Звездни компромати- 394

• 74 216
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Това е списано от Инстаграма ѝ. Тя го публикува преди седмица. Сама си е направила снимките

# 451
Дано не получи запек, че инстаграм не знам дали правилно ще го предаде.

# 452
Ако не знаете как да танцувате като дами показвам нагледно 😁
https://www.instagram.com/p/BszWJqTAyj5/?utm_source=ig_share_she … shid=oc6lclcv8oeh

# 453
Дали преподава частни уроци? Да се почувствам малко и аз лейди 😂

# 454
  • софия
Айде Петканови в кокошарника
Скрит текст:
Господи, "танцуват" танц на Болеро, който бил за ускоряване на раждането Shocked Добре, че вече родих отдавна.
Петканов е гига, мега, турбо досаден.

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 11:08 от zvаnchе

# 455
И Светленцето Гущерова.
Те вече е решила как ще кръсти дъщеря си!
https://www.flagman.bg/article/179082

Очаквам снимки от изписването на мама Тоци  Mr. Green

# 456
Не знам дали на Християн Гущеров очите са се насълзили, но съм убедена, че на баща му очите преливат от сълзи.
Куфарчета с пари, Орел, морел, гимнастики безброй и за какво?
Да ти изхарчат готовите пари един глупав син и Гонзовица.
Мисля, че поне за брака бащата трябваше да се намеси и да му избере едно умно момиче, за да продължи достойно Гущерови. Всичкото им е такова на комунистите, жалко за многото пари.
Е не всички, де. Има много другари, дето ще пребъдат.

# 457
Е, недей така - три деца иска да му роди, не се е юрнала като Мара в бутиците на Шанел.

# 458
Не бъдете жестоки, дами! Мара също искаше да му роди наследник/ за да се бетонира/, но не успя

# 459
За какво се е мъчил този човек да печели с пот и труд пари? Сигурно е много трудно да управляваш куфарче. Така си мисля. Нищо лично към Гонзовица, но все пак Гущерови трябваше да се ъпдейтнат с умна снаха. Не може само да е красива, трябва и акъл. Какво са правели кралете, които са имали глупави наследници? Ами намирали са им умни жени!

# 460
За какво се е мъчил този човек да печели с пот и труд пари? Сигурно е много трудно да управляваш куфарче. Така си мисля. Нищо лично към Гонзовица, но все пак Гущерови трябваше да се ъпдейтнат с умна снаха. Не може само да е красива, трябва и акъл. Какво са правели кралете, които са имали глупави наследници? Ами намирали са им умни жени!

То и това липсва ама карай...

# 461
Да не говорим за красота, че темата е трудна.

# 462
  • София
Лошото е, че Гонзовица не само не пращи от акъл, но е и природно грозновата, така да го кажа.

# 463
Коя умна жена ще изтърпи Хрисито. Чудна двойка са си, макар, че аз малко я съжалявам Светлето, изглежда ми наивна и тъпичка и с посмачкано самучуствие.

# 464
Според мен им е много точно попадение Светлето у Гущеровото фемили. Като гледам и Хрриситу не блести с акъл, така че дъртите лесно ще ги баламосват накъде да вървят.
Видяха, че с хитра лисичка като дамата не им се получиха нещата, а Гонзовица ще бъде кротка и послушна снаха.

Общи условия

Активация на акаунт