивки от тази зима са: AdP Rosa Nobile - много го харесвам, на моята кожа дървесната подложка, която ме притесняваше в началото се избистря и остава звънлива, красива роза.
Aqua allegoria bouqet numero 2 - лека, много нежна роза с личи - ще го ползвам много през лятото, с него замених Flora rosа, който изразходих до дъно.
Mirror des voluptes - може би най - любимият ми парфюм за тази зима, след първоначалното спречкване с меда в композицията, разбрах, че не бива да попада в коса или на дрехи. На кожа медената нотка се слива с розата и с малко ууд и при мен се развива много красиво.

# 463
  • София-в сърцата на моите деца
Bright Crystal, аз пък мисля, че Неа няма да ти хареса, още повече, че ми е любим на мен Joy Нищо общо няма с нито една МЧР, нямам идея кой ги измисля тези прилики. Неа е силно сладък, но и тръпчив едновременно, от една страна имаме концентрираната сладост на редуциран сироп от нар, на сушени фурми, натопени в захарен сироп,  от друга страна си имаме киселината и тръпчивостта на нара, както и зеленината и билковото усещане от артемизията.Базата е едно красиво съвършенство от елегантно пачули и бензоин. Според мен няма да ти допадне това силно концентрирано плодово усещане, ти харесваш повече цветни изпълнения, докато тук цветята изобщо не са в главната роля на парфюма. Радвам се, че печели нови почитатели, за мен е страхотен парфюм, а  цената в парфимо е повече от добра!
Каква му е цената, моля!

# 464
Kovatcheva, имаш ли впечатления от Bells Donna на Jul et Mad?

Общи условия

Активация на акаунт