Звездни компромати- 394

• 74 268
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Мел Гибсън стигна ли бройка от 15 деца вече? Rolling Eyes

# 181
Ново гадже ли? Че не му ли роди дете тази девойка.

Права си, недочела съм...

Засега бил на 9то дете, Айс. Има още време до 15.

# 182
Ееее, 9 нищо не е - те в маалата имат по повече 😄

# 183
Явно съм единствената, за която не е странно да си кръстиш разнополовите деца с едно и също име. Йоан и Йоана ми се струва съвсем ОК.
Деси, ти ли си?

# 184
За мен Никол е една от най-красивите жени. Не мога да кажа същото за Гришо - нито е красив, кариерата му тръгна надолу вече, а пък е и голямо леке (съдейки по интервютата му).  Така, че не разбирам какво прави тази жена с него...

Леке?! И защо?

Защото бързо забрави родния си език и защото винаги се скатава когато трябва да  представя България.

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 17:15 от Millan

# 185
Балгария?

# 186
  • софия
А България какво точно е направила за него, за да развие таланта си? Защото, доколкото съм чела, успехът му е благодарение на родителите му и средства, които не са държавни. Айде стига с този "патриотизъм".

# 187
Хахахаха култово!
Едно изречение, а показва толкова много за цялата патриотична картинка!

# 188
Прекалено е идеализиран в България Давайгришо, обаче това идва от вечната ни потребност от герои. Поведението му е неприятно не от патрЕотична гледна точка, не защото все отказва участия в България, просто е много противоречива личност. Спортни участия отказва, обаче в скъпи реклами веднага долетява да се снима. Повече се държи като егоистична звезда, а не като спортист. И за съжаление няма хризмата, която да оправдае това звездеене и да събуди респект у хората, които може би не се интересуват толкова от спортните му качества. Та оттам идва "леке".

# 189
Явно съм единствената, за която не е странно да си кръстиш разнополовите деца с едно и също име. Йоан и Йоана ми се струва съвсем ОК.
Деси, ти ли си?
Аз съм, Алиенче 😊😚

# 190
Деси, ти ли си?
Аз съм, Алиенче 😊😚

Драго ми е да се запознаем Blush

# 191
Деси, ти ли си?
Аз съм, Алиенче 😊😚

Така и така си тука, та да те питам - Роско ще приеме ли предложението за работа от "Американската търговска палата“ и ще заминете ли да живеете във Вашингтон?

# 192
Понеже виждам,че се коментира Антония Петрова,ще споделя,че моето мнение за нея варира през годините.Не ми беше приятна изначало като я избраха за мис България,после изцепката с отвличането,показността и афиширането на сватбите и с Бередин,титлите и.Обаче гледах интервюто и при Гала относно запознанството и с Батинков,как се е развила връзката им,и като цяло се зарадвах за нея,изкефих се на двама души,които са намерили любовта,звучеше ми доста достоверна историята.Сега я следя във фб и вече ми дотягат безбройните фотосесии с еднакъв текс.Явно пак се завръщат старите привички.
Относно стила и на обличане,странен ми е и безвкусен,не ми е екстравагантен,но не отдавам такова значение на дрехите като цяло.
За мъжа и прочетох много негативни коментари относно външния му вид,и как не си отивали.Бил космат,бил бъчва в костюм,трътлест,абее, с две думи не е бил някакъв Аполон.Има и една приказка'ехх ,да можеш да го видиш през моите очи',очите на влюбения човек.
Да и е здраво детето и да ги радва.

# 193
Антония Петрова ми е направо тъпа от началото до сега. Толкова гадно стана мис, егати. Постоянно имам чувството, че е над 40 годишна. И една такава студена, хлъзгава, бляк, направо ми е като жаба.
Значи тя, Гальоната, буля Иваница- са ми най-гадните жени. В останалите все намирам нещо приятно, имаме и много красиви и атрактивни ви ай Пи-Та. Може да не са много умни, но какво от това? То щото пък в този форум академик до академика. И себе си включвам.

# 194
  • Pierrefonds, CA
И аз имам познати( не са българи), децата им са породени момче и момиче. Момичето е Никол, момчето Никола.

И моите съседи( китайци:)) ) са с момиче Никол и момче Никола Laughing

Общи условия

Активация на акаунт