🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Според мен Силвена Роу вдъхва една свежест в предаването и с голям кеф ще следя МС, без НК, че то там куцо, кьораво, сакато се събрали в една кухня, а тук виждаме доста класни ястия и просто как да не ги пробваш/най-вече десертите Heart EyesHeart Eyes/. Силен старт, интересен подбор за момента. Силно се надявам да няма участнички тип Нина злобарката ако си я спомняте от преди./участваше в НК миналата година/

# 91
  • София
Как можа да остави домашна паста сурова, като тя се сварява много бързо?

# 92
  • София
Нещо в самото ѝ тесто е сбъркано според мен и затова.

# 93
  • София
Нещо в самото ѝ тесто е сбъркано според мен и затова.

Да, шеф Михалчев го каза това.

# 94
  • София
Не съм го чула Simple Smile А шеф Михалчев винаги ли е бил с изцяло татуирана глава или мен ме е хванала склерозата?

# 95
  • Sofia
Взимай престилката, аз ще се оправя с тези двамата Stuck Out Tongue
Много ми харесва Силвена!

# 96
  • София
Май миналата година не беше с татуси по главата.

Много ги харесвам и тримата. Емоционалната Силвена, сдържаният Андре, непредвидимият Михалчев.

# 97
  • Испания
А шеф Михалчев винаги ли е бил с изцяло татуирана глава или мен ме е хванала склерозата?

След като я е татуирал, да.

Още от първия сезон, да.

# 98
Силвена ме дразни с акцента,все едно някоя библиотекарка от някоя забутана провинция ми говори.
Иначе е страхотна!!!Но отвори ли си устата...Grinning

# 99
  • София
Хаха благодаря, дами, явно съм бляла! Simple Smile

Иначе Силвена учудващо ми харесва, разчупва обстановката.

А шеф Михалчев винаги ли е бил с изцяло татуирана глава или мен ме е хванала склерозата?

След като я е татуирал, да.

Още от първия сезон, да.

# 100
  • София
Значи тези на които показват визитки, са им дали престилки, а другите ги претупват.

# 101
Теодор е невероятен. Страхотен! Дано стигне много, много напред.

# 102
Това дете ми събра очите. Браво.
Обаче имам чувството че Андре малко се дразни на Силвена.
Не знам може да си въобразявам.

# 103
Вие що не казвате, че е започнал Мастър Шеф, а Crossing Arms Приятелки - предателки Tired

Колко бях права като не им се кефех на онези професионалисти готвачи от последната седмица на Черешката! Та те на малкото пръстче на тези любители не могат да се "намажат" Wink
А двете последни момчета бяха страхотни!

Новата в журито доста кокетничи и преиграва. Лео ми беше по-спокоен и лежерен, но ще я видим и нея в действие.

# 104
Добре тръгва сезона, Силвена ми е симпатична, Михалчев ми слабост, Токев ми е ... добър готвач! Дано се появи една нова Божана или Божан и да ги рапердушини Wink

Общи условия

Активация на акаунт