Част ли сте от някаква форумска общност? Коя?

• 4 102
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
  • Му Кинд Оф Плаце
клюкарност, отчетност, семейност-това са ми греховете. Иначе като почивам, чета наред и всичко.

# 46
Красива семейна клюкарка  Joy Joy Joy

# 47
Я съм видна клюкарка, от време на време се правя на красива клюкарка с желание за готвене.

# 48
Покривам навсякъде. Mr. Green

# 49
В последната година, година и половина съм предимно и  основно клюкарка Twisted Evil Twisted Evil То се вижда и по броя на ненарастващите ми мнения hahaha hahaha И аз като Естер да се запиша в арт-поетичното кафе - отчитам се там сравнително редовно и следя темата от както я има Wink
Иначе все още се обаждам в "Близнаците", "Нашите деца" и "Здравния"(в последните два инцидентно).
 За мой срам не съм отваряла дори готаварския раздел Crazy На импровизации го карам в кухнята и не сам по рецептите и дългите подготовки Mr. Green

# 50
  • При хората, които обичам
Клюкарка blahblah с дом newsm41 и семейство family за нашите деца  newsm06.

# 51
От никоя общност не се чувствам част- аз съм свой сред чужди, чужд сред свои. Mr. Green
А къде е това арт кафе, бе?!

# 52

Темата за стихове, стикната горе в Клюкарника Laughing

# 53
В  Родители в чужбина , ама и на други места се разписвам smile3534

# 54
Аз най-много дремя в Клюкарника, тук е най-забавно и интресено.На второ място-Готварски рецепти, тъй като се уча уж да готвя и също ми е интересно LaughingСлед това-Дом и семейство.В другите подфоруми не съм писала, просто защото нямам дете и засега тези неща не ме интересуват Simple Smile

# 55
  • Варна
Общо взето не излизам от клюто, чета и пиша в майките, ако имам някакъв конкретен проблем с детето, в Кърмене също, плюя редовно свекървата в Дом и семейство, но чак част от общност сякаш не се чувствам. Просто ми е забавно.

# 56
Нашите деца е много хубаво място.
Преравям и трите "популярни" форума за загрявка.

Харесвам Тортените майсторици, Храбрите шивачки, клуб "Мазачо" (цапане по стени) и разбира се, групичката, която се събираме по детските купони (имахме буквен, есенен и зимен).

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 10:43 от Anda

# 57
кърмачка, юнка, красавица, клюкарка - най-често Simple Smile
по-рядко майка /бъдеща и настояща/, вълнуваща се от детски проблеми, пазаруваща

# 58
  • До хладилника, който обичам
Част съм Grinning Да пояснявам ли?
- Кърмачките
- Клюкарките
- Красивите

# 59
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
В момента съм част от кликата на протестиращите.

Общи условия

Активация на акаунт