Звездни компромати- 394

• 74 259
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Моля ви - тенис -> тенИсист!

# 256
# 257
Това е обръщение на Радослав Лукаев, бивш национал по тенис на България за "Купа Дейвис", към Григор Димитров на официалния му профил във Фейсбук /оригиналният правопис е запазен/:

''Гришо, пиша ти тука защото така реши да не искаш да имаш контакт с никой от бившите тенесисти на България,защото ти сам избра така да бъде.Говориш че си националист който милее за държавата и се гордееш да се съзтезаваш под БГ флаг.Когато беше малък баща ти търсеше начини да ти помага да се развиваш и когато най много имаше нужда да играеш с някой баща ти се обръщаше към мен.Можеш ли да отговориш защо след като стана голяма звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и баща ти да обеснява че никой не трябва да има връзка с теб и тренираш там изолиран а не го правиш в България?Ти по този начин караш много други Българи който се занимават с този спорт да последват твоя пример и да бъдат надути като теб,даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш какъвто уж искаш да бъдеш и България да се гордее с теб?Ти по никакъв начин не помагаш на Българския тенис за мен защото ти на нито един турнир на който си бил не си изявил желание да тренираш или загряваш с друг Българин и така ли те научихме когато беше на 15 -16год.Кога човек като теб е направил нещо което да не е свързано с пари и само защото твоя екип ти напълни главата че БФТ и държавата не са ти помогнали по никакъв начин.Омръзна ми да чета и слушам глупостите какъв националист си а в същото време нямаш една седмица тренировки в България където децата да се докоснат до теб и твоите фенове да те видят.Толкова ли в България няма хора с който неможеш да работиш и помагаш на тенис средите?Един пример ще ти дам Yves Allegro беше спаринг партньор на Роджър Федерер после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швейцария и до ден днешен Федерер тренира на Националния тенис център,кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова?Много се радвам за твоите успехи но не си човека за който се представяш а използваш държавата за личните си цели и манипулираш медиите.''

# 258
Това е обръщение на Радослав Лукаев, бивш национал по тенис на България за "Купа Дейвис", към Григор Димитров на официалния му профил във Фейсбук /оригиналният правопис е запазен/:

''Гришо, пиша ти тука защото така реши да не искаш да имаш контакт с никой от бившите тенесисти на България,защото ти сам избра така да бъде.Говориш че си националист който милее за държавата и се гордееш да се съзтезаваш под БГ флаг.Когато беше малък баща ти търсеше начини да ти помага да се развиваш и когато най много имаше нужда да играеш с някой баща ти се обръщаше към мен.Можеш ли да отговориш защо след като стана голяма звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и баща ти да обеснява че никой не трябва да има връзка с теб и тренираш там изолиран а не го правиш в България?Ти по този начин караш много други Българи който се занимават с този спорт да последват твоя пример и да бъдат надути като теб,даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш какъвто уж искаш да бъдеш и България да се гордее с теб?Ти по никакъв начин не помагаш на Българския тенис за мен защото ти на нито един турнир на който си бил не си изявил желание да тренираш или загряваш с друг Българин и така ли те научихме когато беше на 15 -16год.Кога човек като теб е направил нещо което да не е свързано с пари и само защото твоя екип ти напълни главата че БФТ и държавата не са ти помогнали по никакъв начин.Омръзна ми да чета и слушам глупостите какъв националист си а в същото време нямаш една седмица тренировки в България където децата да се докоснат до теб и твоите фенове да те видят.Толкова ли в България няма хора с който неможеш да работиш и помагаш на тенис средите?Един пример ще ти дам Yves Allegro беше спаринг партньор на Роджър Федерер после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швейцария и до ден днешен Федерер тренира на Националния тенис център,кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова?Много се радвам за твоите успехи но не си човека за който се представяш а използваш държавата за личните си цели и манипулираш медиите.''
Нереализирани човечета си избиват комплексите .... само това ще коментирам.
Типично по български - завист към успелите.

# 259
В подраздел спортни фенове няма ли тема за тенис.
Щом има за фигурно пързаляне, резонно е да има за мачкай гришо!

# 260
Навремето и Ицето е накарал хиляди момченца да започнат да тренират, но не ни пречи да го плюем, нали? ПатрЕот до патрЕота мила моя майно льо!

# 261
Най-накрая някой ще измести Стоичков, не в друго, в омразата на хората....

# 262
Brad Pitt
Скрит текст:

# 263
Не съм патриот, но според мен неоснавателно се плюе по Гришо. И аз на негово място щях да си седя в имението на Ривиерата, а не в Хасково. И да, успял е.

# 264
Ама направо е Левски, Ботев и Паисий в едно, като чета патоса в темата. Който не го харесвал, плюел България. Чак пък.

# 265
Дъщерята и внучката на Алла Пугачова:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 266
Къде пък съм писала, че който не го харесвал плюел България,
който иска да не го харесва, естествено,
 ( някои и един разплут алкохолик наричат интелектуалец, ама щом си въобразяват... )
обаче да говорите, че Федерер отивал да играе ей-така в Базел,
пък Гришо не искал ей-така, не ги говорете тези работи, защото не са верни, точно Федерер, хаха ...

# 267
  • in Wonderland
Ех,  откакто българският футбол зацикли в девета глуха, всички станаха тенис разбирачи! Няма лошо де 😆
За да си спортист в един от най- конкурентните и високоплатени спортове в света, за да се задържиш години сред елита, трябва освен талант, отдаденост и много, много труд, да се правят и правилните избори.

# 268
Има тема за тенис, тази е за “Звездни компромати”.

# 269
Гришо в Хасково идва един път годишно евентуално, незнам дали му се събират и 2седмици общо в бг.
Не съм разбирач и ми е странен патоса по него-прави си кариера, просто е по-известен, а за родолюбец хич не е.
Е, ако има камери ще направи няколко снимки с наши дечица.
Пък и медиите постоянно ни държат в течение на любовните му връзки и къде почива, отколкото за спортните му успехи, които напоследък не са чак толкова много като че ли.

Общи условия

Активация на акаунт