Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 852
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

Не, точно това е натрапчива роза като от мускал. Доста траен е.

Значи сама се прецаках. Представях си нещо съвсем друго. Пак де, ще мина леко, само с отливка.

# 601
Момичета,някой успя ли да тества това :
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Un-Jardin-Sur-La-Lagune-53373.html
Мисля,че в Бг още го няма,а ми е интересен.

# 602
Момичета видяли ли сте някъде новия на Бушерон?

# 603
  • Sofia
Да, май в Сефора the  mall го гледах.  Цветен и познат отпреди 20 г.

# 604
Исках да го видя във Фрагрантика или на сайта ,а няма нищо..

# 605
Момичета,някой успя ли да тества това :
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Un-Jardin-Sur-La-Lagune-53373.html
Мисля,че в Бг още го няма,а ми е интересен.
Март. Чакам го най-много от пролетните парфюми.
Гледа ли представянето му във Венеция за представители на медиите?

# 606
Не съм гледала представянето му,но няколко ревюта прочетох .
Достатъчно за да предизвика интереса ми,че е нова Градина Simple Smile И че носът,който стои зад него един от любимите ми .
Харесвам всички градини с изключение на Мусоните,а Покривните харесах,но не до там,че да ги купя.
С нетърпение чакам тази Лагуна .Носи ми се нещо различно ,че зимните сладости взеха да ми тежат !

# 607
Най-много ми харесва Покривната, а въобще не харесвам Мусоните. Не нося и Нилски вече. Харесвам Мосю Ли и Средиземноморските. Чакам тази много.

# 608
  • Бургас
Densi мила,подготвяй вече някоя пролетно-лятна тема ,че щъркелите скоро ще дойдат ,а аз се заринах само със зимни парфюми и идея си нямам ,какво ще ми трябва за лятото (нали съм още начинаещ парфюман)Laughing

# 609
  • София
Аз да се оплача, че съм в ароматен застой. Направо ми се плаче. Изглежда след операцията миналия месец и обърканите ми хормони - не усещам добре парфюмите. Даже традиционните бомби не усещам, а така ми се носи нещо ефирно и шлейфово. Не знам как да подходя, за да си събудя сетивата.

# 610
Fever Ray, направи почивка. Случва ми се често да попадна в черна ароматна дупка и поредни дни не слагам нищо.
Сетивата почиват, тялото отвиква, и след време всеки аромат е като нов и вибриращ. Hug

# 611
  • София
Лошото е, че бях с големи очаквания, защото повече от месец не ми позволяваха никаква козметика. Заприличах на Маугли и тръпнех кога ще получа зелена светлина. А сега сякаш съм изгубила обоняние.
Надявам се на 14-ти да живна, защото очаквам от децата новата рокля и изненада от съпруга ми, та може това да ме спаси. Или нещо много цитрусово, но не знам какво. Не нося цитруси, а в момента само тях усещам май. Никога не ми се беше случвала парфюмна апатия

# 612
Един от най-жизнерадостните, същевременно класни цитруси за мен е Escale A Portofino на Диор. Слънце, лимони, загатнат бял чай, и полъх на свежи треви.  Heart Eyes
Трябва да си го взема пак, сега се размечтах за него bouquet

# 613
  • София
Fever, бързо възстановяване и още много парфюмни приключения ти желая!
На мен ми се правят бели... парфюмни също може, но не знам какви... Нещо на ръба на дръзкото, на гадничкото, но и да ми отива... Освен да залитна по бабичка, не се сещам за друго

# 614
Някой случайно да има впечатления от този парфюм?
https://www.fragrantica.com/perfume/La-Prairie/One-Perfect-Rose-21461.html

Общи условия

Активация на акаунт