СЕДМОКЛАСНИК многочлен разлага, мама на Евгени се обляга

• 53 916
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да и София-град от понеделник е във ваканция-до 4 февруари включително.

# 286
  • На топло в неговото сърце.
Хайде честито на печелившите!
 http://www.focus-news.net/news/2019/01/25/2616081/ot-ponedelnik- … na-epidemiya.html

# 287
  • София
Щерката каза, че учителите го очакват и са им подговили яко домашни. Но пак , дано успеят да си вземат глъдка въздух. А моята дано не се разболее! Двамата мъже у дома изкараха грипа, аз съм на ръба...

# 288
Че то на 5 им е най-малоумната ваканция от един ден - затова задържаха грипната, че да не им се смеят и врабчетата Joy

# 289
  • София
Дано тази ваканция не им излезе през носа на децата от гледна точка на пропуснат материал.
От друга страна ще имат време за тестове,преразкази и задачки-закачки.
Сега разбрахте ли защо междусрочната ваканция беше обявена от само един ден? Wink

# 290
  • Пловдив
От вторник са във ваканция нашите в Пловдив...дано не я удължават. За нас беше изненадваща, но мама е подготвена с тестове по мат...той се опъва, но решава. По БЕЛ ще се бори за 6, притеснява ме че няма да има време да ги изпитат сега, но каквото такова.

# 291
  • На топло в неговото сърце.
Дано тази ваканция не им излезе през носа на децата от гледна точка на пропуснат материал.
От друга страна ще имат време за тестове,преразкази и задачки-закачки.
Сега разбрахте ли защо междусрочната ваканция беше обявена от само един ден? Wink
Викаш звездите им го говорят!А кораба майка си знае за вирусите!

# 292
  • Разпиляна във въображението
И в Плевен обявиха грипна. Ужас. Има някои оценки за оправяне, а срокът свърши. Направо съм ужасена. Как изобщо ще се оправи това? Ако вземат някои дни от втория срок тя няма да е на училище пет дни от 11-ти.

# 293
  • София
Корабът майка всичко си знае и отдавна не е тайна, че има връзка със звездите! Joy
Явно и не само тя Wink

# 294
  • непостоянно
Куриозът междусрочна ваканция от 1 ден, като същият е вторник, се е получил понеже са гледали грешния календар (миналогодишен), където 05.02 е понеделник 😂

# 295
Не е така. Въпросът е обсъждан многократно, но вече няма значение.

# 296
Не знам какво са гледали, сигурно си имат основание, ама като чуя за училище и се изприщвам. Днес ми се обади детето да каже, че по основните предмети е с петица за срока, защото госпожите преценили, че може повече от показаното. Затова е приравнен към тези, които не могат повече... Ама да му е за урок и да не си забравя тетрадките!

# 297
  • София
Получих мейл от "Междучасие", че ще отменят ПИ в интервала 28-ми - 4-ти. Бях записала дъщеря ми за ПИ по математика на 2-ри, защото тогава са във ваканция от нейните курсове, но уви май няма да я огрее.
На 2-ри има и областен ктъг на олимпиадата по математика. Върти ми се, че миналата година се получи същото, но олимпиада си имаше по време на грипната ваканция. Ще видим как ще е сега.

# 298
Миа, имаше ваканция за олимпиадата по БЕЛ, която се проведе ( госпожата се обади да каже, че е отменена и моят син я пропусна, затова си спомням ). Обаче беше дървена, не грипна, та за тази може и да не е така.

# 299

На 2-ри има и областен ктъг на олимпиадата по математика. Върти ми се, че миналата година се получи същото, но олимпиада си имаше по време на грипната ваканция. Ще видим как ще е сега.
Така беше. Областният кръг на НОМ се проведе, въпреки че имаше области в грипна ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт