♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Безжизнени ~♡ Сблъсък ~♡ Гарван~♡Тема 75

• 98 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Диде за йозета Hug а снимките ги има в спойлерите при мен  Wink

https://youtu.be/ZCdoA_krcwA

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 19:50 от tempestad

# 676
Диде за йозета Hug а снимките ги има в спойлерите при мен  Wink

https://youtu.be/ZCdoA_krcwA

Темпи  Hug, извинявай, не съм ги видяла. То много снимка, много нещо, пак ни разказаха серията в картинки  Wink

# 677
Диде  Hug лошо няма, разбра ме защо ти го казах  Mr. Green

Нещо и от Сблъсък  Peace

"Обичам да те виждам!"

# 678
# 679

Синан, благодаря за превода на трея!:clap:Purple HeartFlowers Hibiscus

# 680
Здравейте!

Диди, Hug благодаря за озета. newsm51

Пак ще пиша, нищо че вас не ви интересува нещо сериала и фрагманите. Какво да правя като търпилото не издържа и ме напира да си кажа. Много ме докосна този трейлър, направен много въздействащо - гласовете на Мерием, гласът на Кумру и появяването на малкия Кузгун. И сложното решение, пред което ще бъде поставен Кузгун. Избор трябва да направи и Дила. Загатва се , че техните решения ще оставят дълбок отпечатък в живота им и ще променят картината на войната. Много ми е интересно какви избори и решения ще вземат и в какви посоки ще продължи войната. Интересни са ми  думите  на Кузгун пред Терзи при въпроса дали Кузгун обича Дила  и отговорът:- " Дила е моята крепост в онази къща".   
 По-смразяващият отговор е  от уникалната песен на сериала:
"Аз не благодаря за розата,
която цъфти в жегата"
Явно предстоят големи обрати в различни посоки и действия от всеки герой, според неговата правда и ситуацията, в която се намира.
Този сериал е доста странен. От озетите и снимките горе-долу ни се разкрива какво ще става и разбираме какво се случва, но въпреки това се питам винаги как стана пък точно това, което виждам при излъчването на серията.

Точно това ми поддържа големият интерес към сюжетната линия. И тази песен.....ех.

# 681
Синем вече трябва да е родила, дано всичко с нея и бебетата е добре, чакаме новини  Praynig Wink

# 682

Този сериал е доста странен.

Наистина е странен. Аз не коментирам, защото критиките ми към сценария са доста и може да прозвуча по-рязко от необходимото. Например за липсата на ясна линия на сериала - дали това е разказ за отмъщение за погубено детство или история за детска любов, възродила се след двадесет години. Тая липса на ясна визия люшка сценария от крайност в крайност, лишава го  от логика и го прави на моменти нелеп. Но въпреки това го гледам  Wink

Темпи, Синем изглежда щастлива, значи всичко трябва да е наред. Да и е честито!

# 683
Зад кадър  Peace

Скрит текст:

Сблъсък - епизод 14

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:04 от tempestad

# 684

Този сериал е доста странен.

Наистина е странен. Аз не коментирам, защото критиките ми към сценария са доста и може да прозвуча по-рязко от необходимото. Например за липсата на ясна линия на сериала - дали това е разказ за отмъщение за погубено детство или история за детска любов, възродила се след двадесет години. Тая липса на ясна визия люшка сценария от крайност в крайност, лишава го  от логика и го прави на моменти нелеп. Но въпреки това го гледам  Wink

Темпи, Синем изглежда щастлива, значи всичко трябва да е наред. Да и е честито!

Вечерен привет!

Диди, Hug защо пък да не споделиш критиките си? Нали затова е форум. Странността на сериала идва точно от това, което ти си преценила, че липсва ясна линия на сериала. Чудех се какво не ми стига и ти
ми подреди чуденката - липсата на ясна линия и люшкането на сценария.
Тук да попитам ветераните във форума на романтичните сериали дали сценаристката на Кузгун  г-жа Йозлем  Йълмаз не е една актриса, която играеше по-рано в сериала "Незабравима" или е съвпадение на имена?
Ще продължавам да гледам сериала с кеф, въпреки недостатъците, защото все пак историята, която всеки път ме изненадва ми е интересна.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:38 от Dimana-nova1

# 685
Gift HeartLaughingLaughingЗдравейте!
Диди,Димана, че е странен, странен е сериалът..и точно това е интересното. Ние  пишем сценария и си мислим,че вече всичко сме разбрали,изтълкували, но...Simple Smile)) СЦ са на друго мнение и ни забъркват от загадка в загадка.И  започваме с въпросите: Коя е Дила? Кой всъщност е Кузгун и какво иска? Ами Шереф и Терзи? Интересна приказка за възрастни!  Та нали това търсим- забавление, изненада, напрежение, романтика... Ее,тук има от всичко по малко засега....
Малко ме дразни, ама малко:)))))))) крещенето на Баръшко, понякога монотонното му и бързо говорене, пресолването на ситуациите.  Затова спрях да гледам непреведените серии. Момчето се справи мнооого добре със сцената  в хотела.Там беше овладял гласа си и беше той.
Сблъсъка
Там Къванч значително подобри играта си, но...дори и да снимат любовна сцена в супер спалня с Елчин, при тази игра  от тях,, не бих повярвала ,че героите им изпитват сиииилни чувства,любов. Тази любов е по-скоро декларативна,а чувства с декларации не се разкриват. Това е най-слабото звено в сериала според мен. Не са убедителни актьорите,нещо ми липсва.
И в Сблъсък се появи огромна загадка: майката изоставя детето си,за да го спаси от баща му ли? ; Вели иска да притежава всичко,което има Кадир.Защо?  Нова интересна приказка.... Кузгун ми е по-интересен, а сблъсък ми радва окото с прекрасната игра на всички актьори, дори "хулиганът,който май съдят за непристойно поведение към колежка" е голям талант.
Прочетох,че Елчин заема първа позиция сред актрисите, Бурджу-6,Къванч втори сред мъжете, Борко-6. Някой знае ли какви са позициите на двата сериала?
Е , лека вечер на всички!:laughing:Gift Heart

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:24 от Abla

# 686
Елчин на представянето на Мави

https://vk.com/video-142960021_456240149
Скрит текст:

И за къде без Кито...

https://vk.com/video-169284035_456240911
Скрит текст:

И Мелиса на същото събитие
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:52 от tempestad

# 687
Диди,Димана, че е странен, странен е сериалът..и точно това е интересното. Ние  пишем сценария и си мислим,че вече всичко сме разбрали,изтълкували, но...Simple Smile)) СЦ са на друго мнение и ни забъркват от загадка в загадка.И  започваме с въпросите: Коя е Дила? Кой всъщност е Кузгун и какво иска? Ами Шереф и Терзи? Интересна приказка за възрастни!  Та нали това търсим- забавление, изненада, напрежение, романтика... Ее,тук има от всичко по малко засега....
Малко ме дразни, ама малко:)))))))) крещенето на Баръшко, понякога монотонното му и бързо говорене, пресолването на ситуациите.  Затова спрях да гледам непреведените серии. Момчето се справи мнооого добре със сцената  в хотела.Там беше овладял гласа си и беше той.
Сблъсъка
Там Къванч значително подобри играта си, но...дори и да снимат любовна сцена в супер спалня с Елчин, при тази игра  от тях,, не бих повярвала ,че героите им изпитват сиииилни чувства,любов. Тази любов е по-скоро декларативна,а чувства с декларации не се разкриват. Това е най-слабото звено в сериала според мен. Не са убедителни актьорите,нещо ми липсва.
И в Сблъсък се появи огромна загадка: майката изоставя детето си,за да го спаси от баща му ли? ; Вели иска да притежава всичко,което има Кадир.Защо?  Нова интересна приказка.... Кузгун ми е по-интересен, а сблъсък ми радва окото с прекрасната игра на всички актьори, дори "хулиганът,който май съдят за непристойно поведение към колежка" е голям талант.
Прочетох,че Елчин заема първа позиция сред актрисите, Бурджу-6,Къванч втори сред мъжете, Борко-6. Някой знае ли какви са позициите на двата сериала?
Е , лека вечер на всички!:laughing:Gift Heart
[/quote
Скрит текст:
Там Къванч значително подобри играта си, но...дори и да снимат любовна сцена в супер спалня с Елчин, при тази игра  от тях,, не бих повярвала ,че героите им изпитват сиииилни чувства,любов. Тази любов е по-скоро декларативна,а чувства с декларации не се разкриват. Това е най-слабото звено в сериала според мен. Не са убедителни актьорите,нещо ми липсва[
за втори път цитирам ваш коментар относно играта на Елчин и Къванч, не съм съгласна че не са супер в играта си и играта на двамата най слабото звено в сериала, виж ако това беше коментирала за Баръш и Бурджуто бих се съгласила със теб.Явно сме на различни мнения на мен не ми допада играта на Баръш въпреки че всички припадате по него, а на партнерката му тертипа на игратата е един и същ гледала съм и в други сериали, а баръш играе сковано ,преиграва

# 688

Abla Hug Peace bouquet

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 23:30 от Dimana-nova1

# 689
за втори път цитирам ваш коментар относно играта на Елчин и Къванч, не съм съгласна че не са супер в играта си и играта на двамата най слабото звено в сериала, виж ако това беше коментирала за Баръш и Бурджуто бих се съгласила със теб.Явно сме на различни мнения на мен не ми допада играта на Баръш въпреки че всички припадате по него, а на партнерката му тертипа на игратата е един и същ гледала съм и в други сериали, а баръш играе сковано ,преиграва

Е точно тук аз не съм съгласна. Еми не им се получава на Елка и Киво играта, сори... по отделно чат пат добре, ама като двойка никакви ги няма, ама никакви.... и наистина точно те са слабото звено... защото на Елчин химията ѝ се получава с Онур, с Керем, с всеки друг, но не и с Къванч.. и макар и артистите да имат вина, за голяма част от всичко това са виновни сценаристите, неуспяващи да напишат правилно това, което актьорите трябва да изиграят..
Бурджу и Баръш- е пак сори, ама въпреки обърканите и странни герои, които трябва да играят, на тях вече им се получава! Да, Дила ми идва малко експанзивна и леко наивна, ама тук вината не е на Бурджу, а отново на сценаристите, които сякаш не знаят как точно трябва да се държи героинята ѝ..... същото е при Баръш- раздвоен герой, чиито емоции и чуства той си предава доста добре..

Общи условия

Активация на акаунт