OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
При положение че сега съм в 7 седмица и има установен пулс, мога ли да се запиша за женска консултация вече? Защото гинекологът, при който ходя, каза, че може, а на някои места чета, че записват чак в 12-та седмица. Просто се притеснявам да не се замотам и оттам да ми се объркат часовете.
Здравейте, аз днес се записах за ЖК  с направление от личната заради болничните. В 8 г.с. съм  и нямаше проблем.

А знаете ли от кога може да се излезе в болничен?
Аз от днес съм болничен за един месец, поради проблемите които имам. Предните две седмици пак бях в болничен, тъй като трябва да лежа. Иначе болничен за майчинството е 45 дни преди термина.

# 661
Аз като ходих в пета седмица да се види сакче, мисля , че ме гледаха на 2д видеозон. Виждам, че при някои се вижда сърдечна дейност в шеста седмица и няколко дни, но на 4д. Къде ходите на 4 д ???? Аз ходих в Щерев и сега мисля пак там да отида. Моля споделете къде сте ходили и дали вие си казахте. Че искате на 4 д

Това е 6 седмица и 3 дни 4Д

А това 7 седмица и 3 дни 2Д
Има голяма разлика нали

# 662
Да, има много голяма разлика. Затова попитах да ме насочите къде гледат на 4 д и според вас дали в шеста ще се види пулс и на 2д

# 663
При мен не се видя, въпреки добрата техника... Изчакай няколко дни, въпрос на часове е понякога. И аз чакам.

# 664
Аз съм от Смолян, моята АГ си разполага с 4Д. Дори тя ще ми прави ФМ. Ако си от Смолян ще ти дам номер да се свържете с нея. На 2Д когато ме гледа бях в 7 седмица и ми показа сърцето защото съм голяма паника, но се вижда много зле.

# 665
В София съм

# 666
Без да съм от София, ти казвам, че в Щерев и Надежда можеш да отидеш. Сигурно има и много други...
  Вие спите ли по корем, до кига е пидходящо да се спи така. Предполагам, че до 3тия месец може, но все пак искам да питам вас?

# 667
Аз ходя само във Вита (новата болница до Парадайс център) и се видя пулс в 5 с. + няколко дни, което е 6 г.с. Нямам представа 3д или 4д са апаратите.

# 668
При положение че сега съм в 7 седмица и има установен пулс, мога ли да се запиша за женска консултация вече? Защото гинекологът, при който ходя, каза, че може, а на някои места чета, че записват чак в 12-та седмица. Просто се притеснявам да не се замотам и оттам да ми се объркат часовете.
Здравейте, аз днес се записах за ЖК  с направление от личната заради болничните. В 8 г.с. съм  и нямаше проблем.

Аз от днес съм болничен за един месец, поради проблемите които имам. Предните две седмици пак бях в болничен, тъй като трябва да лежа. Иначе болничен за майчинството е 45 дни преди термина.
В болницата в която се следя дават от четвъртия месец. Всеки месец ти подновяват болничния без да се налага да лежиш в болница, а уж си минала през комисия. Поне така беше преди 2.5години с първото ми дете. Сега незнам още съм по майчинство.

# 669
При мен сърчицето се видя в 7с и 2дни. Трябваше да съм в 8 седмица, но понеже цикълът ми е по-дълъг, а не 28 дни съм малко назад.
При моя гинеколог можех да се запиша за ЖК още тогава, но реших да изчакам.
Попринцип спя по корем, но още от самото начало когато разбрах,че съм бременна коремът ми се изду страшно много и до ден днешен е така,чувсвам се сякаш съм преяла и препила и немога да спя вече по корем.

# 670
Здравейте,днес бях на преглед-чухме сърчицата и на двечките ❤В 6с.6д. съм. Всичко е наред, едното е 7.8 мм,другото 7 мм. 😍 Иначе и аз от днес имах едва забележимо  кафеникаво зацапване  по тоалетнатя хартия,но доки каза,че е съвсем нормално,нямам болки.
Относно спането по корем-само така спя аз,направо не знам като порастне коремът ми как ще спя,аз по друг начин не мога. 😁😂
Предлагат ми болничен,тъй като близнаци се водела рискова и мога постоянно да си взимам,но за сега се въздържам,тъй като майка ми ми е счетоводителка и през нея трябва да мине всичко,а още не сме казали на родителите. Simple Smile
Попитах за ФМ,каза ми,че е още рано-аз много искам да съм при Чавеева (клиника Щерев),а при нея знам че от преди месец трябва да се запише час,дано успее да ме вмъкне като стане време-каза ми,че тя отговаряла за това-пък ще видим. Simple Smile

# 671
Fireee, а сега при кой лекар ходиш?

# 672
А коя е болницата ,в която си се следила и при кой лекар ? Simple Smile Simple Smile

В болницата в която се следя дават от четвъртия месец. Всеки месец ти подновяват болничния без да се налага да лежиш в болница, а уж си минала през комисия. Поне така беше преди 2.5години с първото ми дете. Сега незнам още съм по майчинство.

# 673
IkmEe, в Щерев съм при д-р Савова,имах впредвид,че тя отговаря за това да ми запише час за ФМ,когато дойде времето. Но тъй като знам,че при Чавеева часовете са разграбени месец предварително,се притеснявам дали ще има час при нея,защото много държа да е тя. Simple Smile

# 674
Здравейте на всички бъдещи мамиии! Аз съм в 8г.с с първа бременност. Терминът ми е на 16.10.2019.
Вече ходих на 2 прегледа при гинеколога.Имаме сърчице . Другата седмица съм отново на преглед. Според вас кога трябва да се запише час за фетална морфология?

Общи условия

Активация на акаунт