Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 917
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Днес тествах новият аромат на Кашарел. https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Yes-I-Am-48112.html Не съм разочарована, но ще кажа, че твърдо не е за мен. Предполагам, любителите на ориенталски аромати ще му се израдват.

Естествено, не пропуснах и https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Pure-Musc- … or-Her-53441.html. Каня му се откакто разбрах, че излиза. Почитател съм на НР  Heart Eyes  Този аромат за мен е  най-естествено продължение на линията на Нарцисо. Нарцисо за мен е любов от първо подушване.  Ще се вземаме, то е ясно!  Heart Eyes

# 511
  • София
Само на мен ли не ми харесва Нарцисото? Имам две мостри, много са ми мускусни. Една потребителка беше похвалила Rasasi Egra Women. Наистина страхотен  и като цена и е много траен. Но мускуса не можах да го преглътна,трябваше да го чакам да изветрее за да излезнат на преден план белите цветя и да се наслаждавам на парфюма.

# 512
Здравейте, Дами, бих се радвала ,ако споделите мнения за Монталите-  Dark purple, Extasy vanilla, Honey aoud, Oudmazing, Sweet oriental dream и  Mancera Choco Violet.
Благодаря предварително и успешна седмца!

# 513
Вчера тествах Pure Musc For Her Narciso Rodriguez for women https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Pure-Musc- … or-Her-53441.html и с нетърпение чакам и други отзиви за него, че мен доста ме изненада.

Началото му върху моята кожа е бели цветя, но пролетни бели цветя. Като букетче от момина сълза нарциси, кокичета и зюмбюл заедно с листата и дръжките едновременно. Подредени в кристална вазичка върху полирана до блясък дървена маса, след основното пролетно почистване на дома. Такова усещане ми създава. Лъснати прозорци, прани пердета, полирани мебели - свети от чистота. Прозорецът е отворен и отвън нахлува свежият аромат на пролет. Пердетата потрепват от още хладният вятър, а слънцето се отразява върху всяка излъскана повърхност и стаята изглежда по-светла и по просторна. И ухае на чисто!
Като цвят в началото го асоцирам по-скоро с млечно зелено отколкото млечно бяло,  мляко с капка резида. Постепенно изсветлява до млечно бял, зеленината отстъпва и се отдръпва. Избистря се до полупрозрачно и се усеща най-чистият и сексуален мускус. Мек, дълбок чувствен и потрепващ при всяко движение. Толкова познат и толкова любим!
В базата си така ме изненада, че се въртях като обран евреин докато се усетя, че повредата не е в моя нос. И за още по-сигурно вечерта като се прибрах душих сантиметър по сантиметър всичко с което бях облечена.
Около 7-8 часа след теста от мен усещах Max Mara Le Parfum. Не поднобно усещане и не напомняне, едно към едно!
В първият момент реших, че шала или сакото съм ги насила когато съм носила и Max Mara, въпреки че ги сложих прани. Душих всичко по мен, не и не. И понеже тествах няколко парфюма се поколебах от къде идва толкова познатият и характерен мускус. Ами от там където бях пръснала Pure Musc For Her Narciso Rodriguez, на горната страна на ръката в близост до часовника. Каишката е поела аромата и дори в момента го усещам при това доста отчетливо.
Вярвам на носа си а и Макс Марата я имам и още нося и мога да сравня паралелно. От два дни чакам и други отзиви, че ми стана много интересно само аз ли го усещам така.

Аз лично няма да го купя. Обичам аромата на пролетни цветя, но натурални в лехата на двора или във ваза, не и в парфюм. А базата си я имам в друг парфюм. Иначе парфюмът е страхотен, типичен за марката и с безкрайна трайност и излъчване.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 16:21 от Sysly

# 514
  • София
И аз тествах новото Нарцисо, ок е, но не бих го купила, не ми допада достатъчно. Max Mara Le Parfum преди 10-ина години много ми харесваше, но дали би ми харесал и сега - не знам. Вероятно вече не.

# 515
  • София
Вчера тествах Pure Musc For Her Narciso Rodriguez for women https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Pure-Musc- … or-Her-53441.html и с нетърпение чакам и други отзиви за него, че мен доста ме изненада.

Привет  bouquet В България ли го тества? И ако да, къде?

# 516

Привет  bouquet В България ли го тества? И ако да, къде?

В София, Сефора The Mall. В Дъглас не влизах но може и там да го има вече.

# 517
  • София
Sysly, благодаря!  bouquet

# 518
Аз отново пробвах аромат на Ейвън (една колежка е дистрибутор), Eve Truth. На блотер ми хареса, стори ми се приятно свеж, но на кожа не ме впечатли изобщо.

И аз съм му хвърлила око.Можеш ли да го оприличиш на някой друг аромат,че се замислям за поръчка? Да не се налага да го подарявам...Благодаря!
На мен ще ми е интересно тук да се включи някой, който го е тествал и не е дистрибутор. Дистрибуторските мнения обикновено са пристрастни. Аз също забелязах този парфюм заради чудесното шише, но нямам отзиви за него.
Дали е траен? И на мен ми допадна

# 519
Парфюмни феи,ако трябва да си подновите Mon Guerlain/днес му видях дъното Simple Smile/,кой бихте си взели Mon Guerlain или Mon Guerlain Florale?Вторият не съм го използвала,но като че ли ми се иска да си взема него?!?!

# 520
  • Бургас
Вземи си Флорала според мен/малко да разнообразиш не е лошо/ олицетворение на женствеността е този парфюм.Наравно ги обичам с Мон.Heart Искам да пробвам и Pure Musc For Her Narciso Rodriguez дано го има вече и тук.

# 521
Мисля,че това Нарцисо ще е много мое,нооооо някакъв Мон дежурен трябва да си имам...пристрастих се 😁

# 522
  • на последния етаж
Какво означава Body Gel Fluid? Сякаш не съм го срещала до сега. Благодаря!

# 523
  • Виена
https://www.dior.com/en_us/women/fragrance/online-exclusives

Тези дванадесет аромата, които на сайта на Диор са онлайн ексклузивни, ги видях в Ла Ринашенте. В рамките на три поредни дни се навъртах около тях и ги душих един по един. Много елегантни, много емоционални, многопластови не като пирамида, а като алюзии, асоциации, реминисценции. Във фрагрантика описанията са посредствени според мен. Всеки от парфюмите разказва история, на мен особено ми харесаха Gipsy rose и Dioramour

# 524
  • Бургас
Добър вечер парфюмни! Дойде ми и новото бижу http://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Uomo-Noir … Absolu-46419.html Heart Eyes Heart Eyes Очарован съм,толкова различно от повечето ми тонко-ирисови аромати .За моето сбъркано и неясно обоняние ,аромата е просто прекрасен....чета пирамиди,отзиви и никъде не се споменава за усещаната от мен "праскова"Laughing ,не съм наясно въобще с повечето съставки,може и комбинация от 2 или повече да ми дават това усещане,но вероятно бъркам някъде с подобна асоциация:ill:

Общи условия

Активация на акаунт