Звездни компромати- 394

• 74 167
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • ГО
Оффф, най-накрая се сложи край на тая бременност!
Да е живо и здраво бебчето!

# 406
Да, Никола го е кръстила
Да са здрави!

# 407
Стефания Колева и тя се е мумифицирала. Как ще работи? Лицето и е като гипсова маска
Че тя и без това е колкото бастун артистична, какво й пречи?
Да кажа за майката на Тръмп-все едно е от Тексаско клане, тръпки ме побиват.

# 408
Да й е живо и здраво на Мона момченцето, ама Тоца й отвя прахта. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 409
Кои звезди сега очакваме да родят скоро -Светлето ,Поли Генова ,Богданска ,Пипи ,Кобилкина ,Дебора и сигурно пропускам някоя  Grinning

# 410
  • Viena
На Део и Орлин булките също.

# 411
  • Пловдив
Тоца кога е родила?!!?

# 412
# 413
И Дебора ли е бременна Scream

# 414
Майка на 2019г ще бъде много оспорвана категория.
Да й е живо и здраво бебчето на Мона (за която научих от тази тема Smile) Предполагам, че от тук нататък ще залива инстаграм с бебешки снимки, влогове и какво ли не...Направо се чудя кой ги гледа тия неща.
И на синоптичките-майки се чудя - какъв е тоя зор да четат времето веднага след раждането. Може би се тревожат, че простолюдието няма да знае как да се облече. Имам чувството, че за някои хора да имат дете е просто един checkbox от to-do list-a.

# 415
Ето я Дебора:
https://www.instagram.com/p/Bs2ghp8hc--GECwbCuKwFuEuYDpHrUDs-Xt8 … hid=157h8ugb9vr86
Преди малко попаднах на тази новина. После я питат дали цигарите не са вредни за бебето,а тя отговаря,че не е препоръчително,но няколко на ден не били вредни. 🙄🤐

# 416
  • Варна
Чакам Моника Валериева да пусне “сега и преди 10 г”  😂
И Светленцето Гущерова.

# 417
И как смешно си е глътнала корема! Не може да приеме, че вече не е на 20 г.

# 418
Майка на 2019г ще бъде много оспорвана категория.
Да й е живо и здраво бебчето на Мона (за която научих от тази тема Smile) Предполагам, че от тук нататък ще залива инстаграм с бебешки снимки, влогове и какво ли не...Направо се чудя кой ги гледа тия неща.
И на синоптичките-майки се чудя - какъв е тоя зор да четат времето веднага след раждането. Може би се тревожат, че простолюдието няма да знае как да се облече. Имам чувството, че за някои хора да имат дете е просто един checkbox от to-do list-a.
Направо си представям колко бебешки снимки ще бъдат направени пред Бурж ал Араб, зад Бурж ал Араб, до Бурж ал Араб...Толкова звездни бебета...Само наследникът на младите Гущерови няма да има такава снимка, защото Мечо го е страх да пътува със самолет.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 22:13 от Карла_Карла

# 419
И Део ли ше ражда?
Аз очаквам от толкова м'ааекенки да им се върне тъпкано и да родят следните вип лица:Митьо Пищова и Христо Сираков Simple SmileМоже би пропускам някой...

Общи условия

Активация на акаунт