Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
-
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Участниците споделят разнообразни предпочитания за дамски парфюми, като Angel Muse, GIRLS CAN DO ANYTHING, La Nuit Trеsor а la Folie, Noir de noir от Tom Ford , Boss The Scent EDП , Flowers by Viktor & Rolf и Coquette Noire. Те също така споделят предпочитанията си за парфюми с туберроза, като споменават Eliе Saab Essence No. 9 Tuberose, Michael Korс White и други, описвайки техните характеристики и впечатления.
-
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
-
Кой е парфюмът с нотки на хубаво какао и портокал?
-
Кой е най-секси парфюмът за мъже според жените?
)

!
. Представяте ли си, ако бях
Този обаче не прилича на никой от тях! И е просто съвършен! Благодаря ти Francis Kurkdjian, че правиш такива неща! За мен си безспорният майстор на розата в парфюм!
Казах ви вече, че в последно време имам засилен интерес към розите. При Essence No. 1 Rose Elie Saab по пирамида има роза, роза, роза и роза
В Essence No. 1 Rose Elie Saab Francis Kurkdjian е показал едно хем познато, хем по-различно лице на розата. Тук е представена една зряла, пудрена и разкошна гурме роза, в която е намерен идеалния баланс между ориенталското, пудреното, червеното и гурмето. Розата е сладка и червена, в цялата си възможна прелест, и е потопена в бейлис и ванилена пудра. Красота! Пирамидата е обърната малко наопаки за мен и е доста окастрена, защото при мен започва със силно изразено розово масло, допълнено с пачули и кедър. В този момент съм сигурна, че повечето от участничките във форума ще обявят този парфюм за мъжки. За мен обаче тези ноти въобще не са страшни, а и не намирам нищо мъжествено в начина, по който са употребени. Точно пет минути след тях идва едно страхотно ванилено-ликьорено, сметаново усещане. Точно в този момент ми иде направо да се изям сама. Точно усещането за Бейлис +ярка роза, без да е локумена, много подобна на Парфето от рози, но не толкова сладка + едно прекрасно гурме ванилено усещане, което прилича много на ванилията от Кафе Шантан - печена хрускава маслена бисквитка, слепена с мармалад от рози. За мен е просто съвършен в тази част. Розов, без да е прекалено розов, сладък, по умерен, гальовен и вкусен начин, алкохолен, в точната доза, даващ дълбочина на розата. А след това става още по-хубаво. Защото сред всички рози идва Ирис, да, Ирис, и то от най-красивите, и най-чувствените, и прекрасно пудрен, и амбър, смолист, дълбок, горещ, без грам мръсно в него. Толкова е чувствен този момент, че дори не се наемам да го опиша. Прилича едновременно на базата на Мулен руж, без грам грим в него, на любимата ми ванилено-амброва база от Ориентал експрес на Мюглер, на D600 и на смес от всички рози, които съм изредила по-горе. В базата го усещам повече амброво-смолист, с една невероятно привлекателна пикантност в него, не знам каква подправка има, предполагам, че е канела с кардамон, а розата е съвсем като фон, и всичко това обгърнато от мек и топъл сладък бензоин. В този момент е толкова съвършен, че се чудя как е възможно изобщо един парфюм да бъде толкова красив. Трайността му е около 5-6 часа, сияжът е среден, но не ми пречи да го подновявам, за да усещам красотата му. На шал е просто великолепен, а дъщеря ми се завира щастлива във врата ми и ми казва: "Мамо, миришеш ми на най-вкусните вафли на света!"