Звездни компромати- 394

• 74 255
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
В студиото на БТВ в “ Тази събота и неделя” водещата и Камелия Тодорова с еднакви панталони.

# 271
Петя Дикова поканила Мина Гочев в предаването си. Сега , докато не роди заветния Александър , в студиото ще се канят само бременни да си мерят коремите и на коя колко ѝ е лошо от бременността. Миналата седмица своя ред мина Поли Генова

# 272
# 273
Петя Дикова поканила Мина Гочев в предаването си. Сега , докато не роди заветния Александър , в студиото ще се канят само бременни да си мерят коремите и на коя колко ѝ е лошо от бременността. Миналата седмица своя ред мина Поли Генова
Значи Богданска остана Simple Smile ... ето идея за следващ гост

# 274
  • Viena
Ами СВетлето и половинките на Део и Орлин също.

# 275
# 276
Супер е Гуенката ❤

Корайма Илиева
https://www.instagram.com/p/BsvjL0ahZ8n/?utm_source=ig_share_she … hid=1vvo7ie9xddpc
Снимката е яка, нищо че не съм и фенка.

# 277
10 годишно предизвикателство на Мелания
Скрит текст:

Не разбирам от тенис, каквото съм гледала е било от любопитство и по време на големите турнири (а, и заради високите пъшкащи мъже 😏).
Нямам претенции към Гришо като родолюбец, принципно просто не ме кефи. Освен това ми изглежда тъпичък, но все пак със сигурност е вложил много усилия и труд, за да е там където е.Подавали са му ръка, но без това, което самият е дал едва ли е щял да успее.

# 278
Не разбирам от тенис, каквото съм гледала е било от любопитство и по време на големите турнири (а, и заради високите пъшкащи мъже 😏).
Нямам претенции към Гришо като родолюбец, принципно просто не ме кефи. Освен това ми изглежда тъпичък, но все пак със сигурност е вложил много усилия и труд, за да е там където е.Подавали са му ръка, но без това, което самият е дал едва ли е щял да успее.
Последно го гледах на живо в O2 Arena и признавам без бой, че го харесвам. Гледала съм Меси на Camp Nou. И него също го харесвам. Надявам се някой ден да гледам и Роналдо, (макар, че не е особено долюбван тука).

# 279
  • ГО
Тенис, волейбол, бокс, футбол и т.н. не гледам. Не са ми интересни, скучни и дълги като продължителност са ми, направо се отегчавам. Имам близки, дето постоянно следят срещите, навиват си аларми посред нощ за да станат, после на другия ден са на работа, как издържат, не знам.

# 280
От цялото си сърце завидях за Меси и Камп ноу. Роналдо е добър футболист, иначе не ми е любимец, но и него бих го погледала.

# 281
ВикитУ Бекъм щяла да прави комедиен канал.
https://www.celebsnow.co.uk/celebrity-news/victoria-beckham-laun … nel-comedy-776149

Радика, благодаря за страхотното оформление на темите и интересните първи постове!  bouquet Оценявам труда и времето, което отделяш за тях!  Hug

# 282
Sienna Miller
Скрит текст:

# 283
  • Русе/София
Супер е Гуенката ❤

Корайма Илиева
https://www.instagram.com/p/BsvjL0ahZ8n/?utm_source=ig_share_she … hid=1vvo7ie9xddpc
Снимката е яка, нищо че не съм и фенка.
Не бих я познала,дори да седя срещу нея.

# 284

Иии тя възкръсна от пепелта...

Общи условия

Активация на акаунт