Звездни компромати- 394

• 74 226
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Да де, ама мама освен глупава, не е и красива. Дано бебето вземе нещо от.....знам ли и аз от кой....то и дедо не е от най убавите.

# 466
Лошото е, че Гонзовица не само не пращи от акъл, но е и природно грозновата, така да го кажа.
То половината човечество е природно грозновато. Но има хора, за които просто забравяш, че не са красиви. И дори някак стават красиви като си говорите.
Не, целта ми изобщо не е да подчертая физическите качества на Светлана.

# 467
Дъщерята на Ванчето Червенкова на колко години е? Изглежда ми като 40-годишна.... аз мислех, че това на снимката е фолкпевицата Гергана

Скрит текст:

# 468
Това нещо ми прилича на Рени,на диета Simple Smile

# 469
Не бъдете жестоки, дами! Мара също искаше да му роди наследник/ за да се бетонира/, но не успя
E то от тоя съюз щеше да се пръкне готическа табуретка за крака.
Скрит текст:

# 470
Чарлийз Терон е с Брад Пит??!

# 471
Коя умна жена ще изтърпи Хрисито. Чудна двойка са си, макар, че аз малко я съжалявам Светлето, изглежда ми наивна и тъпичка и с посмачкано самучуствие.

Ааа, откак е с Хриси хич не и е смачкано самочувствието, гледах я в ББ.

# 472
Чарлийз Терон е с Брад Пит??!
Ако е, то онази откачалка ще си среже вените ритуално. Не я харесвам Анджи, лично мнение, моля фенките й да не се засягат.

# 473
И аз никога не съм харесвала Анджи.
Одобрявам Терон Simple Smile

# 474
  • София
Не е задължително от грозни хора,да се роди грозновато дете.Да не кажа,че съм виждала доста красиви деца,на такива родители.Дано има късмет детето и да не страда от родителите.

# 475
Няма да изкарат дълго. Прекалено са стари и богати, за да се търпят. Брад Пит и Терон имам предвид, да не помислите нещо друго.

# 476
  • софия
Чарлийз е кралица.

Само пари да има. Като порасне детето ще стане красиво като майка си. Не го мислете.

# 477
  • София
Светлана е поощрявана и от майката на Християн.Доколкото има слух Гущеров старши не иска и да чуе за нея,но свекървата и баба му я харесват много.😄

# 478
Дъщерята на Ванчето Червенкова на колко години е? Изглежда ми като 40-годишна.... аз мислех, че това на снимката е фолкпевицата Гергана

Скрит текст:

Толкова нескопосан фотошоп, че чак си плюх на пръста да изтрия петно на монитора, то си било на устата на госпожицата на снимката.

# 479
Гонзовица голям късмет извади по скромното ми мнение. Да си наляга парцалите, да ражда деца, да пече баници и да не я мислим и нея, че много се разстройвах с разводите на Мара Joy

Общи условия

Активация на акаунт