Звездни компромати- 394

• 74 214
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
В миналата тема, някой пусна слух, че Вики Бекъм е бременна. Някой изобщо потвърди ли такава новина?
Не, не е бременна.

Преди няколко месеца докато живях в Лондон я видях случайно с малката Харпър и още някакъв мъж с нея!  В първият момент не я разпознах мина покрай мен и се усмихна леко. Беше спортно облякана без  капка грим .Много е нежна на живо и доста слаба Simple Smile Дъщеричката и също!

# 361
Никой ли няма да спомене за дЕдо-принц Чарлз,на 97,с една катастрофа,и пак са го изловили да шофира.Тези там нямат ли лимит за възраст за управление на МПС??!Как така тоя призрак ще ми се качва зад волана Grinning

# 362
Никой ли няма да спомене за дЕдо-принц Чарлз,на 97,с една катастрофа,и пак са го изловили да шофира.Тези там нямат ли лимит за възраст за управление на МПС??!Как така тоя призрак ще ми се качва зад волана Grinning

То само той да е там 😂😂😂

# 363
В деня след инцидента бяха снимали кралицата да шофира на мястото на инцидента  без колан, на следващият ден отново - но този път с колан, заради шума в пресата. Над 70-годишна възраст се тестват на всеки три години.
Писах и в кралската тема, струва ми се някакъв вид демонстрация това шофиране веднага след инцидента.

# 364
Тези там кралското с-во са такива мафиоти,че няма накъде Grinning
Особено след като прочетох за конспиративната теория,че са поръчали убийството на лейди Даяна,за да не се омъжи за мюсюлманин.

# 365
Чарлз е на 70 год., а не на 97 год. Peace

# 366
В новините не казаха ли съпругът на Елизабет?Не му знам името.Та той е шофирал.

# 367
Принц Филип се казва дедото. Обаче не съм гледала новини. Гледай ти, Британското кралско семейство - джигити на пътя, сигурно са взели книжки във Враца (нали има такъв лаф, че там лесно се взима книжка и на всеки давали).

# 368
E кой точно да му забрани да кара или да му вземе книжката, след като в Кралството те се издават лично от Кралицата. Все едно собствената му жена да го накаже, тя пука ли й изобщо! Satisfied
https://www.bgvestnik.co.uk/anglijskata-kralitsa-nyama-pasport-i-shof-knizhka/

# 369
  • Rock & Roll feeling ...
От кумова срама Кралицата да направи това,което е достойно за пред цялата нация. Като съпруга може да е снисходителна,но като Кралица, трябва да прави достойни избори.

# 370
Нейната работа е нищо да не прави.

# 371
Гледам фолк певиците масово  се подстригват на каре ( черта ) -Емануела,Софка ,Мария ,Галена ,може да има и други ,ама като тръгнат на участия слагат дългите коси  #Silly

# 372
Ми как ще въртиш кючека без да мяташ букли??

# 373
И аз това съм забелязала. 😆И масово младите момичета ходят с дълги русалски коси. Ама отива им, не отива няма значение. И на повечето косите им са изгоряли по краищата, имат за рязане по една педя, ама това явно не е от значение, важно е да е дълга.

Прекрасна Даутцен 😊
https://www.instagram.com/doutzen/p/BsyK6HahICb/?utm_source=ig_s … hid=12xag8pztjnkk

# 374
... след като прочетох за конспиративната теория,че са поръчали убийството на лейди Даяна,за да не се омъжи за мюсюлманин.
За да не роди дете от него. Била е бременна.  Не може наследникът на трона да има полубрат мюсюлманин.

Общи условия

Активация на акаунт