Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 845
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Някъде видях промоция на Колона на ТМ, ама къде беше...

# 646
Аз установих, че хладното време се отразява добре на Аура. Няма я остротата на зелените връхни нотки и парфюмът сякаш е по-топъл.

# 647
Бюти зоун/ Дъглас споделили във фейсбук поръчковия репортаж на Бтв за фалшивите парфюми в интернет. В него някакво неориентирано девойче говори как всички парфюми трябва да имат холограмен стикер и етикет от производителя, в оригиналите се влагали много качествени и скъпи съставки, парфюмните води издържали по 24 часа. Satisfied Онлайн магазини без физически магазин задължително продавали ментета, абсолютни глупости, не се сдържах и им написах 2 изречения, очаквам да ме блокират. Smiling Imp

Не се виждат никакви коментари. Явно ги трият, или крият. Много неподготвени са се изказали от бтв.

# 648
Моля за мнение! Искам да се възползвам от намаление и ще поръчам на сляпо.  Харесвам роза, дърво, кожа, бяла хартия, какао, кафе.  Чудя се за нещо на juliette has a gun, van cleef extraordinary или scandal by night. Може и друга нишова парфюмерия. Не харесвам цитруси, свежест, но не понасям и твърде тежки и натрапчиви миризми тип пойзън. За ориентир мога да кажа, че обичам НР поудре, картие ла пантере и селин ориентал самър. Моля за насоки! Благодаря ви!

# 649
  • София
Моля за мнение! Искам да се възползвам от намаление и ще поръчам на сляпо.  Харесвам роза, дърво, кожа, бяла хартия, какао, кафе.  Чудя се за нещо на juliette has a gun, van cleef extraordinary или scandal by night. Може и друга нишова парфюмерия. Не харесвам цитруси, свежест, но не понасям и твърде тежки и натрапчиви миризми тип пойзън. За ориентир мога да кажа, че обичам НР поудре, картие ла пантере и селин ориентал самър. Моля за насоки! Благодаря ви!

Ще ти хареса Галоп на Ермес според мен.

# 650
  • Sofia
Покрай двете дами с еднакъв парфюм отново подуших скандала - банална сладост, дори не предизвика желание да го пръсна. Продължавам да  не надушвам какво толкова ви вълнува в него.

# 651
  • Monaco
Emia, за мен нощният скандал е дързък и ярък аромат, който би стоял много добре на жена със самочувствие. Ориенталски, плодово-флорален гурме аромат. Има една мека топлота, която му придават белите цветя и приятна цитрусова сладост. Комбинацията мед и патчули се повтаря и в първообраза му Скандал, именно тя носи ДНК на един много силен и траен аромат. Но за разлика от първият, нощният е по-нежен . Аз лично харесвам туберозата вътре и сандаловото дърво.  Харесва ми и сложната комбинация от много съставки, чудесно гурме. Подходящ е за специални поводи и празници.

# 652
Честит празник и от мен на патерица, да ви радват много новите аромати.
Ковачева, както винаги разпалва силни страсти с прекрасните си описания. Поръчах вече вълшебната роза на Сааб. Дано да ми хареса, колкото и на нея. За празника получих Ambre des Merveilles, него, него не бях носила от много време, дано да ме радва. Май се разболявам и днес си пръснах малко на ръката, но го усетих тежък. Ще отложа носенето за по - добър ден.

# 653
  • София
По принцип съм фен на Готие парфюмите. Харесвам всички, вкл. мъжките. Но ... за мен Скандала е някакъв клонинг на ЛВ Е Б, при това не особено интересен.

# 654
Разочарована съм от новия chance на chanel, безличен е единственото, което мога да кажа за него.

# 655
  • Sofia
Наскоро взех на сляпо едно ферари за най-малкия синковец, че си нямаше свой парфюм и се пръскаше с тези на големите. Поръчах го почти на шега , с минимални очаквания и готовност да стане ароматизатор за баня, предвид смешната цена. Първо ме изненада аромата - много приятен акватичен цитрус , летен и освежаващ, сякаш пия ледено мохито на плажа в горещ летен ден. Определено е  унисекс, аз също бих го носила,  а харесвам подчертано женствени  аромати. Има общо с Лайт блу, но без онази дразнеща тръпчивост. И следващата изненада е, че това чудо се носи от детето чак до вечерта,  не очаквах такава трайност. И другите мъже вкъщи пожелаха същия, та чакам още бутилки  Ferrari light essence.

# 656
Този, нали? https://www.parfimo.bg/ferrari-scuderia-ferrari-light-essence-ea … toilette-za-maje/
И аз го поръчах за половинката, одобри се, макар че е невероятен мрънкалник откъм парфюми. В Парфимо обаче май са объркали и са сложили пирамидата на друг техен парфюм.

# 657
  • Sofia
Да, този . Във фрагрантика е същата пирамида.

# 658
  • София
И аз поръчах розата на Сааб. Кожената колекция ми е интересна също, бих поръчала Cuir bourbon, но не го намирам никъде в български сайт.

# 659
Парфимо са сложили пирамидата на Light Essence:https://www.fragrantica.com/perfume/Ferrari/Ferrari-Light-Essence-3341.html
А всъщност пирамидата трябва да е на Ferrari Scuderia Light Essence от колекцията Scuderia  : https://www.fragrantica.com/perfume/Ferrari/Scuderia-Ferrari-Lig … -Acqua-24984.html
Не, че е от голямо значение и двете пирамиди изглеждат добре, но в началото се озадачих защо има такова разминаване. Чак сега забелязах, че е унисекс. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт