Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Monaco
Тази сутрин се събудих с букет цветя и нов парфюм в леглото. Милият ми съпруг ме изненада с Scandal by night. Бях малко разочарована, защото беше приел поканата на негов колега за рожден ден, а ми се искаше да сме в по-интимна обстановка на свети Валентин . Но когато видях подаръка и веднага ми стана много хубаво на душата, защото имам голяма слабост към аромати, а този беше дълго искан от мен.  Когато излязохме по време на вечерята с приятелите му, жената на колегата му ме попита дали си харесвам подаръка и се похвали, че нейният мъж е купил за нея същият, след като е разбрал, че моят ще ми го поръча.. Разбира се, се беше напръскала обилно и двете ухаехме еднакво.. Без някой да си мисли, че съм дребнава или нещо подобно. Но аз нямах желание да ходя на този рожден ден точно днес и това че тя се похвали със същият подарък буквално уби чувството ми да бъда специална.. Чудя се на някои хора толкова ли не могат да имат индивидуалност ами копират другите и чак се хвалят.. От хиляди парфюми в магазина, точно този поръчал и без да го помирише, само защото моят мъж му казал, че на мен ми харесва. Ами ако бях поръчала Angel, който е много труден парфюм и има хора, които или го обичат или го мразят..?

# 631
 Мъжете са практични и понякога не влагат чак толкова мисъл или емоция в покупките, не си го слагай на сърце.
По-скоро бих го приела като атестат за добър вкус, оказва се, че си trendsetter-а на компанията в парфюмно отношение.
Фокусирай се върху твоята половинка и любовния жест от негова страна, другите нямат никакво значение Hug bouquet

# 632
  • София
Ами, те повечето мъже са такива, ако мъжът на дамата не разбира от парфюми, естествено е използвал опита на твоя мъж и като са приятели е решил да се довери на неговото “проучване”.
Този парфюм е доста масово купуван и харесван напоследък, така че нищо специално не се е случило. Хиляди жени го носят. Хайде сега!  Жената няма да си изхвърли подаръка от любимия, защото и ти го имаш. Драматизираш повече, отколкото е нужно.
Гледай жеста на твоя мъж, оценявай любовта му и се радвай на живота!

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:11 от Girl of Now (DonaFlor)

# 633
  • Бургас
Честит празник и от мен с леко закъснение и честити нови покупки на всички,много късмет да ви носят.Hug И аз снощи бях със Скандал той или By night все тая за мен са почти еднакви.Аз отначало,когато още излезе този парфюм напълно го отрекох,не ми хареса може би,защото го лансираха лятото и го тествах в големите жеги.Ноо сега не мога да живея без него,постоянно съм с него, чак си пръскам завивките с него да го усещам нон стоп,лудост някаква,зараза!За мен е от силно предизвикателните,мръснишки,възбуждащи/правещи впечатление на мъжете особено много/ и сексуални парфюми,мирише на секс с непознат,хахаха направен набързо,умирам от смях като го пиша това,но то ми изниква в съзнанието.Дано вече успея да пробвам Шанс Тендър едп.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
  • София
Аз пък много харесах новото Pure musk Нарцизо и сега го мисля. Той само 100 ли е?
Носи ми се нещо точно такова.
Извадих старото от запасите, ама не е същото...

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:44 от Free Agent

# 635
Новото Нарцисо е 30,50 и 100 мл

# 636
  • София
Честито на патерица и от мен.
Аз си получих от децата Велурената рокля и съм приятно впечатлена, което за мен е разбираемо, предвид любовта ми към Роклите.
Не съм днес с нея, защото съпругът ми ме помоли днес да съм с Кадифената орхидея. Снощи бях с нея и той искаше да запази усещането от празника.
Явно с цел да ми допълни колекцията и да е в темата на другия подарък, съпругът ми подари синята Рокля от 2016 г. Нея не я познавах и ми е интересна с тези боровинки и захарен памук. Успя да ме изненада, защото очаквах друг парфюм.
Сега вече любимите ми Рокли са 16. Още 10 и ще имам всички. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 10:39 от Fever Ray

# 637
Половинката ме изненада с нов парфюм - съвсем нов, още не бях го виждала никъде - Fleurs на Boucheron. Дори във Фрагрантика не го открих. Явно е новото попълнение на цветната линия на марката. Тоалетна вода е всъщност. Цветен и ориенталски. Много различен от парфюмите, които по принцип ползвам и харесвам, но... така ми лепна, че се влюбих веднага в аромата и начина, по който ми стои.
За пореден път се уверявам, че Той има много по-точен нос от моя Blush

Редактирам се - видях, че на предишни страници едно момиче пита за този парфюм - в Бюти Зоун очевидно го има Blush Ето и снимка. Флаконът никога не би ме привлякъл, не е мой тип. Но с аромата много си допаднахме:

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 10:51 от Vetrena

# 638
Вчера за празниците сложих Te Amo Roja Dove. Днес съм с Римските нощи на Булгари. Много харесвам този парфюм, много.
Вече започват да ми се носят по-свежи неща и тежките парфюми ме отблъскват.

Ковачева брилянтно описание на Розата на Ели Сааб. Бях решила, че ще ги поръчам насляпо с Нероли след голямото ми попадение с Туберозата и сега ще го направя с кеф. Явно тази серия на Сааб е много висококачествена.

# 639
Мъжете са практични и понякога не влагат чак толкова мисъл или емоция в покупките, не си го слагай на сърце.
По-скоро бих го приела като атестат за добър вкус, оказва се, че си trendsetter-а на компанията в парфюмно отношение.
Фокусирай се върху твоята половинка и любовния жест от негова страна, другите нямат никакво значение Hug bouquet
Моят мъж ми подарява само Шанел Simple Smile За него това е върхът на парфюмите и изобщо не чува за други. Всичко друго за него е подозрително. Много рядко двамата излизаме по магазините, защото на него рязко му става зле, когато трябва да ходим, но онзи ден го натиснах буквално в един магазин и докато се консултирах за декоративна козметика, той няколко пъти настоятелно ми подвикваше: Барбарела, Шанел!!! И сочи многозначително с глава към рафта с парфюмите. Еми пробвах няколко заради него, но изобщо не ми харесаха, и му казвам, че може би ще си взема Van Cleef & Arpels.
Той само презрително каза: пфффф, един вид, бе кви са тия измислените!!!
И презрително си излезе да ме чака отвън докато си платя нещата.

# 640
  • Monaco
Дами, аз съм силен индивидуалист. Много от дрехите ми си ги шия по поръчка, други са на марки, които не са толкова масови.. Харесвам и парфюми, които не са масови, за това и следя тази тема, защото много от вас харесват нишата парфюмерия и споделят прекрасни ревюта. Имам доста аромати на Amoage, Killian, Montale. Рядко да ми хареса дизайнерски парфюм. Чела съм, че сте споделяли, че избягвате аромати като la vie est belle и alian, именно защото всеки втори е с тях. Бях развълнувана от новата ми парфюмна любов Scandal by night и наистина се почувствах специална на този ден. Нямам нищо против, че момичето има същия, нека си го носи със здраве, но начинът по който се похвали беше не много на ниво.. Като някакво дете, и аз имам като твоя парфюм..В животът ми са се случвали и по абсурдни ситуации като това да копират целият ми дом като обзавеждане и никога не съм спирала да се чудя на такива хора, лишени от собствен стил и вкус. Драма няма, просто изразих мнение.

# 641
Бюти зоун/ Дъглас споделили във фейсбук поръчковия репортаж на Бтв за фалшивите парфюми в интернет. В него някакво неориентирано девойче говори как всички парфюми трябва да имат холограмен стикер и етикет от производителя, в оригиналите се влагали много качествени и скъпи съставки, парфюмните води издържали по 24 часа. Satisfied Онлайн магазини без физически магазин задължително продавали ментета, абсолютни глупости, не се сдържах и им написах 2 изречения, очаквам да ме блокират. Smiling Imp

# 642
Най-много ми харесва Покривната, а въобще не харесвам Мусоните. Не нося и Нилски вече. Харесвам Мосю Ли и Средиземноморските. Чакам тази много.

О любимите ми градини! Дано не ме разочарова новата, все пак няма да е на Елена.Отдавна чаках нещо ново на бранда:heart:
Обикновено коментирате преди да имам възможност за проба така че чакам ви!

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 12:08 от bubanka

# 643
Дами, аз съм силен индивидуалист. Много от дрехите ми си ги шия по поръчка, други са на марки, които не са толкова масови.. Харесвам и парфюми, които не са масови, за това и следя тази тема, защото много от вас харесват нишата парфюмерия и споделят прекрасни ревюта. Имам доста аромати на Amoage, Killian, Montale. Рядко да ми хареса дизайнерски парфюм. Чела съм, че сте споделяли, че избягвате аромати като la vie est belle и alian, именно защото всеки втори е с тях. Бях развълнувана от новата ми парфюмна любов Scandal by night и наистина се почувствах специална на този ден. Нямам нищо против, че момичето има същия, нека си го носи със здраве, но начинът по който се похвали беше не много на ниво.. Като някакво дете, и аз имам като твоя парфюм..В животът ми са се случвали и по абсурдни ситуации като това да копират целият ми дом като обзавеждане и никога не съм спирала да се чудя на такива хора, лишени от собствен стил и вкус. Драма няма, просто изразих мнение.
Scandal by night още не съм го тествала, но след като дама с вкус към нишовите и оригинални парфюми го оценява, непременно бих го пробвала. Тук мненията бяха много противоречиви, от "бурканче с мед" до "уауу, много секси, мъжете на половин София вървят след мен". Бихте ли споделили впечатления?

# 644
Колона на ТМ е едно от божествените ми ухания,
но не мисля, че в това време ще го усетиш добре.
Студено му е .  Peace
Да, ще се въздържа засега. Simple Smile

Вчера тествах новият Шанел и въпреки че не съм най-големият фен на марката, парфюмът ми хареса. Свеж, сочен, искрящ, ободряващ... напръсках се и само дето не подскачах от кеф по слънчевите улици. Безумно траен с невероятен шлейф.
Единствено не ми допада шампоанестият драйдаун, но не е болка за умиране.
Знам, че ще ми омръзне още на първите 5 мл и затова не бих си го купила, но бих го носила с удоволствие, ако ми го подарят.

Общи условия

Активация на акаунт