Звездни компромати- 394

• 74 167
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Шмръкнала е повечко пудра Simple Smile

# 511
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ми харесва името,звучи тромаво и ретро.Няма много варианти на производни на Благовест всъщност,поне аз не се сещам за такива.Ако имат второ,съм сигурна,че Тоцка ще избухне с оригиналност.

# 512
Благовест? 🤔 Въобще не е в стила й...
Еми Маникюр ли да го кръсти сега?  Браво на хаджи Какъв беше... Ударил е по масата.

# 513
Кой държи бебето и целува Тоцито?
Батинков ли е? Не прилича на себе си.

Да, изглежда доста по-добре от 1900-те фото-сесии до сега.😂

# 514
  • Пловдив
Кой държи бебето и целува Тоцито?
Батинков ли е? Не прилича на себе си.
Не прилича на себе си, защото е избръснат-лъснат Simple Smile

# 515
Тоца ни лак, ни дълги нокти, как ли ги е прежалила?

Скрит текст:
откога "ов" е просташко?!?

# 516
Анестезиолозите искат без лак. Такава жертва от нея.

# 517
Пак е изостанала, защото във форума вече има тема с възмущения какви прости и изостанали сме българите, та не даваме детето да носи фамилията на майката. Та името пак добре, хубаво е, нормално, няма изгъзици. Окончанието...да, сега така е модерно
Интересно защо не е родила в Токуда Simple Smile

# 518
Защото Вита е по-близо до летището. А тя от Дубай директно се е приземила в родилното
Ники Дойнов и той чакал второ дете - Ана щяло да се казва

# 519
  • Варна
Второ, мнооого заслужено място - на ADENA за познаването на бащиното име (без просташкото-"ов")
Айде сега, просташко Tired Леко в повече идва. Прати почти 100% от българите при простаците.

# 520
Радика май го написа с ирония, предвид че последно време е много модерно така да се записват децата.

# 521
Аман от превземки като Тоца. Първо, не е написала граматически правилно излиянието за раждането и името на бебето - слагала е където й падне пълния член, ама... Какво да се прави. И откога е просташко презимето да носи съвсем нормалната българска наставка -ов? Като не им харесва да ходят да живеят в Америка или някоя друга държава. Тук е България и това е нормалното българско презиме! И все пак - да им е честито!

# 522

Тото с новата "любов". Язък за песните и обикалянията по предавания да реве за Яна 😂😂😂

# 523
Освен че се впечатлих от позналите името на бебе Батинково, видях че с махането на брадата Батинков е съблякъл и вълнения потник под разкопчаната риза.

# 524
Видяхме му пломбите на тоя. Много са ми гнусни такива снимки - с отворена уста и изплезени езици.

Общи условия

Активация на акаунт