🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гледах го днес. Така ще бъде, гледа ми се всичко, но ще гледам на запис следващия ден.
Евгени и семейството му ми напълниха душата! Стискам му палци на този мъж!

# 76
  • Великобритания
много ми хареса на мен вчера епизодът , не случайно ми е най- любимият български формат ( и световен също)
Силен старт направиха , дано и така да продължат
Има доста ярки образи , може би Олег усмивката най ми допадна
Виетнамката и тя , но ми се струва , че няма да издържи по натам на конкуренцията и напрежението Simple Smile

# 77
  • София
От виетнамката изобщо не очаквам да се задържи дълго. Според мен не е чак толкова добра, а и няма да издържи на стреса.

# 78
  • Sunshine state
Аз също мисля, че момичето с виатнамски произход няма да се задържи много, да видим. Иначе е много красива и симпатична.

# 79
  • София-Младост
Не гледах от началото...а и те тези епизоди като цяло са ми леко скучни...но Лора Капустина дали е продължила?

# 80
  • София
Ала-Бала, продължи, да.  Peace

# 81
  • Бургас
Смятам, че Силвена Роу ще даде нуждата пиперливост на формата,  Лео беше доста "постничък" и като изказ и като маниер и като готвач - нищо особено.

# 82
Хареса ми вчерашния епизод. Силвена не бях  я гледала, нито чувала преди, но ми хареса вчера. Много добре ми изглеждат тримата, вкарва малко цвят сред мъжете Wink Участниците също ми харесаха, ще чакам да видя как ще се разгърнат и кой ще изпъкне сред тях. Simple Smile

# 83
  • sofia
Много симпатични участници и жури. Simple Smile

# 84
Ще гледам предаването заради Силвена Роу. Свеж полъх е за формата.
Участниците не мога да коментирам, но чичака с шкембето и ракията изби рибата.

# 85
  • Велико Търново
Привет и от мен! Досега не съм пропускала сезон на предаването, и сега не смятам да го правя Simple Smile Хелс китчън ме натоварва с викането и крясъците, макар че хвърлям по едно око и там.
Хареса ми снощният епизод, има добри участници за момента. Силвена Роу ми прави добро впечатление, ще я видим по-нататък в действие.

# 86
  • Испания
Догледах епизода.

Олег от София - първият, от тези които ни показаха, с три "да". 

Добрин от София /мениджър на ресторант в Англия/. Познат ми е отнякъде /но без брада/, но не знам откъде.

Таня от София ми се стори доста невротична. Не мислех, че Силвена ще си смени мнението.

# 87
  • София

Простете за спама, но исках да ви споделя какво сътвори моето почти 3-годишно детенце. Grinning

# 88
  • Испания
Скрит текст:
Простете за спама, но исках да ви споделя какво сътвори моето почти 3-годишно детенце. Grinning

Ихаааааааааааааааа! Браво на детето! Бъдещ участник в МШ.

Да ти е жива и здрава Катерина! Все така креативна.

# 89
  • София
Много ти благодаря Smileys!

Общи условия

Активация на акаунт