Част ли сте от някаква форумска общност? Коя?

• 4 114
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
Щъкам из Клюкарника, Нашите деца, Здравния, На пазар, Красива мама, Майки, Дом и семейство...

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 23:23 от sineo4ka

# 16
В бъдещите и настоящите майки, нашите деца и клюкарника са ми най-близки. Отбивам се от време на време и в някои други места ..........

П.П. Но всъщност не се чувствам част от форума, явно още не сме се сработили. Нищо че съм тук всеки ден Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 23:26 от Maktub

# 17
Кърмачки.
Пазаруващите.
Клю клю. Понякога само.
Нашите деца.
И според зависи на другите места - На път, Здравословни проблеми.
Ако съм на зор и в Дом и семейство.

# 18
В Клюкарника Party и Красива мама съм най- редовна, влизам и в Майките, Дом и семейство. В другите по- рядко.

# 19
Аз главно от клюки и красота се интересувам.  Flutter Да не повярваш - нищо общо с реалния живот...  Rolling Eyes
Иначе чета Майките, Кърмачките и чат-пат Нашите деца.

# 20
  • Стара Загора
Почетен петел на старозагорските кокошки... Които всички до една са активни членове на кърмаческата общност... И аз с тях... Горд татко кърмач...

П.С. Май въпроса не беше в кои подфоруми влизате и списвате... А към каква клика се числите...

# 21
  • София
Отчетната  Peace Там е "моят дом"  Laughing
Иначе в Кърмаческия, Майките, Красива мама, напоследък в Готварския, нищо, че пак ще почвам диета. До Клюкарника и другите подфоруми стигам трудно, не мога да смогна  Laughing

# 22
Тенкю ти, Експресе Grinning Наистина имах предвид, дали сте част от групичка по интереси, а не къде четете и пишете  Peace

# 23
Тенкю ти, Експресе Grinning Наистина имах предвид, дали сте част от групичка по интереси, а не къде четете и пишете  Peace
Аз правилно ли отговорих?

# 24
Върджи, не ти требе жокер на тебе, Клюкарка си Grinning

# 25
Аз съм по отчетите. Даже с Хотчето сме в една група.  Там сме една много хубава група и много ги обичам. Heart Eyes

# 26
Ами то всеки подфорум е с определена цел, значи щом го посещаваме се числим към групичката Crazy
Значи, причислявам се към красивите, искащи бебе...клюкарки Mr. Green

# 27
Луда кърмачка.Сектантка Wink
КРАСИВА!!!Мама.Или поне се старая. Mr. Green
Клю-от време на време. Rolling Eyes
Пазаруваща-голяма страст! Hug

# 28
ето, сега ми се  клюкари на кю ама няма с кого  Tired

# 29
В Отчетните - родени през 2004-та влизам май най-често.

Общи условия

Активация на акаунт