В момента чета... 60

• 77 494
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз прочетох "По следите на злото" - последният роман на Крис Картър. Нищо ново под слънцето - Робърт Хънтър все така пие малко, чете много и е номер едно, а убийствата са брутални и злодеят е еманация на извратеняците Stuck Out Tongue Closed Eyes. Получих точно това, което очаквах от романа, но все пак вече всичко става толкова предсказуемо... Високата ми оценка се дължи на това, че Крис Картър не изневерява на стила си (въпреки че това не е точно стил, а добре разработена схема, по която човекът си пише книгите).

# 556
Аз пък започнах”Панаир на суетата”...да видим как ще потръгне.

# 557
  • София
Започнах Сливовиц на Катерина Хапсали. Засега съм съвсем в началото, но много ме дразни главната героиня.

# 558
Чета напоследък Михаил Вешим. "Нашингтон" замина на един дъх, но с морксия капитан нещо не върви така.

# 559
Последно прочетох Пиано на брега, а днес започнах Азбучни убийства на Агата Кристи.

# 560

Прочетох "Островът" на Виктория Хислъп - оценка 4,5/5
Чудесна семейна сага/драма. Не зная защо сякаш не е особено популярна тази книга или поне аз не съм попадала на коментари за нея във форума... Историята е интересна, хареса ми, въпреки малко колебливото начало.
Препоръчвам я на всички любителки на Кейт Мортън и на всички, които обичат романи за стари семейни тайни и т.н. Simple Smile

# 561
Купих на дъщеря ми "Манюня" на Нарине Абгарян, но я започнах първо аз. Simple Smile

# 562
  • София

Прочетох "Островът" на Виктория Хислъп - оценка 4,5/5
Чудесна семейна сага/драма. Не зная защо сякаш не е особено популярна тази книга или поне аз не съм попадала на коментари за нея във форума... Историята е интересна, хареса ми, въпреки малко колебливото начало.
Препоръчвам я на всички любителки на Кейт Мортън и на всички, които обичат романи за стари семейни тайни и т.н. Simple Smile

И аз много я харесах. Четох я преди няколко години. Нямах възможност да я купя и я дръпнах от рулит. Имаше я само на руски, но се справих. Лично на нен дори повече ми хареса от Кейт Мортън. Съгласна съм, че книгата заслужава повече популярност.

Забравих да напиша какво точно ми хареса - книгата, поне по мое мнение, е написана по-стегнато и хем е повествователна ( не е екшън, трилър), хем не е излишно раздута.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 14:52 от Жълто Цвете

# 563
Сега я има на български в Читанка Simple Smile

П.П. За стила съм също съгласна с теб. Аз бях малко на тръни в началото преди вид тематиката (колония от  болни от проказа и живота около тази колония), защото никак не харесвам сик-лити. Но акцентът изобщо не беше толкова върху болестта, нито имаше някакви депресиращи моменти на описания на болни и умиращи.
Изобщо много, много приятна изненада беше тази книга за мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 15:43 от Happy Mijjj ツ

# 564
  • Mediterraneo
Аз съм потънала в Пепел от рози. Много обичам семейни саги, а тази наистина ме изненада. Сънувах снощи, че бера памук!

# 565
Изпуснах ви пак Flushed
За да ви следя се вписвам с това, че довършвам Топ мистериите на България
Книжката не е лоша, доста неща научих от нея и я препоръчвам.

# 566
  • Пловдив
В момента гледам Аз преди теб. Ама каква е тази пародия???? Книгата много ми хареса,но нито за миг не съм си представяла такава комедия. Актрисата,която са избрали, е някаква 15-годишна хлапачка,която се прави на клоун. Все едно гледам глупав тийнейджърски филм по Disney channel.

# 567
  • Варна
Емили Кларк а. к. а. Денерис Таргариен в „Игра на тронове“
На мен ми е сладка... Чела съм книгата и смятам, че добре е направен филма.  Flowers Tulip

# 568
Филмовата версия е много инфантилна. Книгата и на мен ми хареса.

# 569
  • Mediterraneo
Отврат е филмът и то точно заради ненормалните физиономии и кудкудякането на актрисата! Книгата ме караше и да се смея, и да плача, а филмът беше безкрайно досаден просто,без никаква тръпка.

Общи условия

Активация на акаунт